Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
LEGO ATLANTIS 8076 DEEP SEA STRIKER
Yapılı halde gerekirse söküp de gönderebilirim. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. Not: Kutusu yoktur. Sökülmesi istendiği halde kilitli torbalar içinde göndereceğim. Kitapciklari mevcut, gonderebilirim ama yipranmis olduklari icin aliciya kitapcigin bulundugu websiteyi mesaj olarak atabilirim. FİYATI : 150 TL
LEGO ATLANTIS 8077 EXPLORATION HQ
Bir tek standin uzerindeki bir parca kayip ve denizaltinin uzerindeki mermiler kayiptir ama bu modelin yapisinda bir soruna neden olmaz ve standin uzerinde rahatlikla durmaktadir. Belki biraz tozlanmış olabilir model olarak sergilendigi icin. Yapılı halde gerekirse söküp de gönderebilirim. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. Not: Kutusu yoktur. Sökülmesi istendiği halde kilitli torbalar içinde göndereceğim. Kitapciklari mevcut, gonderebilirim ama yipranmis olduklari icin aliciya kitapcigin bulundugu websiteyi mesaj olarak atabilirim FİYATI 350 TL
LEGO NINJAGO 9443 RATTLECOPTER
Yapılı halde gerekirse söküp de gönderebilirim. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. Not: Kutusu yoktur. Sökülmesi istendiği halde kilitli torbalar içinde göndereceğim. Kitapciklari mevcut, gonderebilirim ama yipranmis olduklari icin aliciya kitapcigin bulundugu websiteyi mesaj olarak atabilirim FİYATI 230 TL
LEGO NINJAGO 9442 JAY'S STORM FIGHTER
Yapılı halde gerekirse söküp de gönderebilirim. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. Not: Kutusu yoktur. Sökülmesi istendiği halde kilitli torbalar içinde göndereceğim. Kitapciklari mevcut, gonderebilirim ama yipranmis olduklari icin aliciya kitapcigin bulundugu websiteyi mesaj olarak atabilirim FİYATI 230 TL
LEGO CHIMA 7130 SPARRATUS SPIDER STALKER
Yapılı halde gerekirse söküp de gönderebilirim. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. Not: Kutusu yoktur. Sökülmesi istendiği halde kilitli torbalar içinde göndereceğim. Kitapciklari mevcut, gonderebilirim ama yipranmis olduklari icin aliciya kitapcigin bulundugu websiteyi mesaj olarak atabilirim FİYATI 130 TL
LEGO NINJAGO 9445 FANGPYRE TRUCK AMBUSH
Yapılı halde gerekirse söküp de gönderebilirim.TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. Not: Kutusu yoktur. Sökülmesi istendiği halde kilitli torbalar içinde göndereceğim. Kitapciklari mevcut, gonderebilirim ama yipranmis olduklari icin aliciya kitapcigin bulundugu websiteyi mesaj olarak atabilirim FİYATI 350 TL
LEGO ATLANTIS 7985 TEMPLE OF ATLANTIS
Yapılı halde gerekirse söküp de gönderebilirim. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. Not: Kutusu yoktur. Sökülmesi istendiği halde kilitli torbalar içinde göndereceğim. Kitapciklari mevcut, gonderebilirim ama yipranmis olduklari icin aliciya kitapcigin bulundugu websiteyi mesaj olarak atabilirim FİYATI 350 TL
Arka kisimda katlama yerinde bi kirik var ama bu modelin yapisinda bi sorun olusturmamaktadir.1-2 eksik parca bulunmaktadir ama bu da ayni sekilde modelin yapisinda sorun olusturmamaktadir, dekorasyon amacli kullanilan parcalardir.Yapılı halde gerekirse söküp de gönderebilirim. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. Not: Kutusu yoktur. Sökülmesi istendiği halde kilitli torbalar içinde göndereceğim. Kitapciklari mevcut, gonderebilirim ama yipranmis olduklari icin aliciya kitapcigin bulundugu websiteyi mesaj olarak atabilirim FİYATI 450 TL
LEGO ATLANTİS 7978 ANGLER ATTACK
Yapılı halde gerekirse söküp de gönderebilirim.TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. Not: Kutusu yoktur. Sökülmesi istendiği halde kilitli torbalar içinde göndereceğim. Kitapciklari mevcut, gonderebilirim ama yipranmis olduklari icin aliciya kitapcigin bulundugu websiteyi mesaj olarak atabilirim FİYATI 150 TLSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.