Şimdi Ara

***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___*** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Re-tum bey, yaklaşık 1ay kadar önce daha önce aldıgım kılıf için mesajlaşmıştık.arada hatırlatma mesajı da attım fakat hala dönmediniz bana!?

isteğiniz üzerine de, kılıfın resimlerini atmak adına mail adresi bekliyorum sizden.
    ki böylece sizde kullanıcı sorunu olmadıgını göreceksinizdir.
    uygun olan en yakın zamanda pm atarsanız sevinirim!

iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccerence

Re-tum bey, yaklaşık 1ay kadar önce daha önce aldıgım kılıf için mesajlaşmıştık.arada hatırlatma mesajı da attım fakat hala dönmediniz bana!?

isteğiniz üzerine de, kılıfın resimlerini atmak adına mail adresi bekliyorum sizden.
    ki böylece sizde kullanıcı sorunu olmadıgını göreceksinizdir.
    uygun olan en yakın zamanda pm atarsanız sevinirim!

iyi günler.

4 Sayfa var ve neredeyse 1 senedir sayfaların 4ünde de defalarca e-mailimizi belirttik. Mesajlarımızda da var. 1 Aydır görememenize şaşırdık doğrusu. Ürünler defalarca kontrol edilip gönderilmektedir fakat, siz yine de e-mailimizi sayfa içinde, ilanlarımızda lütfen bulun ve ürünün resimlerini gönderin.
    Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 19 Ekim 2010; 15:24:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: tekinn048

Arkadaşlar K.K.T.C.'den sipariş verdim ve siparişlerim sorunsuz bir şekilde geldi..Satıcı arkadaş gerçekten çok güvenilir biri.Çok rahat ve güvenilir bir alışveriş oldu aramızda..Satıcı arkadaşa gereğinden fazla ilgilendiği için sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorm..

Biz de size ve sabrınız için teşekkür ediyoruz. Nerdeyse 1 hafta siparişlerinizi beklediniz. En kısa süre içinde tüm haritalara Kıbrısı da ekliyeceğiz.

Saygılarımızla,

• keşke bu kadar şey yazana kadar direkt sordugumda mail adresinizi yazsaydınız.

sanırım bu:
    orjinalurunler@yahoo.com

atıyorum bugün resimleri.

pm.de de söylediğim gibi, ürünle ilgili sıkıntı yok beyfendi.

ters cevap yazmanıza gerek yoktu!
    neyse konuşmak boş, resimleri görüğünüzde kullanıcı hatası olamıcak bi yeri oldugunu görürsünüz.

saygılar!
  • pm attım. bakarsanız sevinirim iyi satışlar..
  • Satici çok iyi birisi Arkadaşlar Bh 503 ve Md 8 aldim ürünler Gayet super Kulaklık anlatilamaz yaşanir Her keze Tavsiye ediyorum. vede md 8 de acayip bişey Satici Arkadaş Çok ilgilendi saolsun ve sizlerin huzurunda bir kere daha Teşşekür ediyorum. Resimler ekliyorum ürünlerin.
     ***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___***

***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaspian -- 18 Aralık 2010; 0:14:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crime

bu kulaklık orjnal değildir...orjinal ürünün fiyatına bakın arkadaşlar ;)

http://www.cimri.com/nokia-bh-503-bluetooth-kulaklik en ucuz 206TL

Çok iyi oldu bu linki vermeniz. Zahmet ettiniz. Size, teşekkür ederiz.

Bizden satınalan arkadaşlara, bu linki, zaten vermekteydik. Vermediklerimiz de zaten bu linkten haberdardı.

Ürünü bizden alan arkadaşlarımız, ürünü aldıktan sonraki deneyimlerini ve gözlemlerini forumda bildirmekte ve sizlerle açık, açık paylaşmaktadır.

Onlara güvenmenizi öneririz. Güvenmezseniz de siz bilirsiniz.

Fiyat Farklılığına Gelince:
    Bu farklılık, sadece dağıtım kanalları farklılığından kaynaklanmaktadır.
    Eğer, bu konuyla samimiyetle ilgileniyorsanız, e-mailinize gerekli detayları, fazla ayrıntısına inmeden, verebiliriz.
    Bize, bu konuyla ilgilendiğinize dair bir PM atmanız yeterlidir.

Sevgi ve Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 7 Kasım 2010; 23:18:35 >

• P.M.
  • screen guard film ve mavi silikon kılıf ne kadara patlar bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperpusu

screen guard film ve mavi silikon kılıf ne kadara patlar bize

Merhaba,

Screen Guard= 12 TL.-(+ 2 adet normal tipte ekran koruma bandı hediyesiyle beraber)
    Mavi şeffaf anti-shock silikon kılıf= 12 TL.-
    Kargo= Max. 3.5 TL.- ( Bu dönem için ve Mobil bölgeler hariç)
    Toplam= 27.50 TL dir.

• P.M attım hocam
  • Daha önce sehpa ve screen guard almıştım çokta memnun kalmıştım hem ürünlerden hemde ilgiden. Bugün itibariyle BH 503 stereo bluetooth kulaklık siparişimi de verdim. Gerçekten satış öncesinde satış sonrasındaki destekte kusursuzlar. Ürünlerin kalitesi hakkında bir tek şüpheniz olmasın. Merakla kulaklığımı bekliyorum. İyi günler herkese
  • Re-Atum mesajım geç oldu ama sana çok teşekkür ederim.

gerçekten ticareti güleryüz ile mükemmel hale getirebiliyorsun.

ürün almayı düşünen arkadaşlarda kesinlikle teredüt yaşamasınlar..
  • Bugün itibariyle kulaklığım elime geçti inanın ancak bu kadar iyi olurdu. Kesinlikle BH 503 hakkında aklında soru işareti olanlar bence bu dediğimi dikkate almalı. Ürün mükemmel bunu bilin. Müzik dinleyerek telefon görüşmesi yaparak ürünü denedim. Ses kalitesi muazzam gerek görüşmede gerekse müzikte. Ayrı olarak bir özelliğide telefonun ses düzeyinin üstüne kendi ses ayarı var buda 2 kat daha fazla CIZIRTISIZ müzik keyfi veriyor. Beklediğimden üstün bir cihaz bence hiç düşünmeyin eğer almaya niyetiniz varsa

Tekrar teşekkürler Re-Atum.
  • alışveriş için teşekkürler siparişler çok sağlamdı beğendim ayrıca hediyeler için de teşekkürler
  •  ***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___***

hocam bu ürünün bir modeli falan varmıdır nokiannın sitesine baktım bulamadım internettede bulamadım nedir ne değildir modeli nedir araştırıp alabilirim sizdden modeli verirseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 16 Kasım 2010; 1:02:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

hocam bu ürünün bir modeli falan varmıdır nokiannın sitesine baktım bulamadım internettede bulamadım nedir ne değildir modeli nedir araştırıp alabilirim sizdden modeli verirseniz

Size PM geçtim.
    Görüşmek üzere.
    Tşklr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 16 Kasım 2010; 16:51:28 >

• @ultrAslan-
    @MrCaspian
    @West Coast
    @EOG
    @alperpusu

Bizde teşekkür ederiz. Bizi fazla şımartmayın yoksa satış arttıkça kaliteyi bozmaya falan başlarız.

Şakası bir tarafa, her geçen gün sizlere daha iyiyi, daha sağlamını ve daha güzelini, daha kısa zamanda vermeye çalışıyoruz.
    İçten takdirleriniz, bizi bu konularda yoğunlaşmak için daha fazla imrendiriyor ve enerji veriyor.

Tüm ORİJİNAL ÜRÜNLER inizi Mutlu günlerde kullanmanızı arzu ederiz, sizleri her zaman yeniden beklediğimizi bilmenizi isteriz. Teşekkürler.

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 16 Kasım 2010; 17:09:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

bana bundan bulun ya

• pm atmanız mümkün mü bir kaç ürün almak istiyorumda.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.