2017 model clio aracımı 2 ay önce alırken expere soktum. Experi yapıldı tavanda dolu hasarı yazılmamıştı. 2 ay sonra aracı satarken başka bir experde tavanda dolu izleri var denildi. 2 aydır araç bendeyken dolu yağmadı şehrime. Tekrardan aracı aldığım expere gidip neden yazmadınız diye sorduğumda gelen 10 aracın 6-7sinde dolu izi vardır spot ışığı tuttuğunda biz sadece belli ve fazla olanları yazıyoruz gibi bir cevap verildi. Gözle görülmeyen spot ışık varlıgında anca belli olan 5-6 adet görebildigim dolu izi mevcuttu aracımda. Işıksız ortamda normal bir şekilde bakıldıgında herhangi bir kozmetik kusur belli olmuyordu hiçbir şekilde. Dolu izi exper bittikten sonra tekrar pazarlık konusu oldu ve ben bunun için pazarlık yapmayıp fiyat düşmedim. Daha öncesi dolu izi var denilen 4-5 araç çevremde vs alındıgında da exper söylemesine rağmen pazarlığa dahil edildigini görmedim. Pazarlık konusunda gerildik vs derken araç satıldı fiyat düşmedim. Böyle birşey aracı satarken veyahut alırken başınıza gelse ne yapardınız ? Bu işin hakkaniyeti nedir merak ediyorum. Exper sonrası normal şartlarda gözükmeyen ışık altında zar zor belli olan dolu izi pazarlık konusunda alıcıya söz hakkı verir mi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byburaq67 -- 27 Aralık 2024; 18:41:17 > |
Bildirim