Şimdi Ara

Orjinal Film Arşivi Olanlar Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dimox

quote:

Orijinalden alıntı: bordello86

quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Bende topu topu 1 tane orjinal film var onuda ben almadım

hadiya onu kim aldı:)

Kardeşim almıştı

oda iyimiş 1 tane 1 tanedir inşl artar:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş.

ben netten izliyorum 10 tl verılmez 1 film iiçin

aslına bakarsan internette iyi bir araştırma yaparsan 1liraya bile filmleri bulabilirsin

Olsun 1 liradanda tassaruf edıyorm ozelıkle onun kargosu var kuryesi var oohoooo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_vEdmAn

Ben de koleksiyonerim ama mümkün olduğu kadar değecek filmleri parayla satın alıyorum. 2 Disk versiyonlar, Bonus içerikli olanlar, boxset halideki DVD filmler tercihimdir. Gerisini kendim dvdye yazıp cover ve label baıyorum evimde ve arşiv dolabıma koyuyorum

label ları nasıl basıyorsun?

Label baskısını yakın zamana kadar Canon Pixma MP495 ile CD Sticker lara yapıyordum ama ne zaman ki kartuşlar bitti yeniledim, yazıcı bozuldu. Artık basmıyor renkli-renksiz. Kimseye Canon önermem. Kartuşları orjinal alacaksanız çok iyidir ama doldurma düşünüyorsanız HP alın. Ben yakın zamanda HP Yazıcı almayı düşünüyorum. Sonra kaldığım yerden Label basmaya devam ederim herhalde :)))

• quote:

Orjinal Film Arşivi Olanlar Buraya

buda benim arşivimHepsi orjinaldir.

Benim de belki bundan biraz daha fazla bir DVD arşivim var. Takas düşünür müsün ?

• quote:

quote:

quote:

Ben de koleksiyonerim ama mümkün olduğu kadar değecek filmleri parayla satın alıyorum. 2 Disk versiyonlar, Bonus içerikli olanlar, boxset halideki DVD filmler tercihimdir. Gerisini kendim dvdye yazıp cover ve label baıyorum evimde ve arşiv dolabıma koyuyorum

label ları nasıl basıyorsun?

Label baskısını yakın zamana kadar Canon Pixma MP495 ile CD Sticker lara yapıyordum ama ne zaman ki kartuşlar bitti yeniledim, yazıcı bozuldu. Artık basmıyor renkli-renksiz. Kimseye Canon önermem. Kartuşları orjinal alacaksanız çok iyidir ama doldurma düşünüyorsanız HP alın. Ben yakın zamanda HP Yazıcı almayı düşünüyorum. Sonra kaldığım yerden Label basmaya devam ederim herhalde :)))

CD Stickerları nereden buluyorsun bende öyle baskı yapmak istiyorum ama daha önce araştırmadım hiç o yüzden konuya yabancıyım:)

• quote:

quote:

Benim de belki bundan biraz daha fazla bir DVD arşivim var. Takas düşünür müsün ?

yok sağolasın düşünmüyorum bu arşiv benim için baya önemlisenin arşivinin fotoyu koysana merak ettim senin arşivi de görmüş oluruz

•  Orjinal Film Arşivi Olanlar Buraya

Bu da benim koleksiyonumun görünen kısmı.... Yani diğerlerini yer olmadığı için dolaba sığdıramadım. Bunun yarısı kadar daha vardır herhalde... En alt 2 rafında araka ksımında da Belgesel DVD ler var. Onlar da orjinal ama pek görünmüyor sanırım... Neyse bunlar yani :D
  • Bu da benim koleksiyonumun en değerli parçaları :)

• ARKADAŞLAR TAKAS DÜŞÜNEN VARSA İRTİBATA GEÇEBİLİR BENİMLE...
  • quote:

Bu da benim koleksiyonumun görünen kısmı.... Yani diğerlerini yer olmadığı için dolaba sığdıramadım. Bunun yarısı kadar daha vardır herhalde... En alt 2 rafında araka ksımında da Belgesel DVD ler var. Onlar da orjinal ama pek görünmüyor sanırım... Neyse bunlar yani :D

koleksiyon güzelmiş vallaha koleksiyon yapanların koleksiyonlarını görmek gerçekten çok zevkli oluyor:D

• quote:

Orijinalden alıntı: danjamem

Bu da benim koleksiyonumun en değerli parçaları :)

hepsi orjinal mı eğer orjinalse gerçekten başarılı diğerlerini de görsek çok iyi olurdu:)
  • quote:

hepsi orjinal mı eğer orjinalse gerçekten başarılı diğerlerini de görsek çok iyi olurdu:)

Teşekkürler, evet hepsi orjinal, kutulara dizdiğimden hepsini bir arada sergilemem zor oluyor. Uygun bir şekilde diğerlerinide daha sonra eklerim.
  • quote:

Sizinkilerde güzel

Spiderman ile X-Files filmleri yurtdışı baskıya benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danjamem -- 3 Temmuz 2012; 21:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danjamem

quote:

Sizinkilerde güzel

Spiderman ile X-Files filmleri yurtdışı baskıya benziyor.

eklerseniz çok güzel olur insanın başka koleksiyonerler görmesi güzel fikir edinmiş oluyor.her ikiside yurt dışı baskı birini gittigidiyordan aldım birinide pazarda buldum 2 lira tuttu toplamda

• biraz param olsa böyle bi koleksiyon, arşiv yapmak isterdim.

bizde zorrentten izliyoruz filmlerimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonnbourne

biraz param olsa böyle bi koleksiyon, arşiv yapmak isterdim.

bizde zorrentten izliyoruz filmlerimizi

umarım en kısa zamanda yaparsın blu-ray oynatan bir cihazın varsa bu saatten sonra blu-ray arşivi yap
  • http://i.imgur.com/evqwyyr.jpg

evet arkadaşlar, arşivimin son şekli bu şekilde... kaliteli filmler çıktıkça film almaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfk

http://i.imgur.com/evqwyyr.jpg

evet arkadaşlar, arşivimin son şekli bu şekilde... kaliteli filmler çıktıkça film almaya devam

Güzel arşiv, çok almaktansa az alıp kaliteli film almak daha iyidir.
  • ne yaazzıkki yok
  • Dvd kapak resimlerini nerden buluyorsunuz? Ve bir mürekkepten kaç adet çıkar tahminen?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.