Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Realm: Chrommagus
    Nick: Saeros
    Hordish Blood Elf.
    Fire Mage.
  • ben yeni başladım burnin legionda türklerin yoğun olduğu bi yer dediler.
    daha oyunda çok yeniyim. üst guild için adam yetiştiren sağlam bir türk guildi arıyorum. lütfen bu konuda biri bana yardımcı olsun...
  • Alliance olupta nagrand serwerinde oyuna baslayan yada baslamis olanlar bana pm ile ulasin..
    Oyun icinde yardimci olurum...(para bag item quest ws,.)
    oyundaki nickinizi yazin sadece ben sizi bulurum..
    iyi oyunlar...
  • Hızlısından bir druid kasmak istiyorum. Karazhan serverında 70 lvl hunterım var fakat pek oynama arzum yok. Karazhan' da ya da başka bir realmde -horde olursa daha iyi olur bildiğim olay çünkü, ally de yardımcı olabilecekse seve seve- guild ve yardım alabileceğim arkadaş arıyorum. Beraber yeni char kasmak isteyenler ya da lvl almama yardım edip birlikte sohbet edebileceğim arkadaşlar, buradan ya da özel mesajla bana ulaşabilir.

Sevgiler.
  • bende oyuna 1.5 ay sonra geri dondum. hunter ve shamanım var ama 0dan char kasmak ıstıyrm bu konuda gonullu arkadaslar varsa bırlıkte kasabılırız...
  • SERVER FROSTMANE | FACTİON ALLY | Ghaza

Merhaba arkadaşlar Ghaza uzun bir aradan sonra tekrar döndü ve döndüğümüz gibi adamları 70 yapıp eski üyelerimizinde yardımlarıyla beraber Raidlerimize exp'a kadar durmadan ara vermeden devam etmekteyiz.Hem Yeni arkadaşların raid uyumu hemde eskileri pekiştirmek adına =)

1 ay gibi kısa süre içerisinde = Karazhan / Zul'Aman / Gruul / Mag / İlk Gününde Hyjal 4/5 - BT 8/9 Cleared yaptık. Bu kısa sürede arkadaşların azimlerinden dolayı tebrikler başarılarında artan bir şekilde dewamını dileriz inşAllah exp'dan sonrası içinde daha iyi başarılara hep beraber..

Guildimizin Websitesi : www.ghaza.org

Exp için üye alımlarımız dewam ediyor..

Özgeçmiş ;

Ghaza guildi tbc öncesi kurulmuş ve Türk Guildleri içerisinde kendi yerini belli etmiş guildlerden bir tanesidir TBC ile çeşitli sebeplerden dolayı oyuna ara verilmiş ve yeni exp. için çok daha güçlü , inançlı bir kadro ile geri gelmiştir.

Eski Yönetici kadromuzdan kayıp vermezken eski üyelerimizin bir çoğuda aramızda bulunmaktadır. Exp ile yolumuza dewam etmeyi düşünüyoruz bunun yanı sıra şuandada mevcut kadromuz ile çok kasmadan ufaktan raidler / bg'ler / istanceler yapiyoruz yeni arkadaşlar ve eskiler daha çabuk kaynaşması ve oyuncuların oyun stilini öğrenmek amacıyla asıl olarak hedefimiz ve prograssimiz exp'dan sonra başlayacaktır.

Guildimize çok fazla insan alıp kadroyu şişirtmeyi düşünmüyoruz bunu göze alarak gelecek arkadaşların olayın ciddiyetinde ve düzenli olarak oynaya bilen tecrübeli arkadaşlardan olmasını istiyoruz.

Guildin yaş ortamalaması ( +28-40 ) guildimizde dikakt edilen en büyük özellik etik davranışlardır.Kesinlikle Argo içeren hiç bir kelime ne raidlerde ne guild chatte kullanılması yasaktır ve bu konuda çeşitli guildlerden gelen şikayetleri göz önüne alıyoruz oyuncularımız aklı başında ciddiyetini koruyan düzgün insanlardan olmasını istiyoruz.

guildin sayısını çok fazla tutmayacağımız için oyuncularımızın oyun tecrübesi üstün ve oyun oynama bakımından pve'yi seven kişilerden oluşmasını tasrif ediyoruz.

Şuanda guilde : Kendini oynadıgı classda kabul etmiş ve gerçetken oyunculuğuna inanan tüm arkadaşları bekliyoruz.

Guild Başvuruları :www.ghaza.org

Faction = Alliance
    Server = Frostmane
    Tüm Herkeze teşşekür ediyoruz. =)

www.ghaza.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakeren -- 8 Kasım 2008; 1:28:32 >

• ya siz sanırım warrior almıosunuz artık ben warrior acıcaktımda
  • Vek'nilash serverında Türk guild arıyorum. Horde tarafındayım. lvl 60 troll Hunter ım var. ilgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Bladefirst serverinde LVL 60 Human Deathknght ım var türk guildi arıyorum
    Nick :Deadlyhuman
  • Nagrand serverinde Alliancede turk guildi kurduk arkadaslar..
    Allianceyiz.Su anda 10 kisi kadar variz.Yeni bir guildiz we charlarin hemen hepsi 70 lvl we ustu..
    Ancak sifirdanda olsa kasmak isteyenlere her turlu yardimi yapicaz..
    Su anda guilde class sinirlamasi olmadan oyuncu aliyoruz.
    40 kisiyi tamamlayinca alimlari durdurucaz.
    WOTLK de su ana kadar sadece party dungeonlarini farmladik.
    Baswurulari msn adresinden we oyundan bana yapiniz...

msn adresim : Sirpence@superposta.com

Wow armory :http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Nagrand&n=Ergenekon&p=1

Cok hizli kasan we surekli online olan bir toplumuz...
    Guildi sadece turklerden olusturmak niyetindeyiz.Bu nedenle ingilizcesi kotu olanlar dert etmesin :D
    iyi oyunlar....

• bence hepsi aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: song_31

Bladefirst serverinde LVL 60 Human Deathknght ım var türk guildi arıyorum
    Nick :Deadlyhuman

arkadaslar yok mu bladefirst de ally guild yaw
    Bir tane guild var almıyor.
  • quote:

arkadaslar yok mu bladefirst de ally guild yaw
    Bir tane guild var almıyor.

Almiyorlarsa zaten ikinci bir guild olmadigi icindir
    Bence turklerin yogun oldugu bir serwere transfer yaptir..
    Bizim serwerdede 14-15 turk war.Onlarda bizim guildde zaten.Eskiden warmis turk guildi ama dagilmis.Simdi biz yenisini kuruyoruz..
    Ama sanirim karazhan we grim batol serwerlerinde turkler yogunlukta..Horde tarafi ozellikle cok fazla.Ama onlarinda alacagini sanmiyorum..
    Yinede sansini dene..
  • En çok Türk hangi serverda var?
  • Arkadaşlar Bladefirst serverinde AKINCILAR adlı ally türk guildi kurdum
    Lvl kac olursa olsun bütün türkleri beklerim guildime

davet için Deadlyhuman yani bana pm atınız
  • SPINEBREAKER EU OLYMPOS GUILD

Bulunduğumuz EU Spinebreaker serverinde Olympos guildi olarak birlik ve beraberliğe önem veren, birbirimize güvenen ve herhangi yardıma muhtaç olmayacak şekilde tercübeli ve deneyimli oyuncularıyız. Raid progressimiz askeri bir disipline sahip olmakla birlikte Wow bosslara karşı kolay kolay pes etmeyecek kadar güçlüdür.

Naxxramas 10 temizlendi
    The Obsidian Sanctum 10 temizlendi

Holy Paladin: Açık
    Warior: Kapalı
    Mage : Açık
    Hunter: Kapalı
    Resto Drui: Açık
    Rogue: Kapalı
    Warlock: Açık
    Priest Holy: Açık
    Priest Shadow: Açık
    Shaman: Kapalı
  • outland' de türk guildi yok mu şu an aktif olan?
    2 kişiyiz.
    65 rogue 70 warrior.
  • EU-Daggerspine'de ally oyuncu ariyorum. Bana webden pm atarsa sevinirim.
  • Vek'nilash server ındayım oyunda yeniyim çok fazla keşfedemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Horde tarafındayım
    char:Kurghug Orc lvl22 warior

teşekkürler.

Pm atarsanız msn den görüşebiliriz.
  • Selamlar,

The Maelstrom realminde NE Rogue kastım WotLK ile ancak realmde uygun bir guild bulabilmiş değilim. 10 man raidlere başlamış, oyuncu arayan alliance guild var mı DH üyeleri olan sormak istedim. 10 man raidlere başlamak üzere olması kafidir.

ek olarak +1 rogue ve mage de eklenebilir. 3 kişiyiz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.