Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eu karazhan realminde Horde tarafında "The Exodus" isimli guild kuruldu arkadaşlar,

Şu anda lvl 30 um ve hızlı bi şekilde lvl 70e ulaşacağım, oyun tecrübem yaklaşık 1 sene.Kapımız herkese açık,ciddi bi guild kurmak istiyorum.

Seviyeli ve ciddi bir guild ortamında olmak isteyen arkadaşlar oyundan Gent'e ulaşırlarsa sevinirim.
  • auchiondun serverndayım lvl 38 shaman guild arıyorm
  • burayı guild bildirmek için koyduğunuzu biliom ama guild nedir beyler (özür dilerim fistan aga)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Centlemen95

burayı guild bildirmek için koyduğunuzu biliom ama guild nedir beyler (özür dilerim fistan aga)

Clan giib birşeydir, partynin devamlı ve çok büyük hali.
  • Jaedenar serverinde <HaramileR> sadece Türkler icin yeni bir guild kurduk.Guild channelde sadece Türkce konusuyoruz. 1-2 aya kadar karazhana başlıyoruz.Seviyeli arkadaşları belkleriz guildde küfür,bel altı şakalar yasaktır. Gelmek isteyen arkadaşlar oyun içerisinden Estriel, Shaxan, Crotos, Hellwarden, Xelliaz, Rohinrum Percula, Rakun nicklerine pm atabilirler.
  • Merhaba arkadaşlar. Biz de Wildhammer serverında T U R X isimli bir guild kurduk. İlgilenen arkadaşlar için progressler ve bosslar hakkında bilgi vermek istiyorum.

Kara ---- CLEARED

Grull ----- CLEARED

Magtheridon ---- CLEARED

---ZUL AMAN---
    Nalorakk --- DOWN
    Akil'Zon --- DOWN
    Jan'Alai --- DOWN
    Halazzi --- DOWN
    Hex Lord Malacrass --- DOWN
    Zul'Jin --- progress

SSC--- CLEARED

---TK---
    Al'ar --- DOWN
    Void --- DOWN
    Soalrian ---DOWN
    Kael --- Progress

---MH---
    Rage Winterchill --- DOWN

--OUTDOORS--
    Doom Lord Kazzak --- DOWN
    Doomwalker --- progress

---**Progress ve bosslar hakkında daha fazla bilgi istersenizhttp://www.wowjutsu.com/eu/wildhammer/ sitesini takip edebilirsiniz.

---* Guildimizin forumu :http://wowturx.com dur.

---* Guildimizin videolarını youtube'tan izleyebilirsiniz. Evilmarius olarak aratmanız yeterli. bu benim kullanıcı adımdır.

----* Guildimiz genellikle 30+ yaş grubu insanlardan oluşmakta ve güzel bir ortamımız var. Açık söylemek gerekirse kibar terbiyeli ve güler yüzlü insanları aramızda görmekten mutluluk duyarız.

---* Oyuncu alımları ve item dağılımı ile ilgili daha detaylı bilgiyi sitemizden öğrenebilirsiniz.

---* Hepinize iyi oyunlar ve iyi eğlenceler diliyorum selametle

Darkvane LvL70 Rogue
    Wildhammer EU - TURX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maarduk -- 28 Mart 2008; 15:16:53 >

• Revolution Guild Uye Alimi

su an icin alim yapilacak classlar:

1 adet holy paladin
    1 adet dps warrior

attune olma sarti yoktur. Serverda attune run yapan bir guild bulunmaktadir. gerekli para ile birlikte attune derdiniz ortadan kalkacaktir. Su an icin ssc/tk yapacak cok vaktimiz olmadigindan attune run yapamiyoruz. ve yapilacaksa bile belli bir zaman ayarlamamiz gerekmektedir.

t4-t5 seviyesinde itemlara sahip, class ini iyi bilen gerekirse yedek kalmaya hazir olan, raid icin gerekli tum potion flask elixirleri her zaman yaninda bulunduran, guild icinde uyumlu ve cabuk kaynasabilen yeni uyeler ariyoruz.

Guild Progress olarak:

Tüm Burning Crusade Dungeon ve Bosslari temizlenmis durumdadir.

irtibat:

guild sitesi :www.revolution-guild.com
    class officer : Vorenus ( warrior) , Hotshôt (paladin) (offline sam glemrel e pm le ulasabilirsiniz)

• Shine Guildi Oyuncu Alımı
    Merhabalar;

Guildimiz haftanın 6 günü raid yapan tamamen PvE üzerine yogunlaşmış bir guilddir.Bu tempoya ayak uydurabilecek

Holy Priest alımı yapılacaktır.

Basvuracak arkadaşların gear seviyesinin SSC/TK veya daha üzeri olması gerekmektedir.Black Temple ve Mount Hjyal'a attunementlarını tamamlamış olması büyük artıdır.Fakat attunement questlerinin SSC ile ilgili olan kısmının bitmiş olması yeterlidir.

Basvurular icinwww.shine-guild.org

Serjuhan
    GM of Shine
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASLAN1905

auchiondun serverndayım lvl 38 shaman guild arıyorm

Arkadaşım bu serverda destruction adında bi guild kuruldu tamamı türk akıllı insanlar oyunda Kanah adlı arkadasımıza pm at o seni alır buyuk ihtimal yani :D beni de ark larına ekle oyunda konusurus adım welma yada velma mehmet abi adını deistirecekti charın ondan emin deilim

Ayrıca benim 60 kusur old bakma cafe den oynarıs genelde ve cafe de ilidian kesen arklar var dert etme yani essence of soul manyagı olduk bu arada bıktırdı boss yani sorunları av bu boss un kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Termodinamik -- 6 Şubat 2008; 22:25:02 >

• Aggramar serverında guild arıyoroum normal server oyundan Tigercn ye ulasın yaw sıkıldım bu yabancılardan
  • Guildimizde Bt ve MH attunesi ve yakında gelecek olan Sunwell e hazırlık için SSC ve TK raidi düzenleyecektir. Buna istinaden, En az SSC ve TK seviyesine gelmiş , düzenli olarak raidlere katılabiliecek oyuncular arıyoruz.

- 4 Healer (Resto Druid Hariç)
    - 2 Mage

Progress :
    Hyjal : 5 / 5
    BT : 6 / 9

Başvurularınız içinwww.guild-destination.com
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4FD09FCD -- 3 Şubat 2010; 3:53:11 >
  • slm arkadaslar bız 4 5 arkadas ally char acıcaz ama hangı realmde acıcamıza bı turlu karar weremedık (ally a uzağızda bıraz)

az ms olması oncelıklı kosuldur

resto drood
    warrior
    rogue
    ve mage olamak uzere su anda 4 kısıyız tawsıyelerınızı beklıyoruz
  • Revolution guildi 1-2x rogue alacaktır. ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
    başvurularınızı buradan yapabilirsiniz.ü

guild progress : TBC content clear herşey down

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruger -- 18 Şubat 2008; 16:59:39 >
  • Stormscale deyim şu sıralar. ve pvp agırlıklı guild arıyorum. 70mage ve şamanım var. horde tarafındayım. hani olurya ilgili arkadaşlar vardır. whisper beklerim. Xoccer ve Schizophrene nicklerim. sevgilerle
  • --Guild Revolution Üye Alimi--

Şu anda alimi açık olan classlar:

1 adet rogue
    1 adet tank paladin
  • ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİLİYORUM HİÇ YERİ DEĞİL AMA
    BENİ FORUMDA ÇOK SIKIŞTIRIYORLAR ER ER DİYEREK DALGA GEÇİYORLAR
    UMRUMDA BİLE DEĞİL AMA NASIL RÜTBE YÜKSELTİLİYOR BARİ ONU ÖĞRENEYİM HİÇ DEĞİLSE CVP WEREBİLEYİM
  • onbaşı olmuşsun işte
  • Shine Guildi Oyuncu Alımı
    Merhabalar;

Guildimiz haftanın 6 günü raid yapan tamamen PvE üzerine yogunlaşmış bir guilddir.Bu tempoya ayak uydurabilecek

Warlock alımı yapılacaktır.

Basvuracak arkadaşların gear seviyesinin SSC/TK veya daha üzeri olması gerekmektedir.Black Temple ve Mount Hjyal'a attunementlarını tamamlamış olması büyük artıdır.Fakat attunement questlerinin SSC ile ilgili olan kısmının bitmiş olması yeterlidir.

Basvurular icinwww.shine-guild.org

Mount Hjyal 5/5
    Black Temple 6/9

Serjuhan
    GM of Shine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_rapunzel -- 28 Şubat 2008; 1:33:12 >
  • EU - Boulderfist, Horde tarafında PvE odaklı guildimiz Ordeal tüm classlardan oyuncu alımına başlamıştır..

Guild Progress:

Zul'Aman - Farm
    SSC - Farm
    TK - 3/4. Kael %60 durumunda..

Raidlerimize hafta içi hergün 20.30'da başlıyoruz.

2.4 gelmeden Kael'i devirip Hyjal/BT progressine başlama amacındayız. Eğer;

- SSC/TK ayarında gear'a sahipseniz
    - Oynadığınız class'a iyi derecede hakimseniz
    - Raidlere aktif olarak katılabilir ve gerekli consumableları her raid istisnasız getiriyorsanız.
    - Raidin daha hızlı ve temiz ilerlemesi için, hedef bossların stratejilerini öğrenip, fikir edinerek raide hazırlanıyorsanız..

Özellikle;

- Warlock
    - Hunter
    - Feral Druid
    - Shadow Priest
    - Mage

classlarına ihtiyaç duyulmakta

http://ordeal.guildomatic.com/guild_application/apply sitesinden başvurunuzu bırakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 26 Şubat 2008; 18:31:24 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.