bu alet hk da bilgisi olan var mı?diasa da99 ytl 12 taksit alınabilir bişey mi?
Forumdaki, hatta dünyadaki birçok insanın muzdarîp olduğu, çakma aletler kuşağından bir ürün.
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
Forumdaki, hatta dünyadaki birçok insanın muzdarîp olduğu, çakma aletler kuşağından bir ürün.
..ve forumu biraz araştırırsan bu çakma aletleri kullananların ne büyük sıkıntılar yaşadığını görür ve almaktan vazgeçersin
bende bunu merak ediyorum tam olarak hangi modeli acaba
arkadaşım ben orite EMP2200 aldım geçen cuma ve pazar günü gitip iade ettim. menüsü ekranı falan çok güzel ama dokunmatik ekranı beni 2 günde hasta etti. ancak teknosa sagolsun hemen ürünü geri aldı. aman ha paranızı boşa vermeyin. iyi araştırın
+1
quote:
Orjinalden alıntı: aymaviolsa
arkadaşım ben orite EMP2200 aldım geçen cuma ve pazar günü gitip iade ettim. menüsü ekranı falan çok güzel ama dokunmatik ekranı beni 2 günde hasta etti. ancak teknosa sagolsun hemen ürünü geri aldı. aman ha paranızı boşa vermeyin. iyi araştırın
quote:
Orjinalden alıntı: aymaviolsa
teknosa'nın yataktan ters kalktıgı bir güne denk geldin sen galiba teknosa'nın sorun çıkartmadan iade aldığını ilk kez duydum.. çok şanslısın
teknosa'nın yataktan ters kalktıgı bir güne denk geldin sen galiba teknosa'nın sorun çıkartmadan iade aldığını ilk kez duydum.. çok şanslısın
aslına bakarsanız bende şaşırdım. ancak degişmemiş olsalardı herşeyi göze almıştım. ancak hiç sorun yaşamadım. birde şöyle bir durum var. ürünü alıp degeri kadar alıveriş fişi verdiler. herhangi bir magazada herhangi bir ürün için kullanacagım. ne diyeyim teşekkürler teknosa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme