Şimdi Ara

ORJİNAL PARFUM KUTUSUYLA DOLDURMA PARFUM TAKASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu dorumu arkadaşlar orjinal boş parfum şişesini goturuyosunuz belli bi miktar açık parfumu veriyolarmış bedavaya(Açık parfum satan yerler) bende gucci versace falan büsürü varda değerlendirmek lazım ortada boyle bi rivayet var dorumu acaba

• allah allah gerçekten doru ise benim elimde de bir sürü var..süper olurr wallaaa...
  • ya ole dediler bende bilmiyorum gidip sormaya da çekiniyorum açıkcası ne diyosun lan gibi bi tepki almak istemiyorumbende joop, versace, guccy envy ve mont blanck var
  • onlarda boş şişeleri millete kakalıolar
  • Bunların işlerine alet olmayın arkadaşlar. Ben parfüm şişelerini boşalınca çekil ile kırıyorum millete doldurup kakalamasınlar diye...
  • milletin aklı varsa elden orjinal parfum almaz almak gıbı bı ahmaklık yapmalarıda benı baglamaz gider verır dolusunu alırım verıyolarsa
  • bendede dior var birsürü orjinal hepsi varsa öyle biryer istanbulda paylaşın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kadıkoye git baharıye çıkan caddede en az 4 acık parfum satan tükan var
  • Sanırım anlaşıldı şimdi orjinal parfüm diye 2. elde ucuza satılanların çoğu böyle orj. şişenin doldurulma olayı herhalde ki, ürünlerin çoğunun şişesi teşhir bahanesiyle yıpranmış deniyor ve hiçbirinin de kutusu yok. BRAVO
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

Sanırım anlaşıldı şimdi orjinal parfüm diye 2. elde ucuza satılanların çoğu böyle orj. şişenin doldurulma olayı herhalde ki, ürünlerin çoğunun şişesi teşhir bahanesiyle yıpranmış deniyor ve hiçbirinin de kutusu yok. BRAVO

abi 2. el orjinal parfummu olur kimse kusura bakmasın ama buna inanıpta alanda mallık vardır yani ben gider takasımı yaparım geri kalanınında günahı boynuna beni bağlamaz millette bu kadar sazan olmasın bu kadarmı cahil bizim millet
  • orjinal diye doldurma alıyonuz,muhahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

orjinal diye doldurma alıyonuz,muhahaha

orjinal parfum açık satan yerlerden alınmaz zaten dostum boyneriydi cartı curtuda çakma parfum satmayı goze alcak kadarda ahmak olamaz dimi e gerisi milletin sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

quote:

Sanırım anlaşıldı şimdi orjinal parfüm diye 2. elde ucuza satılanların çoğu böyle orj. şişenin doldurulma olayı herhalde ki, ürünlerin çoğunun şişesi teşhir bahanesiyle yıpranmış deniyor ve hiçbirinin de kutusu yok. BRAVO

abi 2. el orjinal parfummu olur kimse kusura bakmasın ama buna inanıpta alanda mallık vardır yani ben gider takasımı yaparım geri kalanınında günahı boynuna beni bağlamaz millette bu kadar sazan olmasın bu kadarmı cahil bizim millet

hocam onla alakası yok getiren adam kılıfına uyduruyor onu da, gelirken kutusuz geldiği için şişesi biraz zarar gördü ama %100 orjinal falan diyorlar gerçi ben öyle bir hata yaptım 3 tane aldım gayet de uygundu fiyatı ama hiç kalıcı olmadılar, Tekin Acar'dan alıyorum orjinalleri hayli ucuza geliyor mesela geçen 85 YTL ye 100 lük Givenchy Pour Homme aldım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

quote:

hocam onla alakası yok getiren adam kılıfına uyduruyor onu da, gelirken kutusuz geldiği için şişesi biraz zarar gördü ama %100 orjinal falan diyorlar gerçi ben öyle bir hata yaptım 3 tane aldım gayet de uygundu fiyatı ama hiç kalıcı olmadılar, Tekin Acar'dan alıyorum orjinalleri hayli ucuza geliyor mesela geçen 85 YTL ye 100 lük Givenchy Pour Homme aldım

abi tamam da bu kadar basit numaralara kanmamak gerek aldınmı boyner gibi büyük mağzalardan alcaksın onlarda aynı şeyi diyosa yok temiz olanını ver diceksin yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.