Şimdi Ara

Orjinal Cd lerimi GERÇEKTEN dinlemek istiyorum!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bşturmak istiyir yakınımdan kalan yaklaşık 300 kadar orjinal cd var. Başta bunları bilgisayarımda 4.1 ses sistemi ile dinliyordum. Ancak cd lere büyük zarar verebileceğini duydum. Bu yüzden bir sistem oluorum. Bu konuda pek bir bilgim yok. Sadece bir kaç yerde gördüm böyle sistemler. Bir DVD player tarzı bir player onun altında adının ne olduğunu bilmediğim bir alet daha ve o alete bağlı olağan üstü kalitede ses veren büyük klonlar. Ben gerektiğinde 24 saat açık kalmasını istiyorum. Ve kesinlikle bigisayar ile hiçbir bağlantısı olmamasını istiyorum. Ve gerçekten kaliteli bir sistem olmasını istiyorum. Benim almam gereken cihaz yada cihazların adları nedir? Birde bana iyi bir sistem oluşturursanız çok sevinirim. Yani herşeyi ile birlikte. Max. 2000 YTL ayırabilirim.

Teşekkürler...

Edit; Arkadaşlar sistemleri internetten almayalıyım yani bulunduğum şehirde bu sistemleri satacak bi yer yok. Benimde şehirden ayrılma şansım yok. Eğer internetten temin edemezsen derseniz bir hafta sonumu o işlere ayırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsncnrymlk -- 5 Eylül 2008; 5:14:58 >

• Kuzum hangi okuldan mezunsun. klavyen baya bozuk.
    bilgisayarından dinle; CD re zarar vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 5 Eylül 2008; 13:56:05 >
  • bilgisayar cd ye niye zarar versinki?
    enkötü ihtimalle kopyalarsın olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power. -- 5 Eylül 2008; 12:59:29 >
  • Onun dışında dediğim gibi bilgisyarımdan iyi ses alamıyorum. Bilgisayardan ayrı bir sistem istiyorum.
  • bir toshiba dvd player al ne olursa olsun farketmez ithal bir bass ve stereo iş gören multi fan amfi war ondan ara birde ve Kicker sistemler varhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=8844&k_id=1147&kn=KICKER tıkla bunlar araba sistemleri ama bunları amfiye bagla 2 tane tiz at amfiyi de DVD ye bagla al sana muhteşem bir sistem ve ses keyfi onlara sahip olmak bile ayrı bir gurur veriyor gerçekten
    şunu da tavsiye edebilirimhttp://www.jbl.com/home/products/category.aspx?CatId=CCS&Language=ENG&Country=US&Region=USA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaNTeDeWiL -- 7 Eylül 2008; 15:52:57 >

• pc den ayrı ses sıstemı ıstıyor bunun ıcın gereklı olan sistemler:

ev anfisi 5+1 (dobly+dts+pro logıc+surround)

dvd player

5 adet kolon(hoparlor):1 adet bass+ artı 4 adet uydu hoparlorler..

sanırım bole bır sey ıstıyorsun ben en basıtını soledım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 7 Eylül 2008; 21:16:17 >
  • müzik dinlemek istiosan 5.1 deil stereo almanı öneririm 2000 ytl çok iyi bi rakam forumda bi araştırma yap emin ol bulursun...dinlediğin türde önemli ona göre bi araştır, alıcağınıda kesinlikle dinleyip al(dinleyince beyenmezsin belki) dinlemeden zang die yapışma illede srereo al demiorm süper 5.1 ler var harman kardon un fln bu işler güzel bi araştırmaya ve maza maza dolaşmaya bakar bide jamo jbl bose harman vs. nin bi sürü markanın var hoparlör setleri onlara bak bide yanına ev amfisini çak o oooo keyfine diecek yok pc den ayrı dinlemek istediinde de yanına alırsın bi cd çalar balar onla dinlersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 9 Eylül 2008; 10:45:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Boş Cd (Audio CD için)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o bütçeye roksan cd player ve anfi alınabilir iyide bir hoparlör ile cdlerini yeniden keşfedersin diye düşünüyorum.
  • cd'ler ne cd si.rock mı dinliyorsun,klasikmi,jazz mı ? ne dinliyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akyurt

pc den ayrı ses sıstemı ıstıyor bunun ıcın gereklı olan sistemler:

dvd player

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    dostum ; öneride bulunurken soruyu hiç okumadan mı öneride bulunuyorsunuz, yoksa sizce ideal bir seti her derde deva diye herkese öneriyorsunuz.arkada 300 cd lik eski bir koleksiyondan bahsediyor bunu bilgisayar kalitesini üstünde dinlemek istediğini söylüyor siz ona DWD playerden,5+1 home cinemadan bahsediyorsunuz. lütfen biraz daha özen.....

• quote:

Orjinalden alıntı: By_OnBuG

bir toshiba dvd player al ne olursa olsun farketmez ithal bir bass ve stereo iş gören multi fan amfi war ondan ara birde ve Kicker sistemler varhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=8844&k_id=1147&kn=KICKER tıkla bunlar araba sistemleri ama bunları amfiye bagla 2 tane tiz at amfiyi de DVD ye bagla al sana muhteşem bir sistem ve ses keyfi onlara sahip olmak bile ayrı bir gurur veriyor gerçekten
    şunu da tavsiye edebilirimhttp://www.jbl.com/home/products/category.aspx?CatId=CCS&Language=ENG&Country=US&Region=USA

Berbat bir sistem. Onlar araç içindir. Evde beslemek için büyük bir gayret sarf etmek lazim. Ayrica bass ağirlikli bir sistem istemiyor arkadasimiz. Sound Quality istiyor. Ayrica o dedikleriniz o basslarin yanina tiz atmakla bitmiyor. Bir anfi daha alip componetlerde almasi gerekicek, İSTEDİĞİ KALİTEYİ VEREMEZ!

Arkadasim, 2000 Ytl bütçen var ise düzgün bir sistem kurmanda fayda var. Front,rear,centerdan olusan.

Ayrica konuyu buraya değil. Pc ses ses sistemleri bölümüne açsadin şimdiden cevabını almiştin. O yüzden yanliş bilgiler veriliyor.

Konuyu tekrar pc ses sistemleri bölümüne ac ..

• quote:

Orjinalden alıntı: arg-ist

quote:

dvd player

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    dostum ; öneride bulunurken soruyu hiç okumadan mı öneride bulunuyorsunuz, yoksa sizce ideal bir seti her derde deva diye herkese öneriyorsunuz.arkada 300 cd lik eski bir koleksiyondan bahsediyor bunu bilgisayar kalitesini üstünde dinlemek istediğini söylüyor siz ona DWD playerden,5+1 home cinemadan bahsediyorsunuz. lütfen biraz daha özen.....

sen mılletın ne onerdıgıne bakıcagına sen ne onerıcegıne bak ben ucuz ve kolay bır sıstem olsun dıe 5+1-7+1 dekı etkıyı stereo sıstemde alamazsın
    arkadas daha ıyı bır sıstem ıstıyorsa onerıme kulak asmaz sana ne oluyorkı lutfen dıkkatklı olalım arkadaslar..

• bigisayarlarla cd nin bozulması ne alaka.hem iyi bir ses sistemi ile tabikide gerçekten dinlersin.bilgisayarındaki ses sistemi ne?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: arg-ist

quote:

dvd player

sen mılletın ne onerdıgıne bakıcagına sen ne onerıcegıne bak ben ucuz ve kolay bır sıstem olsun dıe 5+1-7+1 dekı etkıyı stereo sıstemde alamazsın
    arkadas daha ıyı bır sıstem ıstıyorsa onerıme kulak asmaz sana ne oluyorkı lutfen dıkkatklı olalım arkadaslar..

acaba sen hayatında hiç kaliteli stereo sistemden müzik dinledinmi ? 5+1 le kıyaslanamaz bile ben arkadaşa nad cd çalar ve stereo amfiden oluşan bi sistem öneririm.

• bitpazarlarını dolaş, temiz marantz, harman/kardon, nad, biraz daha ucuza pioneer, technics, sony filan bi anfi bul, bir çift iyi hoparlör de bul, bir de cd çalar, ama kesinlikle dvd filan değil; sadece audio cd çalan bir cihaz olsun, ilk saydığım markalarla 1000 lira civarında, 2. gruptakilerle 300-600 arası değişir toplam maliyet, nekadar güç istediğine de bağlı tabi biraz. iletindeki gibi GERÇEKTEN dinlemek istiyorsan 100.000 dolar ayır gidip alalım sana bi sistem:) yani sonu yok bu işin ama saydığım sistemler de iyi iş görür, pc de dinlemek zarar vermez kesinlikle, ama orta halli stereo bir sistemle daha keyifli olur tabi orijinal cd dinlemek.
  • vallahi ben pc imden akai marka emektar amfi ve technics kolonlarımı kullanarak güzel ses alıyordum.aynı senin gibi düşündüm ve aşağıdaki linkteki marantz cd çaları aldım.bugün taktım denedim.

sonuç : eskiden müziğin sesini duyuyormuşum,artık müziğin içindeyim

ses kalitesi inanılmaz arttı.yüksek volümlerde bası gerektiği kadar vuruyor.fazlasına bası sonuna kadar açsan bile izin vermiyor.yani kötü müzik dinleyemiyorsun.yüksek sadakat dedikleri bu olsa gerek

http://forum.donanimhaber.com/m_28526753/tm.htm

• sadece birkaç haftalık kullanılmış NAD cd player'imi , ev ahalisinin salonun renklerine uymadığı muhalefetinden dolayı satacağım , olurda NAD almaya karar verirsen benimle temas edebilirsin
  • Çok abartmadan bir Logitech Z2300 alabilirsin bence, 315YTL civarında ayrıca THX sertifikalı. Bir de ucuzundan CD Player alırsın, eğer rahatsız olacak komşuların yoksa müziğin tadına dilediğin gibi varırsın. Sana tavsiyem sadece müzik için kullanacaksan katiyen 5.1 bir sistem alma, bunu destekleyen müzik formatları daha yeni yeni çıkıyor, sendekilerin tadına varmanın en iyi yolu stereo bir sistemdir.
  • Z5500 den sonra Z2300 olayı başlamış forumda. Z2300 ile müziğin tadına nasıl varılabilir, pes. Tamam, kullandığımız setleri övelim, artılarını söyleyelim ama bu kadar da abartmayalım. Yeri geldiğinde çatır çatır eksiklerini söylemek boynumuzun borcudur. Subwoofer ile müzik dinlemek; kaliteli müzik dinlemek değildir. Burayı her gün yüzlerce kişi okuyor, lütfen biraz daha tarafsız gözle bakmaya çalışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 26 Aralık 2008; 2:04:06 >
  • NAD ile ilgili hangi seri, varsa birkaç detaylı foto ile fiyat bilgisi alabilir miyim?
    ilker_karadag@hotmail.com'dan gönderebilirsin...
    Tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.