Şimdi Ara

***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
60.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Kardeş ben sadece araç tutacağını ve ekran koruyucuyu almak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?

Tabi ki mümkün kardeş. Biz bu ürünleri bu güne kadar sadece kampanya koşulları çerçevesinde satmadık ki. Arkadaşlar ne istediyse, derhal gönderdik.

Kampanya koşullarını, kargo maliyetini sizlere yüklememek için, oluşturduk. Toplam 55 TL ve üstü alımlarda kargo maliyetini biz üstlendik. Kampanya amacı budur.

Araç Tutacağı ve ekran koruyucu toplam maliyeti= 16 + 15(veya 12 TL.-) TL dir. Kargo maliyetleri doğaldır ki buna dahil değildir. Yapacağınız ödeme şekli kargo maliyetini etkilemektedir.

Diğer ayrıntılar ve sipariş vermek için: orjinalurunler@yahoo.com dan yada yukarıda belirtilen telefon numaralarından bizimle iletişime geçerseniz yardımcı oluruz.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 2 Temmuz 2010; 22:02:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• abi Nokia Müzik Kulaklığı HS-45, AD-54 şu kulaklık ne kadar kargo ile kaç oluyo bide garanti oluyomu onu soracaktım size güveniyorum
  • Güveniniz için çok teşekkür ederiz. Sorularınızın ayrıntılı cevaplarını PM ile bildirdik.

Lüten mesaj kutunuzu kontrol ediniz.

Teşekkürler, Saygılar,

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgirgin

abi Nokia Müzik Kulaklığı HS-45, AD-54 şu kulaklık ne kadar kargo ile kaç oluyo bide garanti oluyomu onu soracaktım size güveniyorum

• 1.Nokia Kılıf+sehpa
    2.ekran koruyucu
    3.Silikon kılıf

böyle bi kampanya yokmu
  • merhaba ben stylus kalem+yanlar çizilmesın diye silıkon kılıf +ekran çizilmesin diyeekran koruyucu kargo ücretiyle birlikte kaça patlar tekirdagda oturuyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

1.Nokia Kılıf+sehpa
    2.ekran koruyucu
    3.Silikon kılıf

böyle bi kampanya yokmu

Merhaba,

Yaparız bişiyler, buyrun gelin : orjinalurunler@yahoo.com

Tşklr

• Merhabalar,

PM = Kısa Mesaj ( Özel Mesaj) kutunuza bir bakın isterseniz. Hemen hemen tüm detayları belirttim. Teşekkürler,

Saygılar,

quote:

Orijinalden alıntı: alpererdur

merhaba ben stylus kalem+yanlar çizilmesın diye silıkon kılıf +ekran çizilmesin diyeekran koruyucu kargo ücretiyle birlikte kaça patlar tekirdagda oturuyorum .

• merhaba ben silikon kılıf(siyah )+stylus kalem 24 lira ediyor sanırsam adres :gazioglu mevki mavi körfez sitesi selim ergin villalari no:4 tekirdağmerkez/tekirdağ iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpererdur

merhaba ben silikon kılıf(siyah )+stylus kalem 24 lira ediyor sanırsam adres ..............
    iyi günler dilerim.

Merhabalar,

Siparişleriniz (son şekliyle) 05. Temmuzda PTT Kargoya teslim edilmiştir.

Teşekkürler, Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 6 Temmuz 2010; 9:20:38 >

• Ben 1 adet kılıf + sehpa 1 adet screen guard ve 1 adet md9 almak istiyorum bilgi verirmisiniz acaba?
  • Merhaba,

İlginizi için teşekkür ederiz.
    Sormuş olduğunuz bilgiler, topicde zaten mevcuttur fakat, yeterli görmeyebilirsiniz veya vaktiniz olmayabilir. Bu durumda size sorunuzun cevabını PM kutunuza gönderdik.

Saygılarımızla,

quote:

Orijinalden alıntı: KSKaan

Ben 1 adet kılıf + sehpa 1 adet screen guard ve 1 adet md9 almak istiyorum bilgi verirmisiniz acaba?

• hayır benim demek istediğim bu tarz bir toplu alımda ücret ne olmaktadır? kampanyalı fiyatından bahsediyorum size zahmet veriyorum ancak böyle bi indirim söz konusumu onu öğrenmek istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSKaan

hayır benim demek istediğim bu tarz bir toplu alımda ücret ne olmaktadır? kampanyalı fiyatından bahsediyorum size zahmet veriyorum ancak böyle bi indirim söz konusumu onu öğrenmek istiyorum..

Hepsi PM kutunuza iletildi. Kontrol edin, sorduklarınızın cevabını alamadıysanız, PM'den tekrar tekrar sorunuz. Cevap vermekten üşenmeyiz. İçiniz rahat olsun. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

Orijinalden alıntı: yayluu

Re-Atum orjinal Nokia ad-54 kulaklık; hani şu siyah, üzerinde kumandaları olandan; temin edebiliyor musunuz?

Evet, stoklarımızda Mevcut ve Fiyatı 20 TL + kargodur kardeş. Daha iyisi geldi. Hem de altın uçlu.
    Muhteşem Bas, Muhteşem Tiz ve ORJİNAL NOKIA WH-205 = 29 TL.-

Saygılar,
     ***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___***

hayırlı günler hayırlı işler, size bir sorum olacak,nokia 5800 in kutu içeriğin de hangi malzemeler çıkıyor bunu yazarsanız sevinirim,nokia 5800 sahipleride yazabilir,
    ben daha geçen cumartesi aldım,benim nokia 5800 in kutu içeriğinde askı ipi var, resimde gözüken beyaz kulaklık var,usb kablosu,klavuz ve cd si var,

1 tv kablosu varmı kutu içeriğinde,

2 resimde gözüken kulaklık mı kutu içeriğinde mevcut yoksa bu linkdeki kulaklımı mevcut? şuana kadar 3 kişiye sordum linkini verdiğim yerdeki siyah renkli kulaklık çıkıyormuş ambalaj dan,keklendim mi bunu bilmek istiyorum,

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/aksesuarlar/tum-aksesuarlar/kulakliklar/kablolu-kulakliklar/nokia-muzik-kulaklik-hs-45-ad-54

3 kılıf varmı?

cevaplarsanız sevinirim,aldığım turksell bayi ye gidip durumu izah etmek istyorum önce kibar dilde,sonra anladığım yöntemde

• quote:

Orijinalden alıntı: sideprensi07

quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

Orijinalden alıntı: yayluu

Re-Atum orjinal Nokia ad-54 kulaklık; hani şu siyah, üzerinde kumandaları olandan; temin edebiliyor musunuz?

Evet, stoklarımızda Mevcut ve Fiyatı 20 TL + kargodur kardeş. Daha iyisi geldi. Hem de altın uçlu.
    Muhteşem Bas, Muhteşem Tiz ve ORJİNAL NOKIA WH-205 = 29 TL.-

Saygılar,
     ***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___***

hayırlı günler hayırlı işler, size bir sorum olacak,nokia 5800 in kutu içeriğin de hangi malzemeler çıkıyor bunu yazarsanız sevinirim,nokia 5800 sahipleride yazabilir,
    ben daha geçen cumartesi aldım,benim nokia 5800 in kutu içeriğinde askı ipi var, resimde gözüken beyaz kulaklık var,usb kablosu,klavuz ve cd si var,

1 tv kablosu varmı kutu içeriğinde,

2 resimde gözüken kulaklık mı kutu içeriğinde mevcut yoksa bu linkdeki kulaklımı mevcut? şuana kadar 3 kişiye sordum linkini verdiğim yerdeki siyah renkli kulaklık çıkıyormuş ambalaj dan,keklendim mi bunu bilmek istiyorum,

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/aksesuarlar/tum-aksesuarlar/kulakliklar/kablolu-kulakliklar/nokia-muzik-kulaklik-hs-45-ad-54

3 kılıf varmı?

cevaplarsanız sevinirim,aldığım turksell bayi ye gidip durumu izah etmek istyorum önce kibar dilde,sonra anladığım yöntemde

Merhaba,

NOKIA'nın 5800 XM kampanyası devam etmektedir. Önceleri kutulara AD-54 Kulaklığı koymakta iken, son dönemlerde kumandasız bir kulaklık olan WH-205'i kutularda görmekteyiz. Belki yine karar değiştirip AD-54 veya HS-45 i yeniden kutu kapsamına almış olabilir. Üzmeyin kendinizi, bizde hepsi var, hem de ORİJİNAL olarak. Açıkçası, NOKIA dönem dönem kutu içeriğini değiştirmekte, bu yüzden kutu içeriğini tartışmak başlı başına bir topic konusu olabilir. Biz ise, burda, talep edeceğiniz aksesuarlar konusunda ancak yardımcı olabiliriz. Bundan başka özel sorularınızın olması halinde PM kutusunu kullanarak her türlü sorunuzu sorabilirsiniz. En kısa süre içinde cevaplamaya çalışırız. Olmadı, tel ve e-mail mevcut, her zaman arayabilirsiniz.

Bildiğimiz ve izlediğimiz kadarıyla NOKIA, 5800 XM'in kutularına TV OUT Cable'ı ve Orjinal KILIF ve SEHPA Takımını, sadece kampanya dönemi öncesi koymuştur, daha sonraları ise bu önemli aksesuarları kutu kapsamından çıkarmıştır.

Ayrıca, DATA TRANSFER KABLOSU nu da çok ama çok ufaltmışlardır. Önceleri kutulardan çıkanlar bu uzun model idi:

Bizde, bu da mevcuttur.

Ayrıca, 1 adet de yedek stylus kalem vermekteydi. Şu an, bunu da vermiyor sanırım.

Bu aksesuarların %100 orjinal olması gerekmekte aksi taktirde, gerek cihaz, gerek hız ve kullanım, gerekse de yayın kalitesi açısından sakıncalara neden olmakta ve şikayetler almaktayız. Bu güne kadar yalnız ve yalnız orjinal NOKIA aksesuarları satmakta olduğumuzdan, piyasada farklı muamelelerle karşı karşıya kalan arkadaşlarımız, bizlerden almakta oldukları orjinal ürünlerden memnuniyetlerini belirtmeleri bizleri, mutlu etmektedir. Zaman zaman bizlerin de hataları olmuyormu, mutlaka ki oluyordur fakat, hakkaniyet prensibi çerçevesinde %100 memnuniyet ilkemiz ve de dostlarımızın anlayışı ile sorunları ortadan kaldırabilmekteyiz. Bu konuda minnettarlığımı ve teşekkürlerimi öncelikli olarak bize güvenen başta DONANIMHABER.COM üyesi arkadaşlar olmak üzere tüm, ORİJİNAL ÜRÜN satın alan arkadaşlara sunmayı borç bilirim.

Satışlar, Tüm Hızıyla Devam Ettikçe yeni yeni ürünler eklenmektedir.

Sevgi ve Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 20 Temmuz 2010; 13:22:47 >

• güzel konu olmuş birçok kişi yardım almıştır. hala devam ediyor mu bu dedikleriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn158

güzel konu olmuş birçok kişi yardım almıştır. hala devam ediyor mu bu dedikleriniz

Teşekkürler,

Evet, Son hızla devam ediyor. Nokia 5800 XM hala çok satıyor, ayrıca biz de ürün yelpazesini çok genişlettik.
    İsteyen arkadaşlar, cep telefonu aksesuarları olarak, aradıkları bir ürün varsa hiç çekinmeden sorabilirler. E-Mail atabilirler, msn ye ekleyebilirler. Bekliyoruz.
    orjinalurunler@yahoo.com

• hergün telefonun ekranını silmekten bıktım:) artık bir ekran koruyucu almak istiyorum ekran koruyucu kullanırken yine ekranı temizliyecekmiyiz durmadan ? Ben Casus ekran koruyucu ile normal korucu arasındaki farkı öğrenmek istiyorum ?

koruyucu olarak hangisini tavsiye edersiniz.

birde bu ekran koruyucuları tam olarak nasıl takacağım bunun üzerine bir video çekebilir misiniz.

ürünü aldıgımda takmak icin ugraşırken zay olsun istemiyorum açıkcası.

birde TV kablosu olarak şöyle girişleri var mıdır ?

SARI,MAVİ,YEŞİL diğer Televizyon LCD değildir büyük boy bir TV yanlız modeli nedir bilmiyorum Markası Sony isterseniz TV nin ekran görüntüsünü çekip gösterebilirim şunu belirtmek isterim ki standart olarak satılan Laptop veya masaüstü pc lerden tv ye görüntü aktarmak icin kullanılan kablolar bu televizyona olmuyor. dedigim gibi SARI,MAVİ,YEŞİL uclu olan kablolar var onlar uyumlu olarak çalışıyor.

Not : normal orjinal kılıf ile şeffaf kılıf arasında ne fark vardır hangisi daha iyidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXcitinG -- 27 Temmuz 2010; 14:19:22 >

• Merhaba,

Öncelikle ilginize teşekkür ederiz.

Genel sorularınızı burdan cevaplamaya çalışacağız, özel yani, sadece sizin ile ilgili olan konuları da PM, " Kısa Mesaj " kutunuza göndereceğiz.

Kir yağ ve toz barındırmayan ekran korumamızın size yararı olur kesinlikle. Biz, normal ekran koruyucuları hediye olarak veriyoruz.
    Bizim kendi getirdiğimiz SCREEN GUARD ekran koruyucumuz 2 tiptir:

1- Orjinal Professional SCREEN GUARD, ekran koruma bandı:
    Kir, yağ, toz ve parmak izi barındırmayan ekran koruma:
    Kesinlikle kir, yağ, toz belli etmez, parmak izi barındırmaz, yansıma yapmaz.
    Hediyeleriyle beraber 12 TL dir.

2- Orjinal Professional SCREEN GUARD ekran koruma bandı: (CASUS KORUMA)
    Kesinlikle Kir, yağ, toz ve parmak izi barındırmadığı gibi parmak izi belli etmez, tabi ki yansımayı da engeller.
    Bu ekran korumaya " CASUS KORUMA "denmesinin nedeni; EKRANI, SADECE TELEFON SAHİBİNE NET GÖSTERİR.
    ÇEVREDEN BAKANLAR, YA EKRANI KAPKARANLIK GÖRÜRLER YADA, EKRANDAKİ YAZILARI GÖREMEDİKLERİ GİBİ,
    RESİMLERİ VEYA SEÇİMLERİNİZİ OLDUKÇA BULANIK GÖRÜRLER, HİÇ SEÇEMEZLER. Kesinlikle aynalı tip ile karıştırılmamalıdır.
    Hediyeleriyle beraber 15 TL dir.

(Aynalı ekran koruma, yurtdışında daha çok bayanların kullandığı, rujlarını tazelemek için yada makyaj yapmak için kullandıkları bir ekran koruma tipidir. )

Beraberinde 2 adet ücretsiz, yedek NORMAL tipte ekran koruma HEDİYE olarak verdiğimiz için, önceden prova yapabilirsiniz.

Açıklamalarını yeterince yaptık sanırım, tercihi size bırakıyoruz.

Saygılar,

quote:

Orijinalden alıntı: eXcitinG

hergün telefonun ekranını silmekten bıktım:) artık bir ekran koruyucu almak istiyorum ekran koruyucu kullanırken yine ekranı temizliyecekmiyiz durmadan ?
    Ben Casus ekran koruyucu ile normal korucu arasındaki farkı öğrenmek istiyorum ?

koruyucu olarak hangisini tavsiye edersiniz.

birde bu ekran koruyucuları tam olarak nasıl takacağım bunun üzerine bir video çekebilir misiniz.

ürünü aldıgımda takmak icin ugraşırken zay olsun istemiyorum açıkcası.

birde TV kablosu olarak şöyle girişleri var mıdır ?

SARI,MAVİ,YEŞİL diğer Televizyon LCD değildir büyük boy bir TV yanlız modeli nedir bilmiyorum Markası Sony isterseniz TV nin ekran görüntüsünü çekip gösterebilirim şunu belirtmek isterim ki standart olarak satılan Laptop veya masaüstü pc lerden tv ye görüntü aktarmak icin kullanılan kablolar bu televizyona olmuyor. dedigim gibi SARI,MAVİ,YEŞİL uclu olan kablolar var onlar uyumlu olarak çalışıyor.

Not : normal orjinal kılıf ile şeffaf kılıf arasında ne fark vardır hangisi daha iyidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 27 Temmuz 2010; 22:50:26 >

• casus olmasının önemi yok eğer casus ile diğer üründe aynı ise özellikleri 12 olanı tercih ediyorum cünkü ekranıma öyle bakacak kimse yok :)

12 tl ücreti olan koruyucu kargo ücreti kime aittir ?

ekranı tozunu silmek parmak izlerini için bunların bezleri yokmuydu sanırım olmalı diye biliyorum görmüştüm bir yerde ama hatırlamıyorum.

birde nokia 6630 için USB kablosu varmıdır sizde bendeki kayboldu bununda fiyatını alabilirmiyim ?
    orjinal ve orjinal olmayan cünkü cok önemli değil işimi görsün bir kerelik yeterli.

özel mesaj kutunuz dolu olduğundan cevabı buraya yazıyorum akşam bakarım müsait olunca.

nasıl bir tip adaptör gerekli ? yani sizin sattıgınız tv kablosuna ekstra'dan adaptör alıp öyle mi kullanabilirim ?

öyle olsa bile bu adaptörü öğrenmem gerekiyor cünkü tv vb kablo işlerinden anlamadığım için nasıl bir adaptör alacağımı bilmiyorum.

aklıma takılan birşey 5800 MX in siyah kılıfı var birde sizin sattıgınız seffaf kılıf hangisi daha iyidir ? öneriniz hangisinden yanadır.

Seffaf kılıf ücreti nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXcitinG -- 2 Ağustos 2010; 11:26:00 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.