Şimdi Ara

Orjinal erkek parfüm tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal erkek parfüm almayı düşünüyorum bir kaç tavsiye aldım ama Caroline Herrera 212 VIP Men de karar kıldım gibi ama sizinde bir tavsiyenizi almak istiyorum. Birde bu parfümleri internetten orjinal ucuz satan güvenilir bir site var mı önerir misiniz ? Teşekkürler başka parfüm tavsiyelerine açığım
     Orjinal erkek parfüm tavsiyesi

• Vip yazlık bir koku değildir, yaz aylarının gelmiş olması sebebiyle yazlık parfümlere bakmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam arkadaşın dediği gibi vip yaza uygun olmayabilir. internetten mizu,odorvi ve gg n11 gibi sitelerden güvenilir satıcılardan alım yapabilirsiniz. size tavsiyem bütçenize uygun bir kaç ürün belirledikten sonra fragrantica.com üzerinden genel yorumlara bakıp almanız veya deneme imkanınız varsa deneyerek almanız sizin için en iyisidir. eğer ilk defa orijinal parfüm alıyorsanız çok pahalı ürünlere yönelmenizi tavsiye etmem önce fiyatının hakkını veren ürünlerden başlarsanız daha sonra alacağınız daha kaliteli ürünlerin farkını anlamanız daha kolay olacaktır.
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    evet kışlık bir koku dediler ama yazın daha az sıksak mesela öyle bir şey olmaz mı o kadar mı bayar yazın bu koku :D yani yaz kış ayrı parfüm alacak durum yok öğrenciyim bir yerden para geçti elime o şekilde alacam. ne dersiniz çok mu sırıtır yazın kullanmak
  • Bur_ak47 B kullanıcısına yanıt
    evet ilk defa alacam pahalı parfüm kaliteli kalıcı olsun istiyorum. öğrenciyim elime bir yerden para geçti de o şekilde alacam. yazlık kışlık konusuna gelince yazın ayrı kışın ayrı parfüm alacak bir durum değil malum öğrenciyiz :) yazın çok mu bayar bu koku ? birde sizin parfüm tavsiyeleriniz varsa duymak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhansennn

evet kışlık bir koku dediler ama yazın daha az sıksak mesela öyle bir şey olmaz mı o kadar mı bayar yazın bu koku :D yani yaz kış ayrı parfüm alacak durum yok öğrenciyim bir yerden para geçti elime o şekilde alacam. ne dersiniz çok mu sırıtır yazın kullanmak

Bence sırıtır. Uygun fiyata lalique white, jil sunder sun, Armani Code athlete filan bak

tamamdır teşekkür ediyorum
  • Meyveli Koku seversen Calvin klein escape, baharatlı seversen davidoff adventure da öneririm.

peki kışlık yazlık ayrımı yapmasak 212 vıp baya iyi midir aralarında öne çıkar mı hiç koklamadım
  • Vip koklamadıysan bi kokla mutlaka. Bana sorarsan güzel parfümdür ama parfüm tamamen kişisel zevklere hitap eden bir üründür. O nedenle bnm beğendiğimi belki sen beğenmezsin. Ama vip güzeldir, sorun yaşamazsın

anladım çok teşekkür ediyorum her şey için. iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.