Şimdi Ara

***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kılıf sehpa ve hoperlör üçlüsünden bir grup yaparsanız almayı düşünüyorum
  • Merabalar

Sehpa, tv out ve kılıf istesem nekadara verebilirsiniz? Şeffaf kılıfa alternatif olarak çekmeli deri kılıf var mı sizde? hangisi daha iyidir?

Bir de 22 kasımdan önce fiyatlar farklımıydı nasıldı?
  • [DHTUBE=]
    quote:

Orijinalden alıntı: mmuratt

Merabalar

Sehpa, tv out ve kılıf istesem nekadara verebilirsiniz? Şeffaf kılıfa alternatif olarak çekmeli deri kılıf var mı sizde? hangisi daha iyidir?

Merhaba,
    Sehpa ve Kılıf beraber Verilecektir. Fabrika çıkışı olarak ayrı ayrı satmıyoruz. Kılıf+Sehpa takımı +TV OUT CABLE ve stylus kalem veya pena eklersek, paket yapabiliriz. Toplamı 67 TL Kargo dahil oluyor. Yukarıdaki ürünlerimizden bir yada birden fazlasını da ekleyebilirsiniz isterseniz. Sipariş vermek istiyorsanız PM den görüşelim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 26 Kasım 2009; 22:06:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

[DHTUBE=]
    quote:

Merabalar

Merhaba,
    Sehpa ve Kılıf beraber Verilecektir. Fabrika çıkışı olarak ayrı ayrı satmıyoruz. Kılıf+Sehpa takımı +TV OUT CABLE ve stylus kalem veya pena eklersek, paket yapabiliriz. Toplamı 67 TL Kargo dahil oluyor. Yukarıdaki ürünlerimizden bir yada birden fazlasını da ekleyebilirsiniz isterseniz. Sipariş vermek istiyorsanız PM den görüşelim. Teşekkürler.

3. No'lu TerciH
    KILIF + SEHPA: 29 tl.-
    STYLUS KALEM: 12 tl.-
    TV KABLOSU: 26 TL.-
    TOPLAM: 67 TL.- , eder. Bu Grubun hepsini alana, KARGO DAHİL:67 tl.-
    Kargo BEDAVA ya gelmiş olur !!!!!!

zaten 3. paket bu şekilde ama benim kaleme veya penaya ihtiyacım yok kutudan çıkıyor biliyorsunuz. Kalemi çıkarırsanız 55 TL yapar ozaman düşünebilirim.

• quote:

zaten 3. paket bu şekilde ama benim kaleme veya penaya ihtiyacım yok kutudan çıkıyor biliyorsunuz. Kalemi çıkarırsanız 55 TL yapar ozaman düşünebilirim.

En başta stylus kalem olmak üzere, bir çok malzemeyi diğerlerine nazaran daha çabuk yitirmekteyiz. Paketler, maliyet hesabına göre oluşturulmuştur. Kargo maliyeti hesaplanarak, paketlerdeki ürünler derlenmiştir. Kargo gideri toplam kardan düşülmektedir. Arzu ettiğinizi yapabiliriz ama bu durumda kargo maliyetini sizin üstlenmeniz gerekir. Bu durum sadece 3. Tercih için geçerlidir. Örneğin, Kılıf ve Sehpa takımını kargoyu ödemek koşuluyla bana gönderin deseniz de şu an için yapamıyoruz. Belki ilerde bunu da yapacağız. Bu konu üzeride çok sıkı çalışmaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.ARTIK YAPABİLİYORUZ HEM DE KAPIDA TAHSİLATLI SiSTEMLE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 4 Ocak 2010; 3:56:11 >

• selamlar bende 5800xm kulanıcısıyım ve bana KILIF + SEHPA: 29 tl.- sı lazım size istanbulda nereden ulaşabilirim ? gelip direk almam mümkünmü teşekürler ilginiz için ii bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhbosss
    selamlar bende 5800xm kulanıcısıyım ve bana KILIF + SEHPA: 29 tl.- sı lazım size istanbulda nereden ulaşabilirim ? gelip direk almam mümkünmü teşekürler ilginiz için ii bayramlar

Satış koşulları ve fiyatlar yukarıda kampanya tercihlerinde açıklandığı gibi tüm Türkiye için kargo dahil olarak belirtilmiştir.
    Bunun dışında, önceden de belirtildiği gibi eldeki stoklar tükeninceye kadar Kılıf ve Sehpa takımı tek ve ayrı satılmıyor. ARTIK SATILIYOR ..
    Yeni pari ürün gelince satış koşullarında değişiklik olabilir. Değişiklikler doğaldır ki zamanı gelince mutlaka belirtilir.
    İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 24 Aralık 2009; 23:21:45 >

• Çok teşekür edrim
  • Bende bugün verdim 4 nolu paketi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • merhaba bana orjinal nokia hızlı şarj aleti lazım
    saatte en az 860mah pil şarj eden modellerden elinizde varsa pm atın lütfen
  • 4. No'lu Tercih siparişimin ertesi günü elime geçti.Ürünler orjinal ve fiyatları çok iyi.Güvenilir bir satıcı.Herkese tavsiye ederim.Teşekkürler Re-Atum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: güney tan

merhaba bana orjinal nokia hızlı şarj aleti lazım
    saatte en az 860mah pil şarj eden modellerden elinizde varsa pm atın lütfen

Size konu ile ilgili bir mesaj attım. Talebiniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbaskx

4. No'lu Tercih siparişimin ertesi günü elime geçti.Ürünler orjinal ve fiyatları çok iyi.Güvenilir bir satıcı.Herkese tavsiye ederim.Teşekkürler Re-Atum.

Sipariş verdiğiniz için biz de teşekkür ederiz. Ankaradan diğer siparişleri de bekleriz .
    Mutlu Günlerde Kullanın Saygılar,

• Sadece kılıf almak istiyorum.Sehpa ya ihtiyacım yok.Tek başına kılıf ücreti ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

Sadece kılıf almak istiyorum.Sehpa ya ihtiyacım yok.Tek başına kılıf ücreti ne kadar ?

Sehpanın da, ayrı bir fiyatı yoktur, Orjinal Kılıfın da. Fabrikasyon imalat, ambalaj ve sevkiyat olarak Kılıf ve Sehpa, beraber olduğu için fiyatı ayrı verilemiyor.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 5 Aralık 2009; 11:58:25 >

• acaba 1 nolu terchiten kaldı mı elinizde şu anda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drogo

acaba 1 nolu terchiten kaldı mı elinizde şu anda?

Satışımız devam etmektedir. Elimizdeki ürünlerin bitmesine yakın mutlaka bildiririz, merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 7 Aralık 2009; 11:25:55 >

• P.M
  • PM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.