Şimdi Ara

***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende verdiğniz nazik cevap için teşekkür ederim size. sorumu da anlayıp bana çemkirmediğiniz için ayrıca teşekkür ederim :) sorumun cevabını bir nebze de olsa almış bulunmaktayım. iş hayatınızda başarılar dilerim.
  • Çok ilgili , dürüst , sözüne güvenilir bir satıcıdır. Bu çizginizden ayrılmamanızı dilerim.

Özellikle yeni Iphone koruyucu şahane. Telefonunuzu sadece siz görüyorsunuz. Yanınızdaki göremiyor. Satışına başlayın da millet kapışsın hocam. Saygılar.
  • kardeş ben aydında oturuyorum aydından bu malzemeleri bize ulaştırman mümkünmü?
    emeğine sağlık gerçekten mükkemmel şeyler var ve fiyatları çok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Saruhan

Çok ilgili , dürüst , sözüne güvenilir bir satıcıdır. Bu çizginizden ayrılmamanızı dilerim.

Özellikle yeni Iphone koruyucu şahane. Telefonunuzu sadece siz görüyorsunuz. Yanınızdaki göremiyor. Satışına başlayın da millet kapışsın hocam. Saygılar.

Teşekkürler,
    Getirmekte olduğumuz her ürünü bir kerede sunmak pek işimize gelmiyor doğrusu. Bazı şeyleri fısıltı gazetesine bırakıp, daha emin yollardan gidiyoruz. Eski tip tavsiye usulü, bazen daha iyi sonuçlar verebiliyor açıkçası.

Evet, sizin iphone için gönderdiğimiz " CASUS KORUMA " , yani, casusların bile telefon ekranlarının görülmesini engelleyen tipteki ekran korumamız stoklarımıza geldi. (Aynalı Koruma değil kesinlikle). Bu ürün şu an için hem 5800 xm için hem de iphone 3G için stoklarımızda mevcut. Ayrıntı isteyen arkadaşlara filminin linkini veriyoruz. Muhteşem bir şey. Hem aynı şekilde, yağ, toz, kir belli etmediği gibi, telefonu elinde bulunduran kişinin dışında kimse kolay kolay göremiyor ekrandakileri. Otobüste, yolda, cafe de artık SİZİN TELEFONA BUNDAN BÖYLE ARTIK KİMSE YAN BAKAMAYACAK ! Bu da sloganımız. Şaka değil, gerçekten KİMSE yan bakamayacak !
    Tanıtım Fiyatı=12 TL + Kargo
    Mutlu günlerde kullanın. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 24 Mart 2010; 23:00:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: k4r4_m4n

kardeş ben aydında oturuyorum aydından bu malzemeleri bize ulaştırman mümkünmü?
    emeğine sağlık gerçekten mükkemmel şeyler var ve fiyatları çok uygun

Merhaba,

Topicte de açıkladığımız gibi " KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ "ni her zaman tercih edebilirsiniz.

AD, SOYAD, Kargo adresiniz ve telefon numaralarınızı ve tercihlerinizi belirtmeniz yeterlidir.

Bu bilgileri, orjinalurunler@yahoo.com 'a e-mail geçmeniz yeterlidir. Ayrıntıları orjinalurunler@yahoo.com 'u MSN nize ekleyerek, görüşebilir, detayları halledebiliriz.

İsterseniz hiç çekinmeden yukarıda belirtmiş olduğumuz telefon numaramızdan arayıp, bize ulaşabilirsiniz.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 3 Nisan 2010; 5:26:08 >

• Re-Atum orjinal Nokia ad-54 kulaklık; hani şu siyah, üzerinde kumandaları olandan; temin edebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayluu

Re-Atum orjinal Nokia ad-54 kulaklık; hani şu siyah, üzerinde kumandaları olandan; temin edebiliyor musunuz?

Evet, stoklarımızda Mevcut ve Fiyatı 20 TL + kargodur kardeş. Daha iyisi geldi. Hem de altın uçlu.
    Muhteşem Bas, Muhteşem Tiz ve ORJİNAL NOKIA WH-205 = 29 TL.-

Saygılar,
     ***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 7 Nisan 2010; 13:35:08 >

• SCREEN GUARD KORUYUCU FİLM ve TV KABLOSU na ihtiyacım var.
    bu ikisiyle ilgili bir ödeme planı var mı?
    Kapıdan ödeme ile sadece bu ikisini alabiliyorsak hemen irtibata geçmek istiyorum.
  • Merhaba,

Size PM geçtim. Gelen Kutunuza bakarsanız bir tercih paketi oluşturma konusunda size yardımcı olmaya çalışırız.

Saygılar,

quote:

Orijinalden alıntı: mufonxx

SCREEN GUARD KORUYUCU FİLM ve TV KABLOSU na ihtiyacım var.
    bu ikisiyle ilgili bir ödeme planı var mı?
    Kapıdan ödeme ile sadece bu ikisini alabiliyorsak hemen irtibata geçmek istiyorum.

• yukarıda bahsettiğiniz ekran filmini biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? bir de 5800 için araç tutucu ve araç şarj cihazı var mıdır elinizde? kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecarb

yukarıda bahsettiğiniz ekran filmini biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? bir de 5800 için araç tutucu ve araç şarj cihazı var mıdır elinizde? kolay gelsin

Sorularınızın cevabını PM den bildirdim. Bizde her türlü Nokia Aksesuar ve yedek parça mevcuttur.

Saygılar,

• Bugün sparişimi teslim aldım.Güzel bir alışveriş oldu.özellikle kılıfın ve sehbanın orjinal olduğunu gördüm. çevremdekiler de beğendi.TV out kablosu fena değil kullanışlı.USB den şarj Harika.(usb çakmaktan şarj varsa Araçta da kullanılıyor ki ben araç için aldım.) Süpriz hediyeleri de iyi düşünülmüş.PTT kargo kapıda ödeme gayet güzel.iyi günler...
  • Arkadaşlar,
    Bende Re-Atum dan (orjinalurunler@yahoo.com) 4 nolu seti aldım. 14 Nisanda PTT kargoya verilmiş 15 Nisan saat 11:20 de Eskişehir de teslim aldım. Ürünlerin hepsi çok güzel ve kaliteli ayrıca telefon için çeşitli hediyelerde göndermişler. Her aşamada çok ilgileniyorlar. Herkese tavsiye edrim. Sizde alın pişman olmazsınız.
  • arkadaştan 2 parça ürün aldım, 1 tanede hediye yolladı ekstradan
    ilgi ve alakalı , tavsiye ederim
  • gerçektende çok hızlı güvenilir ve çok ilgili bir arkadaş kendisi, bir adet şeffaf kılıf ve ekran koruyucu film aldım kendisinden sağolsun hediyede yollamış yanında, işlerin her zaman açık olsun dostum herkese keyifli alışverişler
  • P.M.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decxal

arkadaştan 2 parça ürün aldım, 1 tanede hediye yolladı ekstradan
    ilgi ve alakalı , tavsiye ederim

Teşekkürler,
    Orijinal ürünlerin tadı her zaman, orjinal olmayanların tadından farklıdır.
    Mutlu günlerde kullanın hepsini. Her zaman bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 22 Nisan 2010; 13:09:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _denzel_

gerçektende çok hızlı güvenilir ve çok ilgili bir arkadaş kendisi, bir adet şeffaf kılıf ve ekran koruyucu film aldım kendisinden sağolsun hediyede yollamış yanında, işlerin her zaman açık olsun dostum herkese keyifli alışverişler

Evet SÜRPRİZ HEDİYELİ KAMPANYAMIZ tüm hızıyla devam ediyor. Kampanya tercihlerinden almanız halinde SÜRPRİZ hediyelerimiz artıyor. Orijinal Ürünlerinizi mutlu günlerde kullanın. Güzel temenniler ve güveniniz için de ayrıca teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mozkoprulu

Arkadaşlar,
    Bende Re-Atum dan (orjinalurunler@yahoo.com) 4 nolu seti aldım. 14 Nisanda PTT kargoya verilmiş 15 Nisan saat 11:20 de Eskişehir de teslim aldım. Ürünlerin hepsi çok güzel ve kaliteli ayrıca telefon için çeşitli hediyelerde göndermişler. Her aşamada çok ilgileniyorlar. Herkese tavsiye edrim. Sizde alın pişman olmazsınız.

Evet, PTT nin azizliğine kurban gitmek üzereyiz yine. Eskişehire, 24 saatte gidince, haklı olarak, Bursaya 2 günde giderse, müşteriler sanki PTT tarafından bilerek haksızlığa uğratılmış gibi PTT düşmanı oluveriyorlar. Bunca zamandır, biz bile hala anlayamadık PTT dağıtımı nasıl yapıyor. Ama şurası bir gerçek, dağıtımı mutlaka yapıyor ve internetten takip etmesi tüm kargo şirketlerine göre daha kolay. Çok önemli bir eksikliği yerine getirdiği için PTT gerçekten çok önemli bir kurum. Paramızı yatırmadıkları oldu ama, hiçbir gönderimiz kaybolmadı bu güne kadar.

Bizimle olan deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkür ederiz. Memnun kaldığınız için sevindik, Mutlu Günlerde kullanınız.

SÜRPRİZ HEDİYELİ KAMPANYAMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 23 Nisan 2010; 23:40:41 >

• 5800 için wh 205 kulaklık almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.