Şimdi Ara

Orjinal Oto Cd çaların aux girişi nasıl aktif edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,Nissan Almera aracımın orjinal ses sisteminin aux girişini nasıl aktif edebilirim?Türkiye'deki Almeralarda bulunan Clarion PN2598M(CY460) modeli cd çalar,İngilterede yine aynın sisteme ek olarak DVD-NAVİGASYON eklentili olarak kullanılıyor.Hali hazırda bulunan cd playerın arkasında bulunan boş bir soket var.Buraya cd changer ya da bahsettiğim clarion un dvd-navigation cihazı bağlanabiliyor.Şu anda ben search butonu ile sadece radio ve cd arasında seçim yapabiliyorum.Sanırım bahsettiğim giriş kullanıldığında radio ve cd haricinde aux ya da dvd seçimi açılıyor.Piyasada bulunan Xcarlink arayüzü ile bu giriş aktif edilebiliyor fakat fiyat 100 EU civarında.Ben de elektronik teknikeriyim ama bu konularda bilgi sahibi birinden yardım almanın daha sağlıklı olacağı düşündesindeyim.Farklı forumlarda farklı markaların cd changer girişlerini aktif etmek için o girişteki bazı uçlara direnç bağlanması gerektiği yazıyordu.Cd playerin içini açtım ve o girişler için kart üzerinde soket uçlarının anlamları yazıyor. 4 uç ses girişi ,1 uç request girişi,2 uç chg-H/U,2 adet de Gnd ucu var.Fakat bu uçları ne şekilde kullanarak bu girişi açabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum.chg-h/u girişleri ne için,ya da req girişine ne uygulamalıyım ki bu giriş aktif olsun?Ses sinyal girişleri ve gnd haricindeki bu 3 girişle ilgili bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?Konuyla ilgili 2 adet resim ekliyorum.

• 1

Orjinal Oto Cd çaların aux girişi nasıl aktif edilir
  • HALLETTİM GEREK KALMADI :))
  • nasıl hallettin yaw bend e aynı şey ile ugraşıyorum şu anda hatta çin malı hafıza kart ve usb girişli music boxlar var onlardan baglamayı düşünüyorum cd changer takılı gibi gösteririz aux girişi gibi yapıp mp3 player de baglarız da çalınan müziği teyp veya direksiyon dan nasıl kumanda ederiz bunu anlayamadım loudlink veya xcarlink boxları nasıl çalıyor bilen varmı

http://www.youtube.com/watch?v=B3_9XdlBVT4&feature=related
    http://loudlink.eu/webshop/index.php

• Nasıl hallettiniz, bende de aynı dert var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispirizm -- 13 Mart 2019; 11:10:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.