Şimdi Ara

orjinal moser nasıl anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler araştırdım varsa da bulamadım bu konuyu siz bi el atın
    bugün moser 1400 aldım ama orjinal mi değil mi bilmiyorum, üzerinde bandrol falan yok nasıl anlaşılır bunun orjinal olup olmadığı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Orijinal Moser Traş Makinesini Nasıl Anlarsınız?

Moser traş makineleri, yüksek kaliteleri ve dayanıklılıklarıyla bilinirler. Orijinal bir Moser traş makinesi satın almak, uzun vadede yatırım yapmak demektir. Ancak, sahte ürünlerden kaçınmak ve orijinalliğinden emin olmak önemlidir.

Moser Orijinallik Sorgulaması:

• Ambalajı İnceleyin: Orijinal Moser traş makineleri, yüksek kaliteli ve sağlam bir ambalajla gelir. Herhangi bir yazım hatası veya düşük kaliteli baskı, sahteliğin bir işareti olabilir.
    • Ürün Bilgilerini Kontrol Edin: Ürün bilgilerini, özellikle model numarasını ve seri numarasını dikkatlice kontrol edin. Sahte ürünler genellikle yanlış veya eksik bilgilere sahiptir.
    • Moser'in Web Sitesinden Doğrulayın: Moser'in web sitesini ziyaret edin ve satın almak istediğiniz modelin orijinalliğini doğrulayın. Moser, orijinal ürünlerini tanımlamak için bir "Orijinallik Doğrulama" bölümü sunar.
    • Distribütörü Kontrol Edin: Moser traş makinelerini yetkili distribütörlerden satın alın. Sahte ürünler genellikle yetkisiz satıcılar tarafından satılır.

Moser 1400 Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır:

Moser 1400, popüler bir profesyonel traş makinesidir. Orijinalliğini belirlemek için aşağıdaki adımları izleyin:

• Ambalajı İnceleyin: Moser 1400, siyah ve turuncu renkli bir ambalajla gelir. Ambalaj sağlam olmalı ve "Moser 1400" model numarası açıkça belirtilmelidir.
    • Ürün Bilgilerini Kontrol Edin: Ambalaj üzerindeki ürün bilgilerini kontrol edin. Seri numarası, model numarası ve üretim tarihi doğru olmalıdır.
    • Moser'in Web Sitesinden Doğrulayın: Moser'in web sitesine gidin ve Moser 1400'ün orijinal olup olmadığını doğrulayın.

Orijinal Wahl Nasıl Anlaşılır:

Wahl, Moser'in kardeş markası olan bir başka yüksek kaliteli traş makinesi üreticisidir. Orijinal bir Wahl traş makinesi satın almak için:

• Ürün Bilgilerini Kontrol Edin: Ürün bilgilerini, özellikle model numarasını ve seri numarasını dikkatlice kontrol edin.
    • Moser Orijinallik Doğrulama Bölümünü Kullanın: Moser, Wahl traş makinelerinin orijinalliğini doğrulamak için de bir "Orijinallik Doğrulama" bölümü sunar.
    • Yetkili Distribütörlerden Satın Alın: Wahl traş makinelerini yetkili distribütörlerden satın alın.

Orijinal bir Moser veya Wahl traş makinesi satın alarak kalitesinden ve dayanıklılığından emin olabilirsiniz. Sahte ürünlerden kaçınarak, yatırımınızı ve kişisel sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up up bilen yok mu?
  • ısrarla up
  • Bıçağı şunun gibi ise orijinaldir:

• quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Bıçağı şunun gibi ise orijinaldir:

evet aynısı
    ohh rahatladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Bıçağı şunun gibi ise orijinaldir:

Çin de bunun aynısını yaparlar bence
  • Merhaba. zaman geçmiş ama benim gibi konuyu ziyaret edip, bilgi arayan arkaşlara yardımı olsun istedim.

ürünü mutlaka garantör satıcıdan alınız. hızlı al . com üzerinden bir tane satın aldım. orijinaldi. (yanında tarak yoktu). gel zaman git zaman, işte bir zaman elimden düşürdüm. gitti gidiyor üzerinden yüzdeyüz olumlu mesaj almış bir satıcıdan 10 lira daha ucuz olduğu için ve yanında fazla fazla tarak ta verdiği için ve ücretsiz kargo olduğu için yenisini aldım. güvendiğim için fazla dikkat etmemiştim. iade süresi de 5 gün geçtikten sonra replika olduğunu anladım. zaten kullandığım için iade edebileceğimi sanmıyorum ama yine de iletişime geçtim. bakalım ne olacak.

son söz şu ki, sağlam yerden alın kafanız rahat etsin. çünki replikayı gerçeğinden ayırt etmek, çok iyi bir gözlemci değilseniz pek mümkün olmuyor, ama bilen için makine ben sahteyim diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_ozkilinc -- 8 Mayıs 2016; 22:49:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar piyasada satılan moser1400 lerin yarısı sahtedir. Çinliler deli gibi çakmasını üretip piyasaya saldı. Nasıl anlaşılır birazdan görsellerle açıklayacağım. Millet sahtesini alıyor sonra makine beklentimi karşılamadı diyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 12 Ocak 2020; 22:59:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

Arkadaşlar piyasada satılan moser1400 lerin yarısı sahtedir. Çinliler deli gibi çakmasını üretip piyasaya saldı. Nasıl anlaşılır birazdan görsellerle açıklayacağım. Millet sahtesini alıyor sonra makine beklentimi karşılamadı diyor :))
    hocam bende moser 1400 alacaktım ama nasıl anlıcaz anlamayı bırak almadan nasıl anlıyabiliriz internetten konu bu
  •  orjinal moser nasıl anlaşılır?

moser 1400 sahte nasıl anlaşılır .

Başka birçok bileşen var fakat en bassit yolu bunlardır. Yoksa 5 -6 tane noktadan sahteliği anlaşılıyor. Plastiğin kalitesi olsun , hatta aletin içini açarsanız motorunda moser yazar orjinalde vss.

Bu hologram bandrol konusuna gelirsek fonexin sonradan yapıştırdığı kendi bandrolünden bahsetmiyorum. Moserin fabrikasında kutuya bastığı Moser bandroünden bahsediyorum.

Bu moser bandrol çinliler elle sonradan yapıştırıyor. Sağa sola kayık oluyor seri üretimde :))) Zaten tırnağınızla çıkarabiliyorsunuz sahte olanda , orjinalde ise kutuya gömük şekilde. Tırnağınıza takılmıyor.
    Oradan çakarsınız zaten . İnternetten alınca ilk önce bunlara dikkat edin. orjinal moser nasıl anlaşılır? orjinal moser nasıl anlaşılır?

Ur IndianConsumeryoutube
    FAKE Vs ORIGINAL Wahl moser 1400 - 0016 Clipper / Trimmer [How to spot the fake one]
    https://www.youtube.com/watch?v=ugHhf97bFIk&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 12 Ocak 2020; 23:45:8 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.