Şimdi Ara

***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___*** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a eline sağlık kardeşim. ben birşey danışcam md-8 mi daha iyi md-9 mu ses kalitesi kullanılabilirlik açısından?? Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlylmz

s.a eline sağlık kardeşim. ben birşey danışcam md-8 mi daha iyi md-9 mu ses kalitesi kullanılabilirlik açısından?? Şimdiden teşekkür ederim

Ses kalitesi olarak stereo ses vermesi nedeniyle MD-8, biraz daha güçlü ses ve taşımadaki kolaylık açısından, MD-9.
    MD-9 un sesi kötü çıkmıyor bu arada. Gayet net ses veriyor ama MD-8 den farkı, sesi mono vermesi.
    Gerçi MD-8 de kolay taşınabiliyor. Burda bizim tartışmayacağımız, renk, ses ve desen konusu. Bu noktadan sonrası artık size kalmış. Teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şarj adaptoru ve kulaklik bu mudur?
     ***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___***
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiex

şarj adaptoru ve kulaklik bu mudur?

Kulaklık bu dur.

• Merhaba WH-205 ve WH-701 kulaklıkların fiyatları en son ne olur acaba ikisinden birini alıcam ancak belirtmek istiyorum ki ürün alan arkadaşlar her ne kadar memnun olsa da insan, orjinalliğinde süphe ediyor ister istemez.
  • WH-701 elinizde var mı? e71 le uyumlu mudur parça değiştirme vs. fonsiyonlarını gerleştirebiliyor mu bilgi verirseniz sevinirim
  • Merhaba,

Evet elimizde orjinal WH-701 mevcuttur. Tüm telefonlarda merak ettiğiniz kumandaların çalışabilirliğini tespit etmemiz, tahmin de edeceğiniz gibi, imkansızdır.

Sizden ricamız aşağıda linkini verdiğimiz NOKIA nın uyumluluk sitesinden telefonunuzun modelinin mevcut olup olmadığını kontrol etmenizdir. Eğer, telefon modeliniz listede ise, kumandaların çalışma olasılığı yüksektir.

Teşekkürler.

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/aksesuarlar/tum-aksesuarlar/kulakliklar/kablolu-kulakliklar/nokia-stereo-kulaklik-wh-701/uyumluluk

quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

WH-701 elinizde var mı? e71 le uyumlu mudur parça değiştirme vs. fonsiyonlarını gerleştirebiliyor mu bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 7 Aralık 2010; 12:37:29 >

• Eğer anlaşırsak sizden 4-5 şey alıcam msninizi ekledim. Msninizin açık olduğu saatleri yazarsanız sevinirim çünkü ben pek giremiyorum.
  • PM atabilirmisiniz acaba?
  • PM kutunuz dolu üye bilgilerime bakarsanız e-mailimi görebilirsiniz sipariş formu için
  • Siparişleri aldım sorunsuz bir alışveriş oldu. Ürünlerde çok güzel çok teşekkür ederim satıcı arkadaşa. Kesinlikle güvenebilirsiniz.
  • stylus kalem için fiyat biraz fazla değil mi? yanlış anlamayın sizin için değil genel olarak söylütorum, altı üstü plastik ucu sivri bir çubuk yani, otomobil yedek parça olayına döndü olay
  • Merhaba

Size kesinlikle katiliyoruz. Elbet bir gun ayni oto yedek parca olayinda da oldugu gibi Turkiyede de stylus kalemleri ureten biri cikarsa kesinlikle daha ucuza satabilecegimize inaniyorum ama Su an maalesef YOK.

Samimi dusunceniz icin tesekkur ederiz.

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

stylus kalem için fiyat biraz fazla değil mi? yanlış anlamayın sizin için değil genel olarak söylütorum, altı üstü plastik ucu sivri bir çubuk yani, otomobil yedek parça olayına döndü olay

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

Merhaba

Size kesinlikle katiliyoruz. Elbet bir gun ayni oto yedek parca olayinda da oldugu gibi Turkiyede de stylus kalemleri ureten biri cikarsa kesinlikle daha ucuza satabilecegimize inaniyorum ama Su an maalesef YOK.

quote:

stylus kalem için fiyat biraz fazla değil mi? yanlış anlamayın sizin için değil genel olarak söylütorum, altı üstü plastik ucu sivri bir çubuk yani, otomobil yedek parça olayına döndü olay

ben de e-bay'den almaya karar verdim, dün bir kaç yere sordum 10-15 lira fiyat çektiler, altı üstü plastik yaa yazıktır günahtır nokia'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 3 Ocak 2011; 14:02:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

Merhaba

quote:

ben de e-bay'den almaya karar verdim, dün bir kaç yere sordum 10-15 lira fiyat çektiler, altı üstü plastik yaa yazıktır günahtır nokia'ya

Genelde pek burdan yazışmayız ama aşağıda yazacaklarımızın arkadaşlara bir bilgi olması açısından cevaplamayı bu seferlik uygun gördük.

ebay den ucuza aldığınız ürünlerin hiçbiri orjinal Nokia değildir ne yazık ki. Hepsi çin kopyalarıdır. Ürünlerin orjinal Nokia olması durumunda fiyat belirleyicisi yine Nokia nın ta kendisidir. Sizin ebayden almanız durumunda gerçekten yazık olmuş Nokia ya. Bir orjinal ürün daha satamamış oluyor size ne yazık ki. Mutlu günlerde kullanın.

• 5800 arka kapak var mı elinizde kaça bırakırsınız varsa? (orjinal)
  • Re-atumdan daha önce alışverişim oldu. gerçekten güvenilirdir Tavsiye ederim
    Bir isteğim olucak sizden. Elinizde varsa 5800a ait komple kasanın resimlerini ekleyebilir misiniz? Fiyatını da yazın ve eğer varsa 5800 navigation edition kasasının resimlerini de görmek isterim Ve o kırmızı renkli bluetooth kulaklığın garantisi ve faturası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 9 Ocak 2011; 20:47:06 >
  • Kullaklığın normal fiyatı 150-200 arası burda ise 65TL bu fiyat farkının nedeni nedir ?

Ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Sizdeki BH-503 Kullaklığın kutusu resimde görünenmidir?

***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 14 Ocak 2011; 14:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Kullaklığın normal fiyatı 150-200 arası burda ise 65TL bu fiyat farkının nedeni nedir ?

Ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Sizdeki BH-503 Kullaklığın kutusu resimde görünenmidir?

Merak ettiğiniz sorular, çok daha önceden açıklanmıştır. Daha önce konuşulan konuları, topicteki diğer sayfalardaki mesajlardan okuyarak bulabilirsiniz. Yine de özel sormak istediğiniz konular ve sorular için pm kutumuzu, e-mailimizi ve hatta telefon mumaramızı kullanabilirsiniz. Bütün müşterilerimiz bu yolları kullanmaktadır zaten. Tekrar konu edip, topiği fuzuli işgal etmeye gerek yoktur diye düşünüyoruz. Anlayışınıza ve ilginize şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 14 Ocak 2011; 22:14:16 >

• pm
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.