Şimdi Ara

ORJİNAL PES 2014 SES çıkmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen yardımcı olun direct x kurdum olmadı anakrtı ekran kartı güncelleştirme yatı olmadı settingsten sterio surrorundn yaptım denedim olmadı kırıcam cd yi az kaldı

• saatin oradaki ses işaretine sağ tıkla karıştırıcıyı aç oradan pesin sesini yükseltmeyi dene oradan kısılmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

saatin oradaki ses işaretine sağ tıkla karıştırıcıyı aç oradan pesin sesini yükseltmeyi dene oradan kısılmış olabilir

+1
  • quote:

saatin oradaki ses işaretine sağ tıkla karıştırıcıyı aç oradan pesin sesini yükseltmeyi dene oradan kısılmış olabilir

şöyle garip durum var settings den ayarlar kısmını açtığımda karıştırıcı daki pes simgesi gözüküyor seste full açık ama oynayı tıkladığımda o simge yok oluyor ve seste çıkmıyor oyundan
  • quote:

hdmı kablosu ile acer h233h monitöre bağlantı yaptım 1 hafta önce kasaya film falan izledim müzik dinledim ses mükemmel ama pes 2014 te ses yok deli olucam ne hevesle aldım orijinal DVD yi
  • Denetim masasından ses ayarlarına girin varsayılan aygıtı hoparlör olarak seçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Denetim masasından ses ayarlarına girin varsayılan aygıtı hoparlör olarak seçin.

evet dediğinizi yaptım olmuyor yine ses yok diğer herşeyde ses var müzik film vs oyunda yok yok yok delireceğim. aynı oyunu laptopa kurdum onda ses var oardada win 8 var yeni aldım laptopu kasada yeni alındı
  • HDMI olduğu için sesi monitöre yönlendiriyor muhtemelen onu uğraşıp çözmeniz lazım.

• quote:

HDMI olduğu için sesi monitöre yönlendiriyor muhtemelen onu uğraşıp çözmeniz lazım.

bende bundan şüphelendim ama çözümü nedir bi bilsem bilen arkadaş varsa lütfen yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas5440

quote:

HDMI olduğu için sesi monitöre yönlendiriyor muhtemelen onu uğraşıp çözmeniz lazım.

bende bundan şüphelendim ama çözümü nedir bi bilsem bilen arkadaş varsa lütfen yardım etsin

Ses ayarlarında monitör varsa devre dışı bırakın, hoparlörün bağlantılarını da kontrol edin doğru yuvada mı diye.

• quote:

hdmı kablosunu çıkarıp dvı bağlantı yaptım bütün giriş yuvalarını tek tek denedim olmadı kafayı yemek üzereyim
  • Oyun klasorunden settings'e gir ve ordan ses baslıgnı tıkla sol assagıda ki surround secenegini stereo ya getirip ok'e bas ve bir de boyle dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 31 Ekim 2013; 15:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Oyun klasorunden settings'e gir ve ordan ses baslıgnı tıkla sol assagıda ki surround secenegini stereo ya getirip ok'e bas ve bir de boyle dene.

artık PES ettim herşeyi denedim tüm kombinasyonları denedim valla bu işi çözene çok dua edeceğim ne olur yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.