Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faction : Alliance
    isim : Saints of the city

International bir guild olup yarısından fazlası Türk oyuncular tarafından oluşmaktadır. Magtheridon serverıdan yaklasık 1 ay önce migrate etti neredeyse bütün üyeleri ( 1 kisi haric ). Yaklaşık 14-15 aydır bulunmasından ve migrate sırasında sadece 1 kayıp vermesinden Türkü olsun yabancısı olsun insanların birbirine ne kadar alıştığını görebilirsiniz. Şu anda AQ40 da C'thun denemeleri yapılıyor Naxxramas'da ise Noth deneniyor ( Instractor, anub ve faerlinayı kestiler ) Aktif oyuncu olmanız en çok beklenen şey eğer başvurmayı düşünüyorsanız.
    www.saintsofthecity.com -- ama şu anda bi sorun var acilmiyor
    Oyun içinde Akinelu, Tinu, Turc ile iletişim kurabilirsiniz.

• ahn qiraj da ally guild i .. www.chosens.net
  • merhaba Korg'al dayim su an 53 holy priestim guild ariyorum...ii aksamlar.
  • Tarren mill de IMMORTALS adında bir türk guildimiz war.henüz yeni kurduk ve yaklaşık 15 kişiyiz.lvl lar 30 civarı.gelmek isteyen Türk hakemleri bekleriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elliiki

Tarren mill de IMMORTALS adında bir türk guildimiz war.henüz yeni kurduk ve yaklaşık 15 kişiyiz.lvl lar 30 civarı.gelmek isteyen Türk hakemleri bekleriz.

Selam eski TbWoW'lu civciv avatarlı seniii...
  • www.dreamingofistanbul.com yenilenmiştir arkadaşlar.

xavius serverında horde taraflı sadece türk olan playerlarıbekliyoruz. sitemiz sadece Lonca üyelerine değil wowu bilmek öğrenmek yada yardım amaclı kullanmak isteyenlere türkçe içerik sunuyor herkesi bekleriz. hem sitemize hem serverımıza.

guild adı : dreamistanbul
    server :xavius /horde

guilde girmek için bir sınırlama
    guilde girdikten sonra paylaşım alanlarında küfür harici bir sınırlamamız yoktur.
    item için değil dostluk için bir araya gelmek isteyen itemi ikinci plana atıp item yüzünden kavga edecek kadar basit olmayan dostlara her zaman kapımız açıktır.

FOR THE HORDE.
  • talnivarr serverında yeni başlayanlar gelebilir ilk başka lvl 1-50 arası leagcy of karaejderler var sonra bi üste geçiş yapıoz orasıda 50 de başlıo 60 a kadar mc zg aq yaptığımızı biliom bwl yede başlicaz ama bi üstünde de yani kara ejderlerde yabancı türk karışık önerrrim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

quote:

Orjinalden alıntı: Artistico

Hammerheart Progress i yawaş fakat yapısı sağlam bi guild... Dunemaul Horde tarafında
    MC /ZG farm....
    AQ20 ossirian...
    BWL de uğraşıoz...

Mutation Team Grim Batol ve Burning Legion da içinde bulunduğum bir guilddi... harbiden dağılmasa ii olurdu ama femre toplandı demiş yukarda buna gerçekten sevindim...

@ Femre : Bu arada Aziz Cerberos Frostlord 3lüsü ile BRD yapmak manyak oluodu.... :D:D

aziz frost burdayız başından beri cerbe gitti...

ama biz hala haftasonu geç saatte yapıyoruz bir yerlere run makarasına ts den muhabbet felan o biçim :)

bu arada ben uzun süredir yokum raidlerde

account kapandı kasımın 18'inde döncem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femre -- 16 Kasım 2006; 20:46:51 >

• Tunderhorn da Türkler aranıyor....
  • Jeadenar Serverinda guiLdimiz vardIr ama Priest ve Druid sIkIntIsI cekmekteyiz. eğer iLgiLenen arkada$Lar varsa X-reaLm iLe geLmek isterLer ise kapImIz sonuna kadar açIk

Massacre Level 60 Horde Guild

www.guild-massacre.tk
  • server : executus - Alliance
    Guild adı : NecroS

tüm yurttaşlarımızı bekleriz :D
  • Ya arkadaşlar bende başlıcam wow a (4-5 ay fre oynamıştım) ancak bir çok serverda turkler var.Frostwhisper
    a gelmemi soyluyor ama en az 5-6 real arkadaşım farklı serverlarda.En çok türk kankalarım hangi serverda var ve neden birleşme olmuyor? en az 1000 tane türk çıkar herhalde belki daha fazla
  • BWL guildi Ariyorum son derece aktif olarak raidlere katilabilirim.

http://ctprofiles.net/874071
  • Selam arkadaşlar. Wow EU Chromaggus (alliance) serverında "istanbul" adlı tamamı türklerden oluşan guildimiz bulunmaktadır. Guildimiz MC, Onixia, ZG, AQ20 farmlamakta. Ve BWL'de Neferian'a dün ulaştık.Guildimiz 1,5 aylıktır...Vent,forum,dkp sistemi hali hazırdadır. Migrate yapmak isteyen arkadaşlarımızı guildimize bekleriz. Nickim "alpingo" irtibat için: msn alpingo_tr@hotmail.com..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpingowow -- 29 Kasım 2006; 3:14:59 >
  • basvuru yapmak ıcın:www.catastrophe-eu.com

guıldı kuralı 10 gun oldu ...

74 adam aktıf yarı turk yarı ınt bı guıld... turkler agırlıklı tabı..

server : ahnqiraj

progress 6 gundur raıd yapıyoruz adam alımlarımız devam edıyor..

mc onix aq 20 farm( bu 3 ınstanceda fırst attempte ındı tecrubemız sagolsun) bwl ye dun gırdık ılk boss down ıkıncı boss ıcın zaman yoktu saat 2 yı vurmustu...

tahmınen haftasonuna kadar adamlarımızda daha aktıf olursa bwl farma gırer(aq 40 ve ustu yapmak ısterdık ama ıtemsız adamlarımız var).. aq 40 ordanda naxx gercı naxx yapmak ıcın bı sebeb kalmadı malum bc gelıyo ve tum ıtemler yalan olcak...

guıld ıcı ıngılızce ve turkce konusabılıyo...ventımız mevcut...forum dkp sıtesı hersey yerınde...

mumkunse gormus gecırmıs ve ıtemlı ınsanlar eger mumkun degılse aktıf ve elınden gelenı yapabılcek ınsanlar.. hatta hepsı bırlıkte olursa neguzel olur

ama bc ıcın saglam guıld arıyosanız ve hızlı ılerlemek ıstıosanız suan ıcın 10 12 tane adam alımı yapılcak..

web sayfasında nelere ıhtıyac oldugumuz yazıyo.. akıtf olun yeterlı...

bızı bılen burnıng legıondan bılır ordakı catastrophe"un devamı...

daha cok bılgı ıcın pm atın oyun ıcınde gorusmek ıstersenız mollymoore,outlaw,catharsis,cry,petronius,valaquenta ya w atın cevap verceklerdır...

herkeze kolay gelsın

• mumkunse gormus gecırmıs ve ıtemlı ınsanlar eger mumkun degılse aktıf ve elınden gelenı yapabılcek ınsanlar.. hatta hepsı bırlıkte olursa neguzel olur

itemli insanlar :)
  • Eu-Darksorrow serverı horde tarafında,sadace Türklerden oluşan Last Ottomans guildi 3 ay önce kuruldu..

Last Ottomans Darksorrow serverında çalışan , okuyan Türk arkadaşlarla beraber hardcore olmayan , fakat düzenli raidler yapmaya çalışan yarı casual bir Horde Guild' idir.

Tarihçemiz ; Loncanın kurucuları olarak WoW un en eski Türk klanlarından biri olan The Ottomans ın küllerinden yeni bir Türk klanı inşa etmeyi planladık.Zindan tecrübelerimiz; naxx trashmoblar dahil olmak üzre full AQ40 , BWL , MC gibi tüm high-end instanclardır Full Tier2 sahibi kişileriz.item değil Türk arkadaşlarımızla beraber güzel zevkli ve başarılı Raidler yapmak önceliğimizdir..

Guildde en çok önem gösterdiğimiz olay kalite.. Saçma sapan çocukca harketlerin, küfürlerin yapılmadığı ve izin verilmediği, yaş ortalamasının 20 nin üstünde olduğu tecrübeli oyuncularla beraber oynamak istiyorsanız, tecrübeliyseniz, migrate ederek katılmanızı isteriz.Guild member sayısı 90 kişi gözüksede bunların yaklaşık yarısı alt ve bir kısmıda lvl 60 olmaya çalışan arkadaşlar.. Bu arkadaşlar academy of ottomans adlı alt guilddeler.. lvl 60 sayısı yaklaşık 30 kişi, 15-20 active lvl 60 memberımız var..ileride 40 kişilik dungeonlar pek düşünmüyoruz guildin nüfüsunu çok arttırmak istemiyoruz, şu an için amacımız hiçbir zaman hardcore olmadan zg,aq20 ve onyxiadır.ve asıl amacımız Burning crusade geldiğinde 10 kişilik ve 25 kişilik dungeonlardır..

Guildin sitesi :www.last-ottomans.co.nr
    Forumu :www.takeforum.com/lastottomans
    Onun haricinde 25 kişilik ventrilo serverımız vardır..

Başvurunuzu, forumdan başvuru formunu doldurarak veya bana pm yoluyla yapabilirsiniz.. Özellikle priest,druid,protection warrior ve mage önceliğimizdir..
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 5 Aralık 2006; 5:01:07 >

• Shadowmoon serverında guild arıyorum, malesef hiçbir dungeon Quest ini tek başıma yapmam mümkün deyil :( inglizce seviyem yetersiz olduğu için arkdaş da edinemedim :( 24 lvl gnome mage bi charım var. Lütfen shadowmoon serverında oynayan türk arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse çok sevinirim. Karakterin nicki aynı, keshberfo. Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler.
  • Arkadaslar AQ40 Farm statüsünde ve Naxx'te yol katetmiş turk guildi arıyorum epix hunterım..
  • Quel Thalas da türk guildi warmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.