Şimdi Ara

ORJİNAL HUGO BOSS BALDESSARINI , Elektronik Sigara ile takas olur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ORJİNAL HUGO BOSS BALDESSARINI , Elektronik Sigara ile takas olur.
    (Temiz I JustS [klon olabilir] , Ego AIO D22 XL ile takas olabilir. Farklı Tekliflere de açığım.)ORJİNAL HUGO BOSS BALDESSARINI , Elektronik Sigara ile takas olur.

HUGO BOSS Baldessarini , traş sonrası kullanılması için yapılmıştır Tütsü ve doğal kokuların kullanılmış, hiç bir katkı maddesi içermiyordur. Krem viskozitesindedir ve parfümlüdür. Cildi hassas olan insanlar bile kullanabilir. Yaz bakımı için idealdir..

(Yurtdışından 42 Pound'a almıştım. (190 TL' yapıyor. Ben 70 TL zararına satıyorum..)

"A Baldessarini fine after shave for men
    Top notes of tangerine, orange and green mint
    Heart notes of patchouli, clove buds and cumin seeds
    Base notes of sandalwood, fir balsam, amber and musk"
    75 ml bottle

İsteyen E-Bay ve Amazondan fiyatlarına bakabilir , ürünün ambalajı açılmamıştır. Kodu üstündedir , isteyen okutabilir. Sıfır ürün...
    https://www.amazon.co.uk/Baldessarini-Eau-Cologne-Spray-75ml/dp/B000C230GW/ref=pd_sim_194_5?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=4PPTHXM6ZPY1FXBZ4EH4

ORJİNAL HUGO BOSS BALDESSARINI , Elektronik Sigara ile takas olur. ORJİNAL HUGO BOSS BALDESSARINI , Elektronik Sigara ile takas olur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 120 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Karşıyaka Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel EGO AIO ile 1'e 1 takas olur (sıfır)
  • Fiyat Revize 120TL'den 100TL'ye düşmüştür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.