Bildirim
orjinal oyunlar ve kopyalama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: lostie
merhabalar daha once soruldumu bilmiyorum ama elimde orjinal oyunlar ve programlar var bunları kopyalayamıyorum bazılarını clone cd ıle denedım(belkı beceremedım dıyecem ama cok kolay bır program yani) 1-2 tanesı oldu ama genelde olmuyor yada hata verıyor ne yapmam gerekır?sımdıden tesekkurler!
dostum clone cd ile yapabilmen gerkiyor ne hatsı veriyor -
valla clone ile en son 2 ay once ugrasıyordum ama yanlıs hatırlamıyorsam bad cd link gibi bir hata veriyordu(bir daha deneyim simdi oyle yazayım daha garantili) -
evet sımdı denedım ve weak sector processed at lba 603,607 vs vs yazılar cıktı ama devam etti kopyaladı cdden oyunu kurdum calıstırmak ısterken cannot locate cd-rom eject re insert the cd rom diyor anlayacagınız olmadı
cdyi kopyalarken protected pc game secenegını secmıstım baska bırsey mı secmem gereklı??? -
kopyalamaya karşı koruma vardır clon xxl ve alcohol diye prolar var önce onlarla taratıyorsun cd leri onlar söylüyor o dosyaları ayırıp kopy yapıyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X