NVidia Geforce GTS 250 palit ekran kartım ve Philips 190CW 19inc monitörüm var.
Ekran kartını orjinal CD'den yüklediğimde bi sorun yok, 1440x900 yani orjinal çözünürlükte kullanabiliyorum.
Fakat Nvidia'nın sitesinden en son version driverı indirip yüklediğimde 1440x900 harici allah ne verdiyse bütün çözünürlükler mevcut. Bi tek 1440x900'e ayarlayamıyorum çünkü öyle bi çözünürlük gözükmüyor.
Orjinal CD'de ki eski sürümü olduğu için kullanmak istemiyorum.
Yardımcı olabilecek arkadaş varsa gerçekten çok sevinicem,
Denediğim çözümler
1-) Monitörün driverını tekrar yükledim. ( Belki yeni Gpu driver ile uyum sağlamıyordur diye ) OLMADI.
2-) 2 defa Nvidia'nın sitesinden 1 defa başka bi siteden driverı çektim yükledim OLMADI.
3-) Nvidia control panelden elle çözünürlük oluşturdum OLMADI.
Kullandığınız Nvidia driverlerinin bir önceki ya da birkaç versiyon önceki versiyonunu bulmaya çalışın sizin CD dekinden daha yeniyse daha verimli olur.
kaybolmayan çözünürlük istiyoruz
Monitörü ekran kartına bağladığın portu değiştirmeyi dene bence. Mesela DVI'dan VGA çevirici kullanıyorsan (atıyorum) kullanmadan diğer porttan bağla...
quote:
Orijinalden alıntı: annihilator
kaybolmayan çözünürlük istiyoruz
o yetkiliyi bi yakalarsak varya ne bu lan ferhmilerin fiyatı ... ... Rivatunnerdan monitör sürücüsü yapılıyordu.Onu bi dene bakalım belki kendi çözünürlüğünü yapabiliyorsundur .
Arkadaslar, Cok tesekkur ederim sorunu çözdüm.. Sorun Driverler'la alakali, cunki cd'den yukleme yaptıgımda, 1440x900 çözünürlüğü alabiliyorum fakat, ekran kartımı guncellediğimde, güncel driverimi yüklediğimde, 1440x900 seceneği kayboluyor.. Yine "donanimhaber" sayesinde, Nvidia control panel'den istediğin pixel'i manueL olarak girebileceğimi örendim, Control panelinden "add pixel" seceneğinden istediğim pixel'i girdim ve oLdu.
Yardımlarınız için tesekkur ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bLackeLectro
Arkadaslar, Cok tesekkur ederim sorunu çözdüm.. Sorun Driverler'la alakali, cunki cd'den yukleme yaptıgımda, 1440x900 çözünürlüğü alabiliyorum fakat, ekran kartımı guncellediğimde, güncel driverimi yüklediğimde, 1440x900 seceneği kayboluyor.. Yine "donanimhaber" sayesinde, Nvidia control panel'den istediğin pixel'i manueL olarak girebileceğimi örendim, Control panelinden "add pixel" seceneğinden istediğim pixel'i girdim ve oLdu.
Yardımlarınız için tesekkur ediyorum.
bende olmuyor dvd dekini kurdum türkçe driver 1690x900 oluyor yeni driver gecermi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme