Şimdi Ara

***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
60.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orijinalden alıntı: eXcitinG

casus olmasının önemi yok eğer casus ile diğer üründe aynı ise özellikleri 12 olanı tercih ediyorum cünkü ekranıma öyle bakacak kimse yok :)
    Casusluk kararınıza saygımız sonsuz ama ortalık zaten casus ve muhbir kaynıyor, gerisini teknoloji hallediyor.
    12 tl ücreti olan koruyucu kargo ücreti kime aittir ?
    Lütfen ilgili ilanın ekran koruyucusu ile ilgili kısmı bir daha okuyunuz. Kampanya koşulları çerçevesinde, siz kargo ödemiyorsunuz.
    ekranı tozunu silmek parmak izlerini için bunların bezleri yokmuydu sanırım olmalı diye biliyorum görmüştüm bir yerde ama hatırlamıyorum.
    En paçozundan en kalitelisine kadar tüm ekran korumaların hepsinin içeriğinde bir bez vardır, doğaldır ki bu da kaliteye göre değişir; çaputundan akrilik bezine kadar kalite farkını görebilirsiniz.
    birde nokia 6630 için USB kablosu varmıdır sizde bendeki kayboldu bununda fiyatını alabilirmiyim ?
    orjinal ve orjinal olmayan cünkü cok önemli değil işimi görsün bir kerelik yeterli.
    Özel sorular için PM kutusunu, e-mail yada telefonu kullanbilirsiniz. Daha önce de açıkladığımız gibi bizde her türlü cep telefonu ve iphone aksesuarı vardır.
    özel mesaj kutunuz dolu olduğundan cevabı buraya yazıyorum akşam bakarım müsait olunca. E-mail de gönderebilirsiniz.
    nasıl bir tip adaptör gerekli ? yani sizin sattıgınız tv kablosuna ekstra'dan adaptör alıp öyle mi kullanabilirim ?
    Tahmin ettiğimiz şeyi soruyorsanız öyle bir adaptör var bizde fakat ses elde edemiyorsunuz. O yüzden tam uyum için LCD TV lerle bağlantı sağlamanızı öneririz.
    öyle olsa bile bu adaptörü öğrenmem gerekiyor cünkü tv vb kablo işlerinden anlamadığım için nasıl bir adaptör alacağımı bilmiyorum.
    aklıma takılan birşey 5800 MX in siyah kılıfı var birde sizin sattıgınız seffaf kılıf hangisi daha iyidir ? öneriniz hangisinden yanadır.
    Her zaman öncelikli olarak Nokia 5800'ın kendi orjinal kılıfını öneriyoruz.
    Seffaf kılıf ücreti nedir ?
    12 TL dir. İlanda da belirtilmiştir. Lütfen öncelikli olarak ilanı okuyunuz. Sorularınız için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 6 Ağustos 2010; 10:09:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm atamıyorum pm iniz dolmus...

msn ekledim kabul edilmedi...

burdan yazim dedim

NOKIAWH-701 kulaklık almak istiyorum ama elden nasıl alabilirim 5800 ile uyumlumu ?
  • Uyarınız için teşekkür ederiz. PM kutumuzda gerekli temizlik yapıldı.

5800 a kesinlikle uyumludur. Bu topicte belirttiğimiz tüm aksesuar ve parçalar 5800 uyumludur.

Elden gönderme şansımız maalesef yoktur. İstanbul içinde kargo fiyatı oldukça düşüktür.

geri kalanı pm den veya E-Mail atarak görüşebiliriz. E-mailinizin ardından sizi isterseniz ekleyebiliriz. On-line olunca da görüşebiliriz.

Saygılar,

quote:

Orijinalden alıntı: ercn7

pm atamıyorum pm iniz dolmus...

msn ekledim kabul edilmedi...

burdan yazim dedim

NOKIAWH-701 kulaklık almak istiyorum ama elden nasıl alabilirim 5800 ile uyumlumu ?

• hayırlı satışlar, iki sorum olacaktı;
    birincisi satışta olan "NOKIAWH-701" isimli kulaklıkta görünen butonlar ile şarkıları ileri geri alma imkanımız var mı?
    ikinci sorum ise, "NOKIAWH-701" diye google'da aratma yaptığımda çıkan sitelerin tamamı çin sitesi ve tek bir tane nokia sitesi, ya da bu ürünü satan ünlü bi site yok. gerçekten orijinal mi bu ürün. yani orijinal olsun istiyorum çünkü gerçekten güzele benziyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

hayırlı satışlar, iki sorum olacaktı;
    birincisi satışta olan "NOKIAWH-701" isimli kulaklıkta görünen butonlar ile şarkıları ileri geri alma imkanımız var mı?
    ikinci sorum ise, "NOKIAWH-701" diye google'da aratma yaptığımda çıkan sitelerin tamamı çin sitesi ve tek bir tane nokia sitesi, ya da bu ürünü satan ünlü bi site yok. gerçekten orijinal mi bu ürün. yani orijinal olsun istiyorum çünkü gerçekten güzele benziyor...

Sorularınızın tüm cevaplarını aşağıdaki linkleri tıklayarak bulabilirsiniz.

http://europe.nokia.com/search?wsid=1008&charset=ISO-8859-1&qt=wh-701&GO.x=15&GO.y=13

http://www.nokia.com.tr/search?qt=wh-701&GO.x=15&GO.y=13

Orijinal bir ürünü öncelikle firmanın kendi sitesinden araştırmanız gerekir.

Yukarıdaki linkler NOKIA nın kendi sitesinden alınmış linklerdir.

Biz, bir ürüne orjinal diyorsak, orjinal satmamız gerekir.
    İnsanları aptal yerine koymaya çalşanların, pek de normal zekaya sahip oldukları söylenemez, değilmi ?

WH-701 gerçekten güzel bir üründür. Tavsiye ederiz.
    Not: Her WH-701 orjinal Nokia da değildir. WH-701 en çok taklidi olan Nokia kulaklığıdır.

Sevgi ve Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 18 Ağustos 2010; 23:42:59 >

• harika bir satıcı, son derece ilgili ve sizin sorularınız ve sorunlarınız için her türlü çalışmayı yapıyor.
    Kesinlikle güvenilir ve dediğim gibi çok ilgili
    ben kendisinden WH-701 kulaklık aldım ve şimdi ise başka bir ürün siparişinde bulundum. Kendisinden almak istediğiniz her ürün için bütün destek ve hizmeti sunmakta ve ürün yelpazesi burda göründüğünden çok daha geniş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

http://europe.nokia.com/search?wsid=1008&charset=ISO-8859-1&qt=wh-701&GO.x=15&GO.y=13

İnsanları aptal yerine koymaya çalşanların, pek de normal zekaya sahip oldukları söylenemez, değilmi ?

Not: Her WH-701 orjinal Nokia da değildir. WH-701 en çok taklidi olan Nokia kulaklığıdır.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Re-Atum bilgilendirme için teşekkürler, yanlış anlaşılmasın ilanı baltalamak gibi bi amacım yoktu, tam tersine ürünü beğendiğim için emin olmak istedim. malum piyasada bi sürü sathe ürün satan insan var.
    bu günlerde 5800 alacağım inşallah. ondan sonra sana da bi uğrarım kulaklık için

hayırlı satışlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

Sevgi ve Saygılarımızla,

Re-Atum bilgilendirme için teşekkürler, yanlış anlaşılmasın ilanı baltalamak gibi bi amacım yoktu, tam tersine ürünü beğendiğim için emin olmak istedim. malum piyasada bi sürü sathe ürün satan insan var.
    bu günlerde 5800 alacağım inşallah. ondan sonra sana da bi uğrarım kulaklık için

hayırlı satışlar

Biz de teşekkür ederiz. Bilgi almak maksadıyla sorulan soruları her zaman cevaplamak isteriz. İçtenliğinize inanmasaydık, cevap vermezdik. Sorularınızın cevaplarını mümkün olduğu kadar doğru bilgilerle cevaplamak isteriz. Sahte yada REPLIKA ürünlerin satılması da doğal aslında, sonuçta onlar da bir şekilde uygun fiyatları doğrultusunda ekonomiye katkıda bulunuyorlar, aile besleyip işçi çalıştırıyorlar. SORUN, doğruyu söylememeleri veya müşteriyi aldatmaya çalışmaları.

Her zaman bekleriz. Hemen hemen talep duyduğunuz tüm ürünler (iPhone, Nokia, Samsung, HTC, BlackBerry, etc. etc.. bizde hepsinin mevcut olma olasılığı vardır, telefonla veya e-maille, hatta msn ye ekleyerek bile sormanız yeterlidir)

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 1 Eylül 2010; 23:34:14 >

• Nokia Charging Connectivity Cable CA-126
    kablosu yok mu acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

Nokia Charging Connectivity Cable CA-126
    kablosu yok mu acaba ??

Maalesef yoktur. Satsak bile piyasa fiyatı epey yüksek olur. Muhtemel satış fiyatının yarısına bu cihazı aşağıdaki 2 cihazla tamamlamış olursunuz.

Orjinal NOKIA Data Transfer Kablosu = 12 TL.-

Orjinal NOKIA USB'den Şarj Kablosu 12 TL.-

Toplam 24 TL.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 17 Eylül 2010; 23:32:49 >

• Ben sadece 12 liraya SCREEN GUARD KORUCU FİLİM almak istiyorum mümkünmü paket olarak istemiyorum yani bide ümraniye ye kapıda teslim olurmu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Ben sadece 12 liraya SCREEN GUARD KORUCU FİLİM almak istiyorum mümkünmü paket olarak istemiyorum yani bide ümraniye ye kapıda teslim olurmu acaba.

Merhaba,

Tabi ki olur. Gerekli bilgileri PM kutunuza iletiyoruz.

Teşekkürler,

• merhaba ben sadece tv kablosu ve kılıf almak istiyorum acaba kaç lira ediyor kapıda ödeme şansımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan1983

merhaba ben sadece tv kablosu ve kılıf almak istiyorum acaba kaç lira ediyor kapıda ödeme şansımız var

26 + 23 = 49 tl.-

Kapıda ödemeli olarak, KARGO DAHİL toplam fiyatıdır.

orjinalurunler@yahoo.com a sipariş geçebilir, MSN nize ekleyebilirsiniz.

Tşklr.

• Bende bugün kıbrıstan sipariş verdim parayı yatırdım bakalım gelecekmi? gelirse daha çok alışveriş yaparım..satıcı gerçekten çok ilgiliydi..
  • bana stylus kalem, ince uc sarj aleti, arac sarji ve usb sarji lazim.
    nasil siparis vericez anlamadim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fis

bana stylus kalem, ince uc sarj aleti, arac sarji ve usb sarji lazim.
    nasil siparis vericez anlamadim ki

Çok Kolay,

Topicten bir şey anlamamış olabilirsiniz, olabilir..

1- Yukarıdaki isteklerinizi e-mailimize gönderiyorsunuz ve diyorsunuz ki,

" Arkadaş, ben, stylus kalem, ince uc sarj aleti, arac sarji ve usb sarji istiyorum, nasıl alacağım ? Fiyatlarını gönder, toplam fiyatı hakkında beni bilgilendir... " diye yazıp gönderiyorsunuz . E-Mail adresimiz: orjinalurunler@yahoo.com

Veya,

2- 0555 837 9899 u arıyorsunuz, ve aynısını söylüyorsunuz.. Seve seve ve de oldukça kısa bir şekilde sizi cevaplıyoruz.

olmadımı ?

3- orjinalurunler@yahoo.com u MSN nize ekliyorsunuz.

e-mailimizdeki yahoo.com a bakıp, bu hotmail değil, MSN ye eklenmez falan diye düşünmeyin, bal gibi de eklenir ve görüşülür. 1000 lerce müşterimiz aynen bu şekilde bizden iPhone 4 de dahil olmak üzere Her Türlü, Her Marka Cep Telefonu Aksesuarı aldı.. Hatta, burda belirtilmeyen, kimsenin aklına bile gelmeyen 1000 lerce ürünün siparişini verdi.. Siz niye satın alamıyacaksınız ?

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 2 Ekim 2010; 19:00:05 >

• Arkadaşlar K.K.T.C.'den sipariş verdim ve siparişlerim sorunsuz bir şekilde geldi..Satıcı arkadaş gerçekten çok güvenilir biri.Çok rahat ve güvenilir bir alışveriş oldu aramızda..Satıcı arkadaşa gereğinden fazla ilgilendiği için sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorm..

• burdan msn ye ekledim..msn den görüştük..yardımcı oldular sağolsunlar, kapıda ödemeyle kapıma kadar gönderediler..Kulaklığa gelince.... harbiden MUHTEŞEM...!!!! Kalitesine göre çok ucuzz... alınmaya değer yanii.. bas tiz 4-4 lük diyebilirim... hani derlerya anlatılmaz yaşanır aynen öyle bişey... %100 tavisyee ..emeği geçen herkeze teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.