Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Horde levellamak istiyorum. PvE realmlarında , progress'i fena olmayan bir Türk guildi arıyorum.
  • web sitemiz yapı ve içerik olarak değiştirildi

ek olarak Recruitment is up for all classses (WOTLK RECRUİTMENT)
  • Dunemaul-EU - Horde

The Wolves Brotherhood

Yeni kurulan PVE Guildimiz icin bizimle beraber raidlere katilacak gerekirse wipe yiyecek ve bundan sikilmayacak +18, guvenilir, karakterine hakim arkada$lar araniyor. Kemik kadroyu olu$turmak amacli $imdilik her classtan arkada$lara ihtiyacimiz vardir. $uan sitemiz yapim a$amasinda oldugundan ba$vurulari bana buradan pm ile gonderirseniz sevinirim.
  • "Goblet of Bakkhos-Auchindoun" Oyuncu Aliyor!

"Goblet of Bakkhos" Guild'i "Auchindoun" realminde Alliance tarafinda kurulmustur. Guild'den kisaca bahsetmek gerekirse "Goblet of Bakkhos" bir raid guild'idir. Bundan 4 gun once 8 tane PVE oyuncusu tarafindan kurulmustur. Amaci sadece raid yapmak olan bu guild'in adinin anlami "goblet" yani "kadeh" ve "bakkhos" yani "Anadulu'nun sarap ve eglence tanrisi" kelimelerinden olusturulmustur: "Bakkhos'un Kadehi"

Guild'imize lvl70, pve oyunculugu iyi ve disiplinli oyuncular alinacaktir. Suanda halihazirda 10man farmladigimiz icin basvuracak oyuncularin item seviyelerinin full mavi olmasi kafidir. İlk hedef olarak grull's lair ve magh.'i guildrun seklinde bitirmektir.

*Referans gostermeyen ve mavi item seviyesindeki oyuncular denenmeden guild'e alinmayacaklartir. Migrate yapmak isteyen oyunculara duyrulur.

Guild'imizin yas ortalamasinin nispeten yuksek olmasindan oturu (isteristemez)dikkat ettigimiz bazi hususlar vardir. İleri derece argo-laubali ve kufur icerikli konusmalar guild'imizden suresiz uzaklastirilma sebebi oldugundan basvuracak uyelerin bu konuda dikkatli ve anlayisli olmasini bekleriz.

Yukarida belirtilen hususlar dahilinde basvuruda bulunmak isteyen arkadaslar ozel mesaj atarak ya da bu konuya yazarak basvurabilirler. Lutfen ciddi basvurular disinda mesgul etmeyiniz. İyi oyunlar.

• Stormscale serverında guild aramaktayım, şuan 61 im fakat kısa süre içerisinde 70 olucam, karakter warrior.
    daha önceden mc-aq20-zg-kz-za-gl-ssc-tk-mh tecrübem var.genelde tüm raidlere katılırım bir sorun çıkmadıkça.
  • (A)Patriot-Jaedenar Eu

Yaklasik 1.5 senedir Eu Jaedenar realminde aktif olarak oyun hayatini sürdüren pve Patriot guildi asagidaki classlardan oyuncu alimi yapmaktadir.
    2 Holy Paladin
    1 Resto Shaman
    2 Destruction Warlock
    1 Iyi geara sahip Rogue
    1 Iyi geara sahip Mage

Progressimiz
    Karazhan-Farm
    Grull-Farm
    Maggy-Farm
    ZA 6/6 4/4 timed event tamamlanmistir.
    SSC 6/6
    TK 4/4
    MH 5/5
    BT 4/9

Ayrica Karakterine hakim end game'de iyi bir tecrubesi olan her turlu class'in basvurusu dusunulecektir.

Basvuru icinwww.guildpatriot.com ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 7 Eylül 2008; 2:12:28 >

• merhaba arkadaşlar ben bu oyuna ally olarak başlamak istiyorum ama realm ların çoğunda horde üstün (sanırsam) bana önerebileceğiniz bir realm var mı acaba cevaplarsanız sevinirim
  • Eskiden Ravencrestte oynuyordum. Orada yeni char açmayı düşündüm ama guild-Türk oyuncu durumu nedir bilemiyorum şimdi. Grimbatol nasıldır? Yada önerebileceğiniz başka lagsız Türk oyuncu barındıran server varmıdır? Horde yim bu arada.
  • Beyler İyi akşamlar.Ben bu oyuna yeni başladım ve hastası oldum.Knight takılıyordum diyecekseniz kıyaslama bile yapılmaz.Ama biraz yardım istiyorum.Warior açtım bir tane henüz 14 LVL.Engineering le mining yaptım dierlerini.Sürekli dinamit yapıp duruyorum zuahah.Karazhan PVP REALM serverım.Recommended yazıyordu ona girdim bende,şimdilik trial versiyon ama oyunu çok beğendim ve satın alacağım.Ama bana yardım ederseniz kasmada hangi itemler ne işe yarıyor.Çok yabancısıyım oyunun Arada forumda okurken serverdan servera geçilmekten bahsedilmiş acaba oluyorsa sizler neredeyseniz bende geliyim.Bu serverda henüz denk gelmedim Türke :D Daha kısa harfle yazılmış terimleri bile bilmiyorum ama öğrendiimi iyi oynarım şüpeniz olmasın

• Ben de yeni başlıyacağım fakat hangi serverda başlayayım bilemiyorum.Oyuncu sayısının orta olduğu fakat türk sayısının fazla olduğu bir tane önerir misiniz?
  • Çokkalabalıkama Burnin leigoneda bayaa türk var
  • realm = Aggramar

ırk = horde

biz 6 arkadas başladık 4 kişi şu anda 70 (mage,warrior tank,hunter,holy paladin)

bi ark da TBC yenı aldı oda 61 en kısa zamanda 70 olcak (hunter)

bende ban fln yemiştim şu anda 61 im hunter arkadaşla beraber 70 olucam (holy priest)

daha adam akıllı bi türk guildi bulamadık hep coluk cocuk cıktı :D yaslar ortalama 23 ve ustu duzgun kufursuz saygılı bı guild arıyoruz yada varsa oynuyan arkadaşlar kuralım bı guild

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo_1986 -- 11 Eylül 2008; 11:22:38 >
  • Realm Chromaggus Pvp
    Guild İsmi:Disturbia
    Leader:Cabastrogasp
    Officers:Semihdesici, Ootso

Horde tarafındayız.

tecrübeli oyunculara kapımız açık.
  • oyuna yenı basladım hangı serverda oynamamı tavsıye edersınız ? anladıgım kadarıyla burda yazan tüm guildler prof oyuncu arıo .oyunda benm ıcın daha yanı çözmesı zor olmaz .
  • Tyrants Guildi Türklerden oluşan Horde tarafında kurulmuş bir Pve Guildidir.Guild Liderimiz Serth 17 Eylül Çarşamba Günü Dunemaul serverına geri dönerek resmi kuruluş startını verecektir.

Tyrants Guildi sağlam gearlı(t6 Seviyeli) Playerlarla kurulmuştur.Bir çok gearlı arkadaşımız migrate süreleri dolar dolmaz en geç ekim aynın başında guildlerinde yerlerini alacaklardır.

Bizi tanıyan veya tanımayan gear seviyesi Black Temple/Mh ve Swp için yeterli arkadaşların hepsinin başvurularını bekliyoruz.Amacımız TBC ye çok hızlı başlayıp Swp de güzel bir progressle Wotlk ya çok güçlü ve sağlam temellerle girmektir.Şu an için uzak bir hedef gibi görülmüş gibi olsada en önemli hedefimiz en iyi türk guildi olmak ve world ilk 100 rank içerisinde bulunmak(Tabiki telekom müsade ederse )

Hiç bir zaman hiç bir şekilde diğer türk guildlerinle bir kavgamız ve çekişmemiz söz konusu olmayacaktır.Bu yola baş koymuş bütün türk arkadaşlarımıza canı gönülden başarılar dileriz.

Guild Gear Seviyesi Hakkında Ufak Bir Örnek:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Serthh Şu an itibariyle guild liderimiz başka serverda 17 eylülde dunemaulda guildinin başına geçecektir.

• arkadaşlar yeni başlıcak biri için yardım edebilcek kişileri bulabılcegı guzel bi guild ortamı olan bi server yokmu ??

herkes bi yerde ve saglam gearlı adam aranıo . bu oyunda çaylaklara yer yokmu :( ??
  • Merhabalar..

Kul'Tiras realm'ı üzerindeki Anatolia guildinde officer olarak görev yapmaktayım.. Guildimiz sadece Türk oyunculardan oluştuğundan dolayı, realm içersinde oyuncu bulmakta sıkıntı çekiyoruz ve dolayısıyla da konuyu buraya taşıma isteği duydum. Herşeyden önce guild ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Guildimiz yaklaşık 4 ay önce kurulmuştur. Karazhan ve Grull ile başlamamıza rağmen çok kısa sürede güzel bir progress kaydettik ve 3 ay içersinde Illidan'ı yatırdık. Fakat öğrenim durumları nedeni ile aramızdan ayrılmak zorunda kalan 4-5 arkadaşımız oldu. Burda da onların yerini dolduracak arkadaşları bulmayı ümit ediyorum.

Guild progress'inden bahsedecek olursak SWP harici her yeri temizledik.. MH/BT su an farm statusunde bulunmaktadır. Kısmetse bu pazar günü de SWP'ye ayak basacağız. Kul'Tiras üzerindeki en başarılı Türk guildiyiz. Wowjutsu sitesindeki sıralama da realm 12.'si olarak bulunuyoruz.

Guildimiz için aradığımız classlar:

2 x Resto Shaman
    1 x Holy Paladin / 1 x Prot Paladin
    1 x Shadow Priest
    1 x Warlock
    1 x Hunter

ÖNEMLİ : WTLK öncesi guildimize oyun ve classı hakkında tecrübeli oyuncular katmak istiyoruz, şu anki gear seviyesi MH BT için yeterli olan arkadaşları guildimize alacağız

Gerekli koşulları sağlayıp guildimize katılmak istiyorsanız bana pm atabilir, foruma cevap yazabilir yada web sayfamız olan www.wow-anatolia.net üzerinden başvuru formu doldurabilirsiniz...

• for the horde?
  • Chrommogus'ta

isim: Saeros
    Horde fire mage açılacaktır.

2-3 güne açarım WoW'a yeni başladım rehberleri yalayıp yutmaktayım şu anda :D
  • selmalar arkadaşlar bende oyunun cdlerini dün satın aldım. şu anda kurmaktayım. aranıza katılmaktan zevk duyarım....
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.