Usta ne yaptın sen Moralim bozukken mehlem gibi geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Speed_Passion
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Hazır sıcak bir yer belirle denizde ya da havuzda,göm ya da bir türlü orada durmasını sağla midyenin,midyenin içine ne istiyorsan yaz, kızla yüzerken bul midyeyi getir açtır ona,
-Vuaaaaaaaaa Can çok tatlısın,evet evet evet evet.
gömdüğün yeri unuttun diyelim sen artık çabalıyosun nerede lan bu buraya koymuştum can neyi arıyorsun dur 1 dk fln
Havuzda yapsın o zaman
kaç sevgilin oldu de atıyorum 1 dedi artık 2 de geç
quote:
Orijinalden alıntı: Black_Necro
- arkadaşlar bizi çok yakıştırmışlar - hihihi - ee napalım mecburen çıkacaz artık - nasıl yani? - napalım başka çare yok ayıp olur çocuklara - iyi bakalım öyle olsun olay bitmiştir
quote:
Orijinalden alıntı: ugr7
Çıkak mı ?
denendi(zevkine sevmediğim ama güzel bi kıza demiştim) işe yaramıyor denemeyin
selam arkadaşlar bende bi kaç gündür araştırıyorum böle nasıl orjinal bi teklif etsem die benim aklıma söle bişey geldi
ilk önce bi gümüşçüye yada yüzük satan bi yere gidilip çakma bi yüzük alınır..(3 5 tl ye yani.. fazla uçmadan)
sonra kızla buluşmaya gidilir ilk dklar biraz havadan sudan muhabbet edilir falan zaman biraz geçtikten sonra(yarım saat 1 saat idealdır tabi bence.. )
sonra bi bahaneyle lavaboya kadar gidilecegi sölenir ve bi kalem bi yerden bulunur garsondan yada yanınızda getirdiginiz bi kalem hemen içerde bi avuca benimle çıkarmısın yazılır ve hiç çaktırmadan kızın yanına gidilr..
sonra metafizik ögelerinden konu açmaya çalışılır
mesela;
+benim bi arkadaş vardı metafizik gücü çok kuvvetliydi falan 6.hissi çok iyiydi gibisinden(hem bölelikler kızların ilgi alanınada girilmiş olur..)
işte o arkadaş düşünce gücüyle bazı şeyleri bilebiliodu. mesela elimizde bişey varsa hangi elimizde ve ne oldugunu söliodu bize hiç şaşmadan gibisinden geyik yapılır..(siz kendinize göre sallayın bişeyler çünkü... çünküsü aşagda:D)
sonra bi avucunuza benimle çıkarmısı diger elinede yüzügü alırsın ve birini seçmesini istersin yani elindekinin yüzük oldugunu bilmicek bişey var diceksin yani hangi elimde die soracaksın..
sonra kız birini seçecek seçtikten sonra ilk önce benimle çıkarmısın yazan eli açacaksın hemen arkasındada yüzük olan elini:D kız o yazıyı okuyup diger eline bakıncada yüzügü görünce ''kanımda'' şok geçirecektir..
denenmedi ama yarın deneyecem eger olursa hbr veririm size..
sizce nasıl fikir...
quote:
Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye
-kirli coraplarımı yıkayacak bir hatuna ihtiyacım var seni yarın ise alıyorum -düşündüm taşındım benimle çıkmana karar verdim -benimle çık yoksa ben seninle çıkarım -kabul edeceğin zaman söyle sana cıkma teklifi edicem -bence sen de benden hoşlanıyorsun -benimle çıkmak istiyorsan şu sözleşmeyi imzalasana -sana çıkabilir miyim?
aklıma geldikçe yazmaya devam ederim
hehe müthişmiş yaa :D
benimle çıkana bin lira vereceğim :D
quote:
Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®
quote:
Orijinalden alıntı: MoqoKo
YES Mİ?
Usta ne yaptın sen Moralim bozukken mehlem gibi geldi
dişi köpek bile
de
Beraber geri dönüşü olmayan bir yola girelim mi?
Çakar style
Not: Denemeyin!
Senin gibi güzel bir kıza acıyorum. Çünkü Dünya'nın en mükemmel erkeğine sahip değilsin ama o erkek sana bu şansı veriyor. ;-)
@carnewam21
Sonucu merakla bekliyoruz.
Eğer sesin güzelse kap gitarı Jet-Are You Gonna Be My Girl'ü söyle kızın önünde
Kulenden iniş izni alabilir miyim?Abazan gençliğin en orjinal teklifi!
quote:
Orijinalden alıntı: Cronic
2 hap götürülür. Birisi mavi, birisi kırmızı. Denir ki, mavi hapı alırsan sabah uyanacagız ve herseyi unutacagız. Benim icin sen olmayacaksın, senin icin ben. Kırmızı hapı alırsan artık dönülmez bir yola girmiş olacagız. Beraber "the one" olacagız. Hem "hapı yuttun" gibi espri malzemesi de dogar sana.
çok arabesk yahu eheheh
Hoşuma gider misin?
quote:
Orijinalden alıntı: Erhan
quote:
Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye
-kirli coraplarımı yıkayacak bir hatuna ihtiyacım var seni yarın ise alıyorum -düşündüm taşındım benimle çıkmana karar verdim -benimle çık yoksa ben seninle çıkarım -kabul edeceğin zaman söyle sana cıkma teklifi edicem -bence sen de benden hoşlanıyorsun -benimle çıkmak istiyorsan şu sözleşmeyi imzalasana -sana çıkabilir miyim?
aklıma geldikçe yazmaya devam ederim
Bunlar komikmiş, özellikle "Düşündüm taşındım benimle çıkmana karar verdim." , "Benimle çık yoksa ben seninle çıkarım." kısımları.
büyüttüğüm yeri son birlikte olduğum kıza söylemiştim laf arasında baya bi makarasını yapmıştık.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Speed_Passion
quote:
Hazır sıcak bir yer belirle denizde ya da havuzda,göm ya da bir türlü orada durmasını sağla midyenin,midyenin içine ne istiyorsan yaz, kızla yüzerken bul midyeyi getir açtır ona,
-Vuaaaaaaaaa Can çok tatlısın,evet evet evet evet.
gömdüğün yeri unuttun diyelim sen artık çabalıyosun nerede lan bu buraya koymuştum can neyi arıyorsun dur 1 dk fln
Havuzda yapsın o zaman
Ne kadar gerizekalı bir liseliymişim.
Sevisme evrelerinin ilkini yasamaya var misin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme