Ben xbox360 ıma multiplayer olan oyun alıcam birde sizlere soriyim dedim.
1- Army of two: The 40th day 2- Singularity 3- blur 4- kane & lynch 2 dog days
Sizler hangisini en çok oynuyorsanız internet üzerinden, ben de onu aliyim beraber takılalım :)
Saygılar, Teşekkürler
Başka oyun bulamadın mı o oyunları kimsenin oynadığı yok. Türklerle multi oyun oynamak istiyorsan Gears of War 3, Black Ops, Halo: Reach, Bad Company 2 gibi oyunları alman gerekir.
Bu oyunları oynayan zor bulursun. Blur yerine Grid daha iyi olur mesela. Ya da Forza Motorsport 3.
MediaMark'tan mı alacaksın
Aslında bad company 2 yi düşünüyordum almayı ama dedim şimdi battlefield 3 çıkıcak Türkler oradan çıkıp 3te ortalığı karıştırır almiyim dedim ama hala oynanıyorsa yoğun şekilde alırım.
Blur uda çok seviyorum onu kesin almak istiyorum ama öbürlerini sizin tercih ettikleriniz arasından alırım sorun yok size göre hareket etmek istedim zaten :)
quote:
Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo
Dostum vallahi bende araştırıorum nereden nasıl alabilirim diye birde aralın kampanyanlarıda varya oyunları 32,42,52 liraya düşürmüşler sağolsunlar ama nerden alcağımı bilemiyorum araştırıcam. Eğer mediamarkta varsa ordan alırım. Ama uyuzsun gibi media markta
O oyunlar arasında en güzeli Army of Two gerçekten güzel oyun. Live'da oynamak istiyorsan; Gears of War 3 Battlefield 3 Forza 4 Halo Reach gibi oyunlara yönelmen gerekecek
O oyunlar arasında en güzeli Army of Two gerçekten güzel oyun. Live'da oynamak istiyorsan; Gears of War 3 Battlefield 3 Forza 4 Halo Reach gibi oyunlara yönelmen gerekecek
Battlefield bi çıksın onu alıcam zaten.
Hadi bu oyunlar oynanmıyor. Gta episodes from liberty city multiplayer olarakta mı oynamıyorsunuz dostlar
quote:
Orijinalden alıntı: İtsMyCousen
quote:
Dostum vallahi bende araştırıorum nereden nasıl alabilirim diye birde aralın kampanyanlarıda varya oyunları 32,42,52 liraya düşürmüşler sağolsunlar ama nerden alcağımı bilemiyorum araştırıcam. Eğer mediamarkta varsa ordan alırım. Ama uyuzsun gibi media markta
uyuz değilimde orada pahalı aral'a da para yedirme forumdaki ikinci el bölümünden al sağlam az kullanılmış oyunları ucuza bulabilirsin 2 yıl önce çıkmış oyuna 50 tl verme.
quote:
quote:
quote:
uyuz değilimde orada pahalı aral'a da para yedirme forumdaki ikinci el bölümünden al sağlam az kullanılmış oyunları ucuza bulabilirsin 2 yıl önce çıkmış oyuna 50 tl verme.
Haklısın bu konuda ama ben bi ürünü elden almassam içim rahat etmiyor. 2.el bölümünde kargoyla göndermiyorlar mı ürünleri ?
quote:
quote:
quote:
quote:
Haklısın bu konuda ama ben bi ürünü elden almassam içim rahat etmiyor. 2.el bölümünde kargoyla göndermiyorlar mı ürünleri ?
İstanbul İzmir'de elden bulabilirsin onun dışına kargoyla, ama güven konusunda sorun etme kimse 30 40 tl için şerefini satmaz.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İstanbul İzmir'de elden bulabilirsin onun dışına kargoyla, ama güven konusunda sorun etme kimse 30 40 tl için şerefini satmaz.
Tamam hocam sağolasın bi bakıp kontrol ediyim 2.el bölümünü. Haklısın yapmaya değmez 30 lira için ama ben onu kasdetmedim sonuçta
Tekrar sağol, teşekkürler yardımların için
Benimde bir sorum var..
Bende medal of honor 2011 almak istiyorum multiplayer için. Sizlerden oynayanınız varmı bu oyunu ???
quote:
Orijinalden alıntı: palotbaba
Benimde bir sorum var..
Bende medal of honor 2011 almak istiyorum multiplayer için. Sizlerden oynayanınız varmı bu oyunu ???
Belki 1-2 kişi bulursun...
O kadar vasat mı ya
Bad company 2 nasıl olur ?
O oyunlarını 2 .el kısmında satanlar yenisi cikcagi için ellerinden çıkarıyorlar bunu unutmayın.
arkadaşlar oyun alacağınız zaman 2. el bölüme bakın....hem oyun döngüsü olur....sıkılan satar alıcı da ucuza oyun almış olur
Black ops,halo reach yada gears of war 3 den başka oyun alma kullanıcı sayısı vs bakımından.
Adamın belki almaya parası yoktur bunlara kalmıştır soruyor işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme