Şimdi Ara

***__ ORJİNAL NOKIA 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU..' Yeni ' KAPIDA ÖDEME Kampanyası ___*** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dış ortamın etkilerinden en iyi koruma sağlayan kılıf, Nokianın orijinal kılıfıdır. Bunu herkes bilir. Bazı zevklere ve kolay kullanıma pek olanak sağlamayabilir fakat, telefonu ve özellikle ekranı dıştan gelebilecek darbelere karşı en iyi koruyan kılıf orijinal kılıftır.

Siz 5800 dan yeterli ses almak istiyorsanız en başta bluetooth kulaklıklar olmak üzere, özellikle BH-503, BH-214 ve wh-205, wh-701 den sesin gücünü ve mükemmelliğini alabilirsiniz. BH-214 de ise, kolaylık, hafiflik ve kullanışlılık elde edersiniz fakat ses gücü ve kalitesini yukarıdaki diğer kulaklıklardan daha net olarak alırsınız.

Bu güne kadar yeterli ses elde edemeyişiniz herhalde 1 den çok kulaklık deneme şansınızın olmayışıdır yoksa, 5800 şu anda piyasada olan bir çok telefondan çok daha fazla güçlü ve güzel ses vermekte artık.

Bizde şu an için BH-503 hariç (Yakında Gelecek, rezervasyon ile çalışıyoruz şu anda, geldikçe hemen dağıtıyoruz, sınırlı geliyor, çabuk bitiyor) hepsi mevcuttur. Bekleriz.

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Nokia orjinal kılıfı hiç güzel değil. çok sert. takıp çıkartmak çok zor. görünüşü de hiç güzel değil. hepsiburadadan almıştım aynen iade ettim. burdan daha pahalıydı orda. ama iade şansın oluyor ordan o da var tabii.

benim merak ettiğim şu bluetooth kulaklık. 5800'e ne kulaklık takarsan tak sesi az çıkıyor. bu kulaklık ile o sorun ortadan kalkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 11 Mayıs 2011; 13:44:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilan güncel mi acaba ? şuanda ürünlerden var mı elinizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

ilan güncel mi acaba ? şuanda ürünlerden var mı elinizde?

Ürünlerin satışı son hızla devam etmektedir.

• Re-Atum bey sizde şu kapaklı mıknatıslı kılıflardan var mı acaba ? Ve Nokia X3 için ürünler de mevcut mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FameMonster

Re-Atum bey sizde şu kapaklı mıknatıslı kılıflardan var mı acaba ? Ve Nokia X3 için ürünler de mevcut mudur?

İlginize teşekkür ederiz. Aradıklarınızın hepsi mevcuttur. Lütfen, e-mail (MSN) adresimize ( orjinalurunler@yahoo.com )istediklerinizi yazın, hemen yardımcı olmaya başlayalım. Beyazı da vardır siyahı da. Üstten mıknatıslılardan da vardır, yeni çıkan önden mıknatıslılardan da mevcuttur. Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 13 Temmuz 2011; 22:50:36 >

• Asıl ben teşekkür ederim :) Yakında 5800 telefonum gelecek ve annemin telefonu X3 içinde bişeyler alacağım galiba bayağı yüklü bi alışveriş olacak :)
    Bu arada sizde bh-503 dışında bh-505 kulaklıklarda mevcut mudur? Ve şu mıknatıslı kılıfların fiyatını bi öğrenebilir miyim :)
  • selamlar bana 5800 TV OUT Kablo lazım fiyatı nedir ve ödemeyi nasıl yaparım orjinal midir, ne zaman elime ulaşır. Saygılar.
  • Data Transfer Kablosu var mı? paypal mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

Data Transfer Kablosu var mı? paypal mevcut mu?

VARDIR, Paypal henüz yoktur.
    orjinalurunler@yahoo.com
    Tşklr.

• quote:

Orijinalden alıntı: farfar63

selamlar bana 5800 TV OUT Kablo lazım fiyatı nedir ve ödemeyi nasıl yaparım orjinal midir, ne zaman elime ulaşır. Saygılar.

VARDIR. 26 TL.-DİR Orijinaldir. Ödeme şeklinize göre ulaşım süresi değişir. istanbul içindeyseniz motorlu kurye ile bile gönderiyoruz. Diğer konular için lütfen : orjinalurunler@yahoo.com
    Tşklr.

• TV KABLOSU ALICAM NE KADAR? mrtclkmail@gmail.com a cvp atarmısınız foruma 6 ayda bir giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkeekrem -- 1 Temmuz 2012; 18:53:31 >
  • Merhaba,

Artık herkesi;

www.orijinalurunler.com

da bekleriz.
    OrijinalUrunler.com

Orijinal Urunler,
    Orijinal Fiyatlar...

Bekliyoruz...

• Merhaba,

Artık herkesi;

www.orijinalurunler.com

da bekleriz.
    www.orijinalurunler.com

www.orijinalurunler.net

Orijinal Urunler,
    Orijinal Fiyatlar...

Bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 13 Aralık 2012; 14:44:38 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.