En orjinal cikma teklifi hic teklif etmeden kendi kendine sevgili olmaktir
Hayatımda sadece bi' kere çıkma teklifi etmisimdir, diger iliskilerim hep teklif etmeden basladi kendiliginden..
Zaten benimde burada bulunmamın sebebi öncelerde hep seviyorum dedikten sonra olayın olmasıydı.
Çıkak mı ?
Düşündüm ama çok ağır be hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
Vallahi nedense böyle teklifler bana tuhaf geliyor, Can. İkinizde birbirinizden hoşlanıyorsanız birlikte takılırsınız, teklife falan gerek yokki.
Aynen.. Benim son 2 sevgilime hiç teklif etmeden birlikte oldum
-kirli coraplarımı yıkayacak bir hatuna ihtiyacım var seni yarın ise alıyorum -düşündüm taşındım benimle çıkmana karar verdim -benimle çık yoksa ben seninle çıkarım -kabul edeceğin zaman söyle sana cıkma teklifi edicem -bence sen de benden hoşlanıyorsun -benimle çıkmak istiyorsan şu sözleşmeyi imzalasana -sana çıkabilir miyim?
aklıma geldikçe yazmaya devam ederim
Bunu yolla
Yataktaki partnerim olur musun?
Şaka bir yana kızlar o kadar uzun söylevlere gelemezler kısa ve öz olacak unutma bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye
-kirli coraplarımı yıkayacak bir hatuna ihtiyacım var seni yarın ise alıyorum -düşündüm taşındım benimle çıkmana karar verdim -benimle çık yoksa ben seninle çıkarım -kabul edeceğin zaman söyle sana cıkma teklifi edicem -bence sen de benden hoşlanıyorsun -benimle çıkmak istiyorsan şu sözleşmeyi imzalasana -sana çıkabilir miyim?
aklıma geldikçe yazmaya devam ederim
Daha oricinıl lütfen
Başkasının fikrini kullanmak ne kadar orjinal?
yerçekimine karşı koyalım mı
Senden hoslanıyorum ve seni daha cok tanımak istiyorum.
Dipcik: Kabul etmese bile bu tekliften sonra arkadas kalma sansınız yuksek