bu dorumu arkadaşlar orjinal boş parfum şişesini goturuyosunuz belli bi miktar açık parfumu veriyolarmış bedavaya(Açık parfum satan yerler) bende gucci versace falan büsürü varda değerlendirmek lazım ortada boyle bi rivayet var dorumu acaba
allah allah gerçekten doru ise benim elimde de bir sürü var..süper olurr wallaaa...
ya ole dediler bende bilmiyorum gidip sormaya da çekiniyorum açıkcası ne diyosun lan gibi bi tepki almak istemiyorumbende joop, versace, guccy envy ve mont blanck var
onlarda boş şişeleri millete kakalıolar
Bunların işlerine alet olmayın arkadaşlar. Ben parfüm şişelerini boşalınca çekil ile kırıyorum millete doldurup kakalamasınlar diye...
kadıkoye git baharıye çıkan caddede en az 4 acık parfum satan tükan var
Sanırım anlaşıldı şimdi orjinal parfüm diye 2. elde ucuza satılanların çoğu böyle orj. şişenin doldurulma olayı herhalde ki, ürünlerin çoğunun şişesi teşhir bahanesiyle yıpranmış deniyor ve hiçbirinin de kutusu yok. BRAVO
quote:
Orjinalden alıntı: kyorhan
Sanırım anlaşıldı şimdi orjinal parfüm diye 2. elde ucuza satılanların çoğu böyle orj. şişenin doldurulma olayı herhalde ki, ürünlerin çoğunun şişesi teşhir bahanesiyle yıpranmış deniyor ve hiçbirinin de kutusu yok. BRAVO
abi 2. el orjinal parfummu olur kimse kusura bakmasın ama buna inanıpta alanda mallık vardır yani ben gider takasımı yaparım geri kalanınında günahı boynuna beni bağlamaz millette bu kadar sazan olmasın bu kadarmı cahil bizim millet
orjinal diye doldurma alıyonuz,muhahaha
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
orjinal diye doldurma alıyonuz,muhahaha
orjinal parfum açık satan yerlerden alınmaz zaten dostum boyneriydi cartı curtuda çakma parfum satmayı goze alcak kadarda ahmak olamaz dimi e gerisi milletin sorunu
quote:
Orjinalden alıntı: MISTERENKO
quote:
abi 2. el orjinal parfummu olur kimse kusura bakmasın ama buna inanıpta alanda mallık vardır yani ben gider takasımı yaparım geri kalanınında günahı boynuna beni bağlamaz millette bu kadar sazan olmasın bu kadarmı cahil bizim millet
hocam onla alakası yok getiren adam kılıfına uyduruyor onu da, gelirken kutusuz geldiği için şişesi biraz zarar gördü ama %100 orjinal falan diyorlar gerçi ben öyle bir hata yaptım 3 tane aldım gayet de uygundu fiyatı ama hiç kalıcı olmadılar, Tekin Acar'dan alıyorum orjinalleri hayli ucuza geliyor mesela geçen 85 YTL ye 100 lük Givenchy Pour Homme aldım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MISTERENKO
quote:
hocam onla alakası yok getiren adam kılıfına uyduruyor onu da, gelirken kutusuz geldiği için şişesi biraz zarar gördü ama %100 orjinal falan diyorlar gerçi ben öyle bir hata yaptım 3 tane aldım gayet de uygundu fiyatı ama hiç kalıcı olmadılar, Tekin Acar'dan alıyorum orjinalleri hayli ucuza geliyor mesela geçen 85 YTL ye 100 lük Givenchy Pour Homme aldım
abi tamam da bu kadar basit numaralara kanmamak gerek aldınmı boyner gibi büyük mağzalardan alcaksın onlarda aynı şeyi diyosa yok temiz olanını ver diceksin yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme