Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Guild İsmi:Anavatan
    Leader:jediyusuf
    Officer:redcloud

biz yeni bir guildiz o yüzden yeni başlayan arkadaşlara öncelik vermekteyiz yeni başlayan arkadaşlar bize katılabilirler.

Herkese iyi oyunlar

• karazhan eu pvp realm

arkadaşlar guild yaş ortalaması yüksek öncelikle onu belirtiyim kendini bilen charına hakim arkadaşları bekliyoruz lvl 70 ve 25 man raidlere uyabilcek akşam saat
    20:00 - 21:00 de başlayan raidlere en az 3 gün gelebilmesi öncelikli kuralımızdır

guild için aranan classlar

tank paladin- 1
    holy paladin - 1
    resto shaman - 1
    hunter - 2
    resto druid - 1
    holy priest - 2

priest ve shaman classlar için item durumu önemli değil 10 yada 25 man yaparız

oyunda FROXX pismen wolkan nicklerine pm atabilirsiniz

serverde lag durumu yok bunuda belirtiyim ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar ravenholdt serverında yakında 70 olacağını tahmin ettiğim 68 level mage im var. bir türk guild veya türk oyuncuların mensup olduğu bir guild varsa girmek isterim.
  • dün 2 arkadasım ile sylvanas serverinde ally tarafında oyuna basladık eger bu serverda bir türk guildi var ise bizim ile irtibata gece bilir mi ?
    nickler Ketcap ve kurabiye
    yada oyuna baslamak isteyenler var ise yenı bekleriz
  • Last Ottomans (Darksorrow EU-Horde)

Karazhan: Farm
    Gruul's Lair: Farm
    ZA: 3/6

Sınav haftasının bitmesiyle beraber 9 Hazirandan itibaren non stop The Eye ve SSC'ye başlıyoruz.

Güncel Liste...

2 X Rogue
    2 X Resto Shaman
    1 X Shadow Priest
    1 X Holy Priest
    1 X Resto Druid
    1 X Holy Paladin
    1 X Prot Paladin
    1 X Prot Warrior

Listede olmayan klaslardan gear durumuna göre alım yapabiliriz.Başvurular içinwww.last-ottomans.biz
  • bizde 3 arkadaş burning blade e başladık ally tarafı, bizi alabilecek bir guild var mı acaba ?
  • Realm: sporeggar RPPvp
    Guild İsmi:BLUE RACOONS
    nick: burnarrow

ally tarafındayız herkesi bekleriz lagsız bir server istiyorsanız sporeggar ı es geçmeyin derim oyunda wisp cekebilirsiniz herkesi bekleriz
  • Spinebreaker da Ally PvE ya da PvP ama tercihen PvE guild arıyorum. 70 DPS warrior msn adresim: kudretb@hotmail.com ya da oyun için Sephirroth. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kudy -- 3 Haziran 2008; 13:31:32 >
  • Revolution Guild Recruitment

Warrior - AÇIK 1-2 ADET GEARLI PROT
    Rogue - AÇIK 1 ADET
    Warlock - AÇIK 1 ADET
    Druid - AÇIK 1 ADET FERAL
    Mage - AÇIK 1 ADET
    Paladin - AÇIK 1 ADET HOLY
    Shaman - Kapalı
    Hunter - Kapalı
    Priest - AÇIK 1 ADET SHADOW + 1 ADET HOLY

MH - BT clear
    SWP 2/6

Başvurular içinhttp://www.revolution-guild.com

gl
  • ya biz arkla horde olarak oyuna başlicaz ama hangi serverde başlasak karar veremedk (pvp tabanlı tercihimiz) böle çok eski olmayan ve bol kullanıcılı bi server istiyoruz. acaba bana tavsiyede bulunabilirmisinz?
  • Wrath of Anatolian (Horde) (Burning Legion serverı)

http://woa-guild.org/

Guildimiz BT ye yakında baslayacaktır.T5 seviyesinde guildiz.Bütün memberlar Türk.Girmek isteyen oyuncuların en azından t4 seviyesinde olması gerekmektedir.Online süresi uzun olup oynamayı bilen,raid yapmaktan keyif alan,saygılı,item için değil eglenmek için oynayan kişileri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
    Yazın haliyle kadro değişikliği yaşamak zorunda kalıyoruz, çünkü bazı arkadaşlarımız ister istemez inaktif duruma düşüyorlar ve bizde doğal olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Size bize lazım olan class/spec'ler hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

1. İlk önce söylemek gerekirse tüm Healer'lara ihtiyacımız var. Class'ınız önemli değil, yanlız HP'niz biraz yüksek olsun (raid buff'lı 9.5-10k'yı bulsun). Epic bir raiding gear'ınız olsun, gladiator'lerle başvurmayın. Shaman, Paladin, Druid, Priest.

2. Priest olarak ayrıca Shadow Priest'e ihtiyacımız var. Şu aralar Shadow Priestlerimiz inaktif durumda.

3. Paladin tank 1 adet daha gerekebilir, her zaman raidlere 1 pala tank bulundurmak istiyorum artık.

4. Feral Druid'lerimiz genel olarak inaktif oldukları için, hem DPS hem tank olabilen, bu gearlara sahip, online olabilen iyi bir feral druid'e ihtiyacımız var.

5. Rogue ihtiyacımız yok, ama ben inanılmaz DPS yapıyorum, durdurulamıyorum diyorsanız, sizi deneyebiliriz. Verim alırsak banko raid'lerdesiniz.

6. Mage, Hunter, Warlock için'de biraz yukarıda ki durum geçerli, bu class'lardan yeterli sayıda var aslında ama ya online süreleri bize denk gelmiyor ya da yeteri kadar verim alamıyoruz. İyiyim diyorsanız, denenebilirsiniz.

7. Shaman'da asıl ihtiyacımız resto ama 1 enhancement shaman daha olabilir eğer gearınız ve DPS'iniz çok iyi ise.

Aranan ortak özellikler: Uyum, progress yapma isteği, düzenli online olabilme, epic raiding gear, class'ınızı oynayabilme yeteneği

• Last Ottomans - Darkspear - Alliance

Guildimizin yaklaşık 2 senelik köklü bir geçmişi var ve yeni gelen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla ortamımız çok neşeli ve raidlerimiz de düzenli. Son günlerde bir kaç ayrılığımız olduğu için alımlarımızı yeniden açıyoruz.

Darkspear serverında, Alliance olarak, Last Ottomans çatısı altında raidlerimize, oyunumuza ve muhabbetimize devam etmekteyiz. Ayrıca ortamımızın sıcaklığına da ben çok güveniyorum :)

Başvuracak arkadaşların nispeten derdi eşya almak değil oyunun sonunu görmek olması, misyonunun bu yönde ilerleyecek olması bizim için önemli. Yaş sınırımız deneyimlerimize dayanarak ve küçük kardeşlerimizden af dileyerek 18+ şeklinde bir kriter olarak alıyoruz. Aktif kişilere, online süresi yüksek kişilere ihtiyacımız var.

Şu an bütün alımlarımızı bir müddet açtık, raid tecrübesi olması çok zorunlu olmasa da raid tecrübesine güvenebilen arkadaşları aramıza bekliyoruz. 20 günlük bir süre zarfında ssc ve tk temizlendi ve hyjal-bt de 1er boss kesildi. 1 ay içinde eminim ki 6-7 boss daha alacağız, bt ve hyjalda henüz yeni olsak da ilerleyişimiz normal derecenin üzerinde olacak. Hafta içi hergün raidlerimiz mevcut ve katılım oranımız bayağı yüksektir.

İnternet sitemiz: www.lastottomans.net
    Başvurularınızı sitemizden yapabilirsiniz, eğer bire bir görüşmek isterseniz darkspear serverında Braveheart,Xood,Ishar,Wampmax,Soulx herhangi biriyle irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.
    Tüm gelişmelerimizi bu siteden de takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xood -- 7 Haziran 2008; 14:32:09 >

• Auchındon horde tarafında turk guıld aramaktayım yabancılarla takılmaktan sıkıldım lf pve guıld buffsoz 1k splup dmge MAge zulaman ssc hyjal gormus bt kapısından donmusumdur
    nıck drunkard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetyoney -- 7 Haziran 2008; 16:53:21 >
  • arkadaşlar beni tanıyan tanıyor tanıyor az cok şu an bulunduğum agamaggan serverından bıktım usandım saglam bi pvp guildi arıyorum hemen migrate edebilirim karakteri lutfen
    bana yardımcı olup pvp guildlerinin sitelerini linkleyebilirmisiniz yada bu forumda olup pvp guildinde olan bana yardımcı olabilirmi acaba?

armory link:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Agamaggan&n=Deaton
  • eu karazhan realm

pve durumumuzu görmek istiyorsanız http://invasion.guildomatic.com/

arkadaşlar guild yaş ortalaması yüksek öncelikle onu belirtiyim kendini bilen charına hakim arkadaşları bekliyoruz lvl 70 ve 25 man raidlere uyabilcek akşam saat
    20:00 - 21:00 de başlayan raidlere en az 4 gün gelebilmesi öncelikli kuralımızdır

guild için aranan classlar

tank paladin- 1
    holy paladin - 1
    resto shaman - 1
    resto druid - 1
    holy -shadow priest - 2
    mage -warlock- 1

oyunda FROXX pismen wolkan nicklerine pm atabilirsiniz DONANIM HABER den olduğunuzu belirtirseniz daha hızlı çözebiliriz guild problemlerini

tek önceliğimiz online saat yüksekliği ve raidlere katılabilmesi bize katılan oyuncuların onun dışında zorlayıcı sıkı kurallarımız yok ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ya hiç kimse Azjol-Nerub serverında adam aramıyormu 43 lvl pro paladinim var..galiba o serverda tek türk benim
  • EU DARKSPEAR PVE ALLIANCE

Öncelikle herkese merhaba ,
    Darkspear serverında 20 kadar arkadaş ile birlikte kurduğumuz <Endless> guilidimize yeni arkadaşlar arıyoruz.

Guildimizi 1 Hafta önce kurduk ve şuanda guildteki çoğu arkadaşımız ssc/tk farmlamış bt/mh'deki bossların fightlarını görmüş arkadaşlarımız.

Öncelikle yeterli sayıya ulaştığımızda progress'a direk Hyjal'den başlamayı düşünüyoruz.

ZA/Kara zaten farm statüsünde ve çoğu arkadaşımızın ssc/tk dan item gereği olmadığı için direk olarak Hyjaldan başlıyacağız.

Guildimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı web sitemize beklioruz.

Link : Endless

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamanee -- 16 Haziran 2008; 20:04:37 >

• GUILD DESTINATION | EU | HORDE | TWİSTİNG NETHER

GÜNCELLEME 17 / 06 / 2008

Bütün melee classları hariç, Diğer Kalan Bütün DPS Classlardan Oyuncu Alımı Gerçekleşmektedir.

Healerlardan ise Özellikle Shaman,Priest ve Paladin Önceliklidir. Resto Druid ise Gear'ına Göre Değerlendirilecektir.

İlgileniyorsanız:

www.guild-destination.com
  • Guild Hajnal Oyuncu alımları
    www.guildhajnal.org

-Warlock
    -Shadow Priest
    -Feral Druid

alınacaktır.

Progress durumu
    Black temple, mount hyjal cleared.
    sunwell kalecgos down.

Haftalık bt mh farm ve progress raidlerimiz yaz dönemindede eksiksiz devam etmektedir.

Ayrıca diğer classlardada yeterli gear ve tecrübeye sabip olduğunuzu düşünüyorsanız başvuruda bulunabilirsiniz.

başuvurlarıhttp://www.guildhajnal.org/forum/index.php?board=5.0 adresinden veya oyun içinden herhangi bir officer, classmaster a ulaşarak yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.x.c -- 26 Haziran 2008; 3:27:33 >

• froswhisper ally tarafında ally tarafına yeni baslamıs noob kabul edecek guild varmı.size horde ların gizli bilgilerini veririmsaka bi yana frostwhisper da türklerin kullandıgı chat kanalı varmı? horde karakterimin oldugu serverad kendi kanalımızı kurmustuk tüm türkler ordan konuoruz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.