Şimdi Ara

orjinal rayban güneş gözlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    3-4 sene önce aldıgım enfazla 2 ay kullandığım güneş gözlügüm satılık.gözlügü kullanmama sebebim.numaralı gözlük kullanmamdır.numaralı gözlük kulanmaya başlayınca evde öylece kullanılmadan duruyordu.üzerinde en ufak çizik yoktur.gözlükçüye götürüp numaralı cam taktırıyım dedim.ama gözlükçü bunların çerçeveleri orjinal.başka bir cam takamassın taktırsanda olmaz deyince satmaya karar verdim.resim eklemeye çalışacagım.ama ekleyemessem pm atın whatsapptan resmini göndereyim.fiyat 150tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     orjinal rayban güneş gözlüğü orjinal rayban güneş gözlüğü orjinal rayban güneş gözlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matozgur -- 10 Mayıs 2016; 23:38:50 >

• Fiyat güncellendi yeni fiyat 120

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat güncellendi 100tl.
  • polarize mi?
    fatura var mı?
    kutu var mı?
    ptt kargo ile gönderebilirmisiniz?
    önce ürün sonra eft kabul ederseniz 100 tl eft yapabilirim kargo elime ulaştıktan sonra.
    iyi alışverişler.
  • Merhaba Arkada?lar

Bugün EMO OPTYKTEN RAYBAN 3025-004 58-62 avivator güne? gözlü?ü aldym ve benimde en büyük ?üphem ORJYNAL olmama ihtimali varmydyr ?

Rayban resmi sitesindeki fiyat 670 TL olarak gözüküyor ama ben Etiket fiyaty 737 TL den indirim yapylmy? olarak 553 TL ye satyn aldym sizde sahte olabilirmi?

Ynternette birçok sitede ara?tyrdym orjinalleri anlamanyn püf noktalaryndan bahsedilmi? ama imitasyonlardada ayny ?eyler var zaten anlamak çok zor

Benin aklyma takylan ?ey , bir kaç yerde sahte ise takty?yn zaman ba?yny döndürür mide bulantysy yapabylyr yazyyor , bu belyrtyler bende var ba? dönmesi yapyyor onun için ?üpheye dü?tüm , ama ara?tyrmamda ilk defa polarize gözlük kullanan ki?ilerde ba? dönmesi olabilir de deniliyor, ben ilk defa polarize kullanyyorum , gözlükçülere sormadan kesin olarak orjinal oldu?unu anlamanyn bir yolu var my ? ba? dönmesi yapmasy normal mi? EMO optik sahte gözlük satar my sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneş gözlüğü tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.