Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Selamlar,
    Başlıktanda anlaşılacağı üzere Blood Brotherz olarak gelicek olan expansionda raider kadromuzu güçlendirebileceğimiz classları aramaktayız.

Blood Brotherz olarak Wotlk paketi öncesinde 2008 Eylül ayında horde a reroll yaparak sırf Wotlk paketi için kurulmuş bir guildiz. Daha öncesinde bünyemizdeki bir çok oyuncu Ally tarafında oynamış ve gerek tbc de gerekse tbc öncesinde türk yada yabancı guildlerde başarılı şekilde progress yapmıştır. Tbc bitiminden 2 ay önce kurulmamıza rağmen, herkesin oldukça hızlı şekilde lvl atlaması ve item yapması sayesinde en son gelen patch in de yardımı ile birlikte Black Temple ve Mount Hyjal i 2 haftada temizledik.Şu an içinse Normal ve Heroic dungeonlar dahil hepsini temizledik ve Sartharion 3 add ayakta denemeleri yapıyoruz.

Chromaggus Hakkında:
    Chromaggus server bir PVP serveri olması ile birlikte genel yoğunluğu isveçli ve Finlandiyalı oyunculardan oluşmaktadır. Türklerin sayısı az olmamakla birlikte PVE Progress konusundada oldukça iyi guildlere sahiptir.

Ne Arıyoruz:
    *PVE yapmayı seven, Pve yapmaktan asla sıkılmayan, progress meraklısı,
    *Arkadaşlığı ve muabbeti itemdan önce tutan,
    *Raider gerekliliklerini yerine getiren ve gerek forumlarla gerek denemelerle kendilerini geliştirmeye devam eden,
    *Karakterini en iyi seviyede oynayan ve her wipe da şikayet etmeden devam eden,
    *ve tabii ki her zaman raide gerek consumable, gerek gem/enchantleri ile gelen oyuncular aramaktayız.

Wotlk Progressimiz:
    - Naxxramas(Normal ve Heroic) Temizlendi.
    - Obsidian Sanctum(Normal ve Heroic) Temizlendi. Ayrıca 25 likte 1 add ayakta kesildi.
    - Vault of Archavon(Normal ve Heroic) Temizlendi.
    - The Eye of Eternity(Normal ve Heroic) Temizlendi.

Türkiye saati ile 19:30 ila 00:00 arası raid yapmaktayız. Sartharion 3 add inene kadar(yada patch gelene kadar) haftada 5 gün raid yapmaktayız.

İhtiyacımız olan classlar:

Şuan için GEAR OLARAK HEROIC RAIDLERE HAZIR BÜTÜN CLASSLARI aramaktayız..

Oyun içinde bize, Vainamoinen'e pm le yada guild sitesinden ulaşabilirsiniz..

bloodbrotherz.wowstead.com

Vainamoinen
    Gm of Blood Brotherz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunhas -- 4 Ocak 2009; 23:42:32 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polosato -- 14 Temmuz 2009; 10:15:15 >
  • Merhaba arkadaşlar

Guildimiz horde,ghostland(pve) serverında,progress ağırlıklı ve Türklerden oluşmaktadır.Çekirdek kadromuz uzun süredir oyunu oynamata,aktif ve en önemlisi arkadaş canlısıdır.Amacımız raidlerimizi yaparken yeni arkadaşlar kazanmak ve hoş sohbet ortamımızı devam ettirmektir.

Şimdiye kadar Naxx'ın iki quarter'ını temizliyebildik.Kadromuz sağlamlaştık ve kalabalıklaştıkça geriye kalanlarıda indireceğimizden eminiz.

Her classdan açığımız bulunmakta,ayrıca class masterlarında da açık bulunmakta.Bununla birlikte raidlerde sıra problemi yaşanmaması için kontenjan sınırlaması yapıcaz.

Eğer bize ulaşmak ya da bilgi almak isterseniz Kyrs(gm),Azellon(officer),Suenrin(officer) oyun içinden whisper atın.

İyi Eğlenceler.
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman KO oynadım. WOWa başlamaya karar verdim. Server önemli değil sadece oyunu öğrenebileceğim bana yardımcı olacak bir guild arıyorum. WOWuda uzun süre oynama düşüncesindeyim oyunu öğrendikden sonra guild'e faydalı olacağımdan eminim. Hergün 19:00 01:00 arası online olabilirim. Uzun süre KO tecrübem olduğu için oyunu türk arkadaşların yardımıyla kısa sürede öğrenebileceğimi düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Scarshield Legion server ına yeni başladım 16 lvl ım bana yardım edecek bir guild arıyorum Nickim=Lhall

Bu arada Horde tarafındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léx -- 14 Şubat 2009; 19:59:41 >
  • Hiçmi Yok Scarshield Legion server ında bi horde türk guild i
  • Dunemaul da Horde tarafında 71 LvL DK yim bir türk guild i arıyorum Nick=lichmyass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léx -- 21 Şubat 2009; 19:27:48 >
  • dunemaul'da
    "invictus, Old mates, disturbéd" dahada war ama aklımda degil yada tam olarak simlerini bilmiyorum
    bana sorarsan DK ile bıraz zor guıld bulursun daha faydalı bı class kassan zorlanmazdın druid, shaman gıbı classlar guıldsiz kalmaz (eger resto isen )
  • 80 lvl belf hunterım.proof değilim oyunda daha yeni 80 oldum hem öğretici hem düzenli raid dungeon yapmanın mümkün olduğu guild arıyorum.
    Realm:karazhan
    Nick:Rascasse
  • Kul tiras realminde 65 lockum türk bir guild var mı?
    yanımda bir de priest getiririm :))
  • @el_camilo
    ally isen Xendal a wisp at emrah'ın (bilecikten) selamı var de alırsenı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srht akar -- 7 Mart 2009; 18:18:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adr1ano

@el_camilo
    ally isen Xendal a wisp at emrah'ın (bilecikten) selamı var de alırsenı

teşekkürler ama "For The Horde!!"
  • Arkadaşlar Eonar Eu dan olan var mı?
  • Nagrand EU

Arkadaslar Nagrand'da hizli bir sekilde gelismeye dvm ediyoruz bir Turk Guild'i olarak.. Su an icin 25 e askin lvl 80 arkadaslarimiz var..
    Guildimizde de 52 kisi mevcut ve hizli ilerlemeye dvm ediyouz.. Gun gectikce lvl 80 memberlarimiz artmaktadir..

Kapimiz herkese aciktir..

Oyun icinden Aerott ile iletisime geciniz lutfen..

Armory :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Nagrand&n=Aerott

For the Alliance:)
  • Ahn Qiraj'da Wotlk Progress'li Guild Arıyorum..Nick Dednayt..Tank Olmaya Aday... Oyundan ulasabilirsiniz..

SAygılar
  • bu konu niye ölmüş ki? :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.