Bildirim
# ORİON # Satılık 120 lv Hybird Nuker ' Destructible '700TL' Acil.
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Skiller açısından çar bence çorbaya dönmüş -
guzel char hayırlı satıslar skilleri dert etme az bi curst headla sildirebilrsin ™ -
Millet neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum 900 tl nedir ya güldürmeyin adamı -
quote:
Orijinalden alıntı: SüleymanAyvaz
Skiller açısından çar bence çorbaya dönmüş
Zaten hb nukerin 120 capte tutunması için skillerin çorba olması lazım :)
Snow'u düşük bırakmasının sebebi snow shield, max olsa işe yaramaz atak yapamadan ölür. Light açmasının sebebi az denilmicek miktarda mag attack getirmesi. Kendi sw'ımda yıllardır hb nuker görmediğimden pvp açısından bi yorum yapamıcam.
Hayırlı satışlar -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
quote:
Snow'u düşük bırakmasının sebebi snow shield, max olsa işe yaramaz atak yapamadan ölür. Light açmasının sebebi az denilmicek miktarda mag attack getirmesi. Kendi sw'ımda yıllardır hb nuker görmediğimden pvp açısından bi yorum yapamıcam.
Hayırlı satışlar
Force-Bow oyuncusuyum bu yüzden bayağı karışık geliyor bana.Ama skiller sorun olmaz tahminimce isteyen düzenler kafasına göre bir yukarıda benden
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
quote:
Hayırlı satışlar
Force-Bow oyuncusuyum bu yüzden bayağı karışık geliyor bana.Ama skiller sorun olmaz tahminimce isteyen düzenler kafasına göre bir yukarıda benden
Evet artık skill düzeltmeyi baya kolaylaştırdılar 500 silk'e istediği charı yapar alan :)
Ama tavsiye etmiyorum çünkü satan arkadaşta bilir düzenlemesini demekki bi bildiği var diye düşünüyorum 120 hb char görmeyeli çok oldu
-
şu an orion serverinin tek hybird nukeriyim severde beni kesebilen wizard yok charın cold düşük olmasının nedeni magic attack için light a ihtiyaç olması set u anda +5 +6 karışımı oldu yükselttim silah 13 dg +10 oldu serverde sadece bi kaç dagger kesiyor beni oda setim garment olduğu için şu an 100 lv phy job set dizdim ve char phylere karsı baya sağlamlaştı ki hybird nukeri hiç bir karaktere değişmem bana 120 lv wiz snowsuz 30 k atarken ben kendisine en sağğlamına 40 k atıyorum sw de 45 den aşağğıya damage attıgım adam yok benım charım zevk charı titanda oynamış olan bu charın namını bilir ve sürdürmeye devam ediyorum çorba olmuş gibisinden yorum atan arkadaşlar hybird nuke oynamadan yorum yapmayın ;) hybird yapılandırma böyle yapılır.. -
up up up güncelll . -
up up up up ! -
UP UP UP -
up up up up up up -
hayırlı satışlar 900 tl ye satamazsın.
pm attım -
eywallah .. benim takılarım charın yarı fiyatı ediyor , satılmazsa ağlayacak değilim :) emeğimin karşılğını alamadıktan sonra.. ;) -
güncelllll :) -
up up up up.......... -
up up up up up up -
up up up up güncelll -
Fiyatta indirim olacaktır up up :) -
up up up
Benzer içerikler
- pk atmak ne demek
- teamspeak sesli konuşma
- silkroad mbot
- joy sro
- sorry failed to execute silkroad error code 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X