Şimdi Ara

Orijinal Yayınlarının Rezalet Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda bu yayın forumda oldukça popüler ama video çözümlerini yapan hoca tamamen kendisine yapmış video çözümlerini. Takır takır anlatıyor kendince geçiyor. Nerenin nasıl geldiğini nasıl böyle olduğuna dair bir gram ayrıntıya değinmiyor. Hayır abi madem bize soruların çözümlerini yapmak istiyorsun neden böyle geçiştire geçiştire anlatiyorsun ? Yani bu video çözümlerinin yapılmasının amacı sorunun mantığını kavratmaksa neden böyle saçma saçma çözümler çekiyorsunuz ben anlamıyorum ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hangi kitap? Geometrinin cozumlerini begenmisti arkadaslar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Matematik kitaplarinin cozumleri hocam Yani kitap yeni nesil gundelik hayata uygulamali matematik sorulari bakimindan zengin eyvallah da eger temeliniz varsa ancak cozumleri biraz kafaniza yatabilir onun disinda cogu soru cozumunu anliyorum fakat mantik cercevesine oturtamadim sahsen ben

• Bu arada Geometriyi cozen hocaya benim de lafim yok Geometriyi cozen hoca gayet tane tane neyin nerden geldigini soyleyerek anlatmis ama Matematigi cozen hoca beni acayip tilt etti

• nihat bilginin pdf çözümlerinde de bazen şöyle çözmüş: sorunun cevabi 1 ve 2 diyelim

soruda 1. ve 2.öncüller doğru, 3.öncül yanlıştır

allah allah işe bak yav

• Abi yazisi cizimleri bile anlasilir degil ulan baska hoca mi yoktu buna cozdurduler anlamadim ki Allahtan sanirim Ayt mati baska hoca cozuyor ya

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyt matında aynı şeyi yaşadım acayip kanser ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.