Şimdi Ara

Orjinal Film Arşivi Olanlar Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harpagos

Güzel lakin satıyorum alan yok :) Hastalık resmen bu iş. sigara gibi birşey. bırakması zor. tümden satacaksın en temizi tabi alan bulabilirsen :)

,Keşke devam ettirseydin.
  • Korsan var olmaz mı
  • Koleksiyon yapma işi zor gerçekten.
  • benimde dvd arşivim var fakat geçen sene bıraktım artık dvd lerle uğraşmayı. bluray rip arşivliyorum şimdilik. boş çift katman bluray disk fiyatları düşünce rafta arşivlemeye başlayacağım. şuan tek çift katman boş bluray diski 16 TL-30 TL adet başı. ne zamanki düşer kendim full bluray 50 60gb neyse indirip arşivleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 28 Ekim 2011; 11:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

benimde dvd arşivim var fakat geçen sene bıraktım artık dvd lerle uğraşmayı. bluray rip arşivliyorum şimdilik. boş çift katman bluray disk fiyatları düşünce rafta arşivlemeye başlayacağım. şuan tek çift katman boş bluray diski 16 TL-30 TL adet başı. ne zamanki düşer kendim full bluray 50 60gb neyse indirip arşivleyeceğim

aynen yaklaşık 2,5 sene öncesine kadar bende bıraktım dvd arşivlemeyi zaten odamda yerde kalmadı birde nereye kadar olacaktı... ama arşiv işinden bir türlü vazgeçemediğim için vazgeçmeyede niyetim yok zatende neyse mkv 720p 1080p : hdd olarak devam ediyorum...
  • Yapacağım ama ev ortamım tek kelime ile iğrenç küçücük bir odam var.Filmleri koyacak hiçbir yer yok
  • İnternette dvd-9 dvd-5 formatında film bulmak artık kolaylaştı ama orjinal dvd almak bence güzel bir duygu ve ben bundan keyif alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Orjinal Film Arşivi Olanlar Buraya

dostum ilk baktığımda yemin ederim benim kendi arşivim sandım şaşırdım baya , benimde bi ara 2000 e yakın dvd arşivim vardı fakat malesef orjinal değillerdi.zaten sinirden hepsini yakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremocano

Orjinal Film Arşivi Olanlar Buraya

cok ıyı be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL

İnternette dvd-9 dvd-5 formatında film bulmak artık kolaylaştı ama orjinal dvd almak bence güzel bir duygu ve ben bundan keyif alıyorum

Katılıyorum.
  • Ben de koleksiyonerim ama mümkün olduğu kadar değecek filmleri parayla satın alıyorum. 2 Disk versiyonlar, Bonus içerikli olanlar, boxset halideki DVD filmler tercihimdir. Gerisini kendim dvdye yazıp cover ve label baıyorum evimde ve arşiv dolabıma koyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_vEdmAn

Ben de koleksiyonerim ama mümkün olduğu kadar değecek filmleri parayla satın alıyorum. 2 Disk versiyonlar, Bonus içerikli olanlar, boxset halideki DVD filmler tercihimdir. Gerisini kendim dvdye yazıp cover ve label baıyorum evimde ve arşiv dolabıma koyuyorum

label ları nasıl basıyorsun?
  •  Orjinal Film Arşivi Olanlar Buraya

buda benim arşivimHepsi orjinaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfzodiac -- 2 Temmuz 2012; 12:58:01 >
  • ben netten izliyorum 10 tl verılmez 1 film iiçin
  • Bende topu topu 1 tane orjinal film var onuda ben almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş.

ben netten izliyorum 10 tl verılmez 1 film iiçin

aslına bakarsan internette iyi bir araştırma yaparsan 1liraya bile filmleri bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Bende topu topu 1 tane orjinal film var onuda ben almadım

hadiya onu kim aldı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordello86

quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Bende topu topu 1 tane orjinal film var onuda ben almadım

hadiya onu kim aldı:)

Kardeşim almıştı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.