Şimdi Ara

Orjinal Film Arşivi Olanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar, orjinal arşivi olanlar resim çekip koysunlar , bluray ve dvd hiç farketmez bakalım formda kaç kişi orjinal arşiv yapıyor.
    ve böylece kimde ne var ne yok görmüş oluruz.
    bendekiler bunlar;
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• up konu güzel
  • Koyarım bende
  • Ben de koleksiyon yapıyorum.
  • resim koymadım ama imdb de oluşturduğum listesi şu şekilde:
    http://www.imdb.com/list/cF-BOqMCR_c/
    http://www.imdb.com/list/2WR2OjD_QNo/
  • İlgi bu kadarmı arkadaşlar Benimde orjinal film arşivim var en kısa zamanda resimlerini koyacam
  • king burada da mi sen yaw, neyse ben memlekete gittigimde size soyle bir dvd arsivimi gostereyim de gozunuz gonlunuz acilsin. bu arada, dvd dolabi yapimiyla alakali bir konu vardi oraya da meraklilar bir goz atabilir, kimin nasil koleksiyonu varmis gormus olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herr18 burdayım kardeşim Kardeş ben o konuya baktımda hep internetten indirip dvd kutulara koymuşlar İnternetten indirmeyle orjinal filme sahip olmak ap ayrı bir şey Hadi kolay gelsin en geç 3 gün içinde resimler geliyor sıkı durun. Kendinize iyi bakın
  • Tebrikler. Bence vcd koleksiyonu var ondan da öteye gitmedi. Ne yazıkki DVD ve BluRay'lere paramız yetmiyor.
  • action35 yapma be kardes. bugun the other boleyn girl ve duches'i d&r de 5tl ye gordum. bildigin vcd fiyatina. ve filmler hani bildigin baya baya iyi yorumlar yapilan filmler. benim cizgimi pek yansitmasa da bu tur filmler fiyatini gorunce dayanamadim yani.

king, adam dogru internetten download etmis de ama arsiv nasil adamda ki? cd sine bile label yapiyor adam birak dvd kutusuna afis koymayi. ee tabii oyle arsiv icin de baya baya hizli internetin ve premium hesaplarin olmasi lazim. neyse, ne diyelim adamlar isin ehli olmus tebrik etmek gerek.
  • Tabi canım tebrik etmek lazım O kadarda değil cd ye label mi yapar adam yapıyordurda orjinal kadar kaliteli olmuyordur Hadi iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfk

evet arkadaşlar, orjinal arşivi olanlar resim çekip koysunlar , bluray ve dvd hiç farketmez bakalım formda kaç kişi orjinal arşiv yapıyor.
    bendekiler bunlar; Orjinal Film Arşivi Olanlar Buraya

Buna arşiv demeye utanır insan, 3-5 tan dvd topluluğu bu sadece, filmler iyidir kötüdür yorum yapmıyorum ancak, arşiv diye nitelendirmek bu kadar kolay olmamalı.

• Bende küçük arşivimi koyarım bir ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: gfk

evet arkadaşlar, orjinal arşivi olanlar resim çekip koysunlar , bluray ve dvd hiç farketmez bakalım formda kaç kişi orjinal arşiv yapıyor.
    bendekiler bunlar; Orjinal Film Arşivi Olanlar Buraya

Buna arşiv demeye utanır insan, 3-5 tan dvd topluluğu bu sadece, filmler iyidir kötüdür yorum yapmıyorum ancak, arşiv diye nitelendirmek bu kadar kolay olmamalı.

o senin 3-5 dvd topluluğu diye bahsettiğn filmlerin hepsi ORJİNAL BLURAY, o paraya yüzlerce dvd alabilirdim, ama amacım kaliteden ödün vermemek, ve filmleri seçici olduğum için şuan bu kadar, yeni filmler de arşive ekledim. malüm tr yede her filmin blurayi yok.
    tr yede bluray çıktıkça ve filmlerde güzel olunca ayda 2 veya 3 tane arşive ekliyorum. şuan 28 oldu mesela

• Benim bluray değilde dvd arşivim var. 120 tane filan vardır herhalde.
  • @ gfk

Dostum aldığın filmler pahalı olabilir, kaliteli olabilir farkındayım ama arşiv niteliği taşımıyorlar, o aldığın blueray fiyatına 500 vcd alınıyor diye arşiv diyemezsin :)
  • 22-23 film arşiv sayılıyor mu dostum.
  • bende de 407 tane dvd var resimlerini koyarım en yakın zamanda.listesi de şu şekilde :
    http://www.imdb.com/list/cF-BOqMCR_c/
    http://www.imdb.com/list/2WR2OjD_QNo/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

22-23 film arşiv sayılıyor mu dostum.

başta da belirttiğim gibi sadece kaliteli filmlerin blurayini aliyorum. blurayin fiyatları düşünce arşiv genişleyecek merak etme. almak istediğim bi sürü kaliteli film var ama daha tr yede blurayi çıkmadı.
    filmler kaliteli olmalı öncelikle. her filmin bd ini almaya kalksak para basmakla bile yetiştiremeyiz.
    kısaca; 500 kalitesiz dvd film olacağına 100 kaliteli bluray film olsun
  • ALAK_@ Yaptığın yorum çok saçma.Arşiv sayılabilmesi için belirli kriterler varda biz mi bilmiyoruz?

Sanırım sen böyle birşeye arşiv diyorsun:
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.