Şimdi Ara

orıte mpeg 4 0ynatıcı + speaker diasada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu alet hk da bilgisi olan var mı?diasa da99 ytl 12 taksit alınabilir bişey mi?

• Forumdaki, hatta dünyadaki birçok insanın muzdarîp olduğu, çakma aletler kuşağından bir ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Forumdaki, hatta dünyadaki birçok insanın muzdarîp olduğu, çakma aletler kuşağından bir ürün.

..ve forumu biraz araştırırsan bu çakma aletleri kullananların ne büyük sıkıntılar yaşadığını görür ve almaktan vazgeçersin
  • bende bunu merak ediyorum tam olarak hangi modeli acaba
  • arkadaşım ben orite EMP2200 aldım geçen cuma ve pazar günü gitip iade ettim.
    menüsü ekranı falan çok güzel ama dokunmatik ekranı beni 2 günde hasta etti.
    ancak teknosa sagolsun hemen ürünü geri aldı. aman ha paranızı boşa vermeyin. iyi araştırın
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: aymaviolsa

arkadaşım ben orite EMP2200 aldım geçen cuma ve pazar günü gitip iade ettim.
    ancak teknosa sagolsun hemen ürünü geri aldı. aman ha paranızı boşa vermeyin. iyi araştırın
  • quote:

teknosa'nın yataktan ters kalktıgı bir güne denk geldin sen galiba teknosa'nın sorun çıkartmadan iade aldığını ilk kez duydum.. çok şanslısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

quote:

teknosa'nın yataktan ters kalktıgı bir güne denk geldin sen galiba teknosa'nın sorun çıkartmadan iade aldığını ilk kez duydum.. çok şanslısın

aslına bakarsanız bende şaşırdım. ancak degişmemiş olsalardı herşeyi göze almıştım. ancak hiç sorun yaşamadım. birde şöyle bir durum var. ürünü alıp degeri kadar alıveriş fişi verdiler. herhangi bir magazada herhangi bir ürün için kullanacagım. ne diyeyim teşekkürler teknosa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.