Bildirim
orjinal samsung s4'üm çok ısınıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bütün s4 modellerinde oluyor sanırım cünkü aynı sorun bende de var hatta el terletiyor oyun sırasında ama bir sorun yaşamadım uzun zamandır sık sık ram i temizle bence bir nebze rahatlatıyor diye düşünüyorum. -
yeni aldim bu güncelleme ram temizleme olaylarini iyi çözmem gerekecek eyv kardesim bilgi için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Isınmanın sahtelikle falan alaksı yok.Her cihaz ısınır oyun oynadığında
quote:
Orijinalden alıntı: harndogan
yeni aldim bu güncelleme ram temizleme olaylarini iyi çözmem gerekecek eyv kardesim bilgi için
Ne demek takma kafana sorun değil yanı hatta bunla ilgili programlar var isimleri aklımda yok ama otomatikman kendi telefonu kitleyince veya kilidi kaldırınca temizliyor araştırıp kurabilirsin bence işini kolaylaştırır. -
Oyun oynarken ısınmayan bir cihaz yok ki.
Arkadaslar Telefonum sadece oyun oynarken degil.genel anlamda telefonu kullaninca hafiften ısınıyor.acaba iphone.ler de bu sekilde mi ?
Exynos işlemciler S600'e göre daha çok ısınır ama hepsi ısınıyor sonuçta
Sadece sende olan bir sorun değil merak etme
Isınması doğaldır elin yanacak kadar ısınmıyorsa sıkıntı olmaz. -
Genel anlamda sorun varsa mutabıkız
Başka bir sorun da dün karşılaştım telefonuma yeni bir güncelleme yapmadım Şu KİTKAT olandan
Ancak video izlerken kaymalar olmaya başladı dailymotion dahil tüm videolarda kaymalar donmalar oluyordu.Yorumları okudum telefonu kapatıp açınca geçiyor dediler
Kapattım bataryayı çıkardım tekrar açtım sorun gitti.Bu hep böyle karşımıza çıkar mı yada güncellemem mi gerekiyor
Bilgi ! Tşk'ler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X