Şimdi Ara

***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam xpress musıc bluetoothlu kulaklık bulabilirmisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snn3453

hocam xpress musıc bluetoothlu kulaklık bulabilirmisin...

Stoklarımızda çok çeşitli bluetooth kulaklıklar var. Konu ile ilgili PM attım.
    Teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sadece kılıf ne kadar?Sehpa istemiyorum.Sadece kılıf alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin__58

Sadece kılıf ne kadar?Sehpa istemiyorum.Sadece kılıf alacağım.

Sehpanın da, ayrı bir fiyatı yoktur, Orjinal Kılıfın da. Yurtdışından gelişi itibarıyla, Fabrikasyon imalat, ambalaj ve sevkiyat olarak Kılıf ve Sehpa, beraber olduğu için fiyatı ayrı verilemiyor.

Saygılar,

• ilgilenen beyefendi banka eft işlemimde benden kaynaklanan aksama olmasına rağmen durumla bizzat ilgilendi ve ürünlerimin bir an önce elime geçmesini sağlamak için elinden geleni yaptı. hızlı teslimat, güvenli işlem. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezilvezir

ilgilenen beyefendi banka eft işlemimde benden kaynaklanan aksama olmasına rağmen durumla bizzat ilgilendi ve ürünlerimin bir an önce elime geçmesini sağlamak için elinden geleni yaptı. hızlı teslimat, güvenli işlem. teşekkürler.

Kaliteli ve orijinal ürünlerin yanısıra, içinde bulunduğumuz koşullar çerçevesinde tüm müşterilerimize öncelikle, zaman kazandırmaya çalışıyoruz.
    Güveniniz için teşekkür ederiz.
    Mutlu günlerde kullanınız.
    Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 17 Şubat 2010; 23:32:27 >

• pm atmıştım bayağı oluyor ama henüz dönemediniz, uygun olduğunuzda dönerseniz ben de kılıf almak istiyorum.

iyi satışlar.
  • ilçe olarak beşiktaş yazmışsınız yeriniz tam olarak nerde, dükkanınız var mı?

telefonu alır almaz usb'den şarj kablosu, ekran koruyucu sticker, sehpa ve kılıf almayı düşünüyorum fiyatı ve adresinizi pm olarak atar mısınız?

hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

ilçe olarak beşiktaş yazmışsınız yeriniz tam olarak nerde, dükkanınız var mı?

telefonu alır almaz usb'den şarj kablosu, ekran koruyucu sticker, sehpa ve kılıf almayı düşünüyorum fiyatı ve adresinizi pm olarak atar mısınız?

hayırlı satışlar.

Topiği fazla işgal etmemek için sorularınzı PM den almayı ve cevaplamayı, siparişlerinizi e-mailimizden ve msn den almayı tercih ederiz. Anlayışla karşılayacağınızdan eminiz. PM'den sorularınızın tamamını cevapladık.

Teşekkür ve Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 1 Mart 2010; 10:31:31 >

• Hocam konuda yazıyordur belki vakitsizlikten tek tek mesajlara bakma fırsatım bulamadım,kusura bakmayın. 5530 xm aksesuarlarıda satıyormusunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wotn

Hocam konuda yazıyordur belki vakitsizlikten tek tek mesajlara bakma fırsatım bulamadım,kusura bakmayın. 5530 xm aksesuarlarıda satıyormusunuz acaba?

Tabi ki satıyoruz. Size neler lazım, söyleyin yeterli. PM kutunuza bakın. Orda sizin sorularınızı cevapladık.

• Ürünlerim elime ulaştı ürün öncesi bilgiler,paketlemeden süprize kadar herşey çok ince düşünülmüş herşey için teşekkürler.İyi satışlar.
  • Teşekkür ederiz. Bir süredir SÜRPRİZ HEDİYELİ KAMPANYA ya başladık.

Sizin de memnun kalmanıza sevindik.
    Müşterilerimizin memnun kalması, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

Destekleriniz ve siparişleriniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

• sayın re-atum , dün kargoya vermiş oldugunuz siparişim henüz bana ulaşmadı. ptt takip sisteminde kargonun bugün 15:17'de dağıtıcıya verilmiş olduğu yazıyor ancak halen ses yok.. herhalde yarına kaldı ancak şehiriçi bir kargonun bu kadar yavaş gelmesine şaştım doğrusu .. oldukça yavaş hareket ediyorlar kargo elime ulaştıgında size durumu ileticem , ancak yarın da öğlene kadar gelmezse bir telefon edicem artık .
  • quote:

sayın re-atum , dün kargoya vermiş oldugunuz siparişim henüz bana ulaşmadı. ptt takip sisteminde kargonun bugün 15:17'de dağıtıcıya verilmiş olduğu yazıyor ancak halen ses yok.. herhalde yarına kaldı ancak şehiriçi bir kargonun bu kadar yavaş gelmesine şaştım doğrusu .. oldukça yavaş hareket ediyorlar kargo elime ulaştıgında size durumu ileticem , ancak yarın da öğlene kadar gelmezse bir telefon edicem artık .

Her zaman bizimle çekinmeden iritibata geçebilirsiniz. E-Mailinize kargonuz ile ilgili tüm bilgiler siparişlerinizin gönderildiği gün geçilmiştir. Daha önce de belirttiğimiz gibi, PTT Kargo maalesef, gün garantisi vermemekle beraber, kargonuzu mutlaka size bir şekilde ulaştırıyor.

PTT Kargo, zaman zaman bizi şaşırtmaktadır, şöyle ki; Bursaya göndermiş olduğumuz kargoyu 24 saatte ulaştırdığına şahit olduğumuz gibi, İstanbul içine 4 günde de ulaştırabiliyor. Bu söylediklerimden her zaman böyle oluyor anlamı kesinlikle ÇIKARILMAMALI ama bazen oluyor ne yazık ki. Bu onların ard niyetli olduklarını tabi ki göstermez ama, zaman içerisinde sizlerle güven konusunu aştığımız an, daha sonraki siparişlerde, ödemesini önceden EFT le yada PTT Çeki hesabımıza yapan müşterilerimize ARAS kargo ile gönderdiğimizde 24 Saatte teslimgarantisini biz verebiliyoruz. (600km içinde)

Zamanla her şey yoluna girecektir, merak etmeyin. Yarın siparişlerinize ulaşamazsanız öğleden sonra saat 15:00 gibi bizi arayın, gerekirse, kargoları teslim ettiğimiz PTT şubesinden yardımcı olmaya çalışırız. İçiniz rahat olsun, her şey yoluna girecek. Bzimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Saygılar,

• Sayın Re-Atum , bugün siparişlerim öğlen saatlerinde elime ulaştı . Öncelikle her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş , ve hassas bir şekilde paketlenmiş . Ürünlerinizin kalitesi yüksek ve orijinal . Forumdaki herkese tavsiye ederim, çekinmeden güvenli bir şekilde sipariş verebilirler .. Ekran koruyucusunu özellikle tavsiye ederim başarılı buldum , kolaylıkla çıkarılabilir ve ekrana zerre kadar iz bırakmıyor . Üstelik siparişlerinizde süpriz hediyeler de yer alıyor . Re-Atuma bunun için ayrıca teşekkür ederim ..

Kargo konusuna gelince ; Re Atumun belirttiği gibi ; Ptt Kargo gerçekten insanı şaşırtıyor .. İstanbul içinde 1 gün içinde gelebilecek bir ürün ancak 2 günde ulaşabildi. tabi buna da şükür diyoruz .. daha da uzayabilirdi ..

Şunu da özellikle belirtmeliyim , bu durum benim için iyi bir tecrübe oldu , Siparişlerinizi Özel kargo firmaları ile temin etmeye çalışınız mümkün mertebe ..

Güzel ve sağlam bir alışveriş oldu .. Saygılar

• Pm.
  • pm
  • bugun turkcell shopda nokia 58oo kılı+sehpa 1o lıra oldugunu gordum. ozellıkle sordum ve ınceledım urunler orjınal acaba bu fıyat farklılıgı neden kaynaklanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lufer

bugun turkcell shopda nokia 58oo kılı+sehpa 1o lıra oldugunu gordum. ozellıkle sordum ve ınceledım urunler orjınal acaba bu fıyat farklılıgı neden kaynaklanıyor?

Sorunuz için teşekkür ederim,

Açık söylemek gerekirse, 10 tl den orjinal kılıf satan yer biz görmedik, duymadık. Tüm bayiler, bu 5800 kılıf takımını istediği ithalatçıdan yada tedarikçiden satın alabilir. Nokia bu konuda herhangi bir kısıtlama getirmiyor. Çünkü ürün patentli değildir fakat, isim patentlidir. Bir çok bayi, ürünlerin gerçek anlamda orjinal olduğu söylemekle beraber, maalesef orjinal olmadığına bizler de şahit olmaktayız. Ayrıca, stoklarımızdaki ürünlerin hepsini, tek tek kontrol etmekte ve %1 bile hatalı olan ürün olsa, defolu ürün olarak ayırmaktayız. Bu durumda, defolu ürünler oranı oldukça (%25'i aşmaktadır.) yüksek kalmaktadır.

Bir de kargo ve kapıda tahsilat giderleri var. Bunun maliyeti de o kadar az değildir.

Cep telefonları aksesuarlarında garanti, kesinlikle söz konusu değildir. Aldığınız sahte yada defolu bir kılıfı, geç farkederseniz, bir bayiye geri vermeniz, kolay kolay söz konusu değildir.

Bakınız:
    http://forum.donanimhaber.com/m_37896971/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38467713

Doğal olarak gerçek anlamda orjinal ürünlerin maliyeti ile taklitlerin maliyetinin aynı olamayacağı da kesindir. Orjinal 2 çeşittir. 1.cisi, tip ve görünüm olarak bahse söz konusu olan tüm, 5800 kılıf ve sehpa takımı orjinaldir. ( 5800 için imal edilen deri kılıfların orjinal 5800'ın kılıfı olmadığı anlamında )
    Fakat bir de, imalat kalitesi ve ürün yapısı ile ilgili olarak gerçek anlamda orjinallik başka bir konudur. Gerçek anlamda orjinallikten kastımız budur. Bunun farkını da, ithalat ve ihracat işiyle uğraşmayan kimselerin anlaması, çok kolay bir şey değildir. Aksini iddia etmek, gerçekten gülünç olur.

Ayrıca, kötü kalite bir ürünü, anında farkedilmesi kaydıyla satınalmakta olduğunuz bayiden değiştirebilirsiniz fakat, bizimle pek öyle bir şansınız yoktur. Yani, bu güne kadar sizlere " hep en iyi ürünü " vermek durumunda kaldık, fazla kar etmedik ama bundan da gocunmadık aksine, sizlerin her aşamada memnuniyetinden, mutlu olduk.

Aslına bakarsanız, depomuzdaki orjinal 5800 Kılıf takımımız çok azaldı. Bilginize..

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 23 Mart 2010; 17:25:16 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.