arkadaşlar koskoca istanbul'da bir tek mağazada -ki buna formanın üretici firması diadora'nın mağazaları da dahil, orjinal sivasspor forması bulamıyorum. yardımcı olabilecek, yönlendirecek arkadaşlar varsa lütfen sessiz kalmasınlar. galatasaray maçı öncesi formayı bulmamı sağlayan herkes en esaslı hayır dualarımı kazanacak ;)
Arkadaslar sivasta orjinal mağazası var ben ordan sipariş ettim mail adreslerini ve telefonlarını vermislerdi siparis için her yere gönderiyorlar arayıp siparis edebilirsiniz 05065335299 ve en.ucuz.fiyat@hotmail.com
Herkes sivasspor ürünü giymeli..
internet dışında alternatif varsa daha iyi olur benim için
ee bu sivassporun ayıbı hemde hatası.istanbulda en çok sivaslı nüfusu var kardeşim açsana 2-3 tane store millet alsın formaları heleki kafaya oynuyosun 2 yıldır.
quote:
Orjinalden alıntı: ilteris_1984
arkadaşlar koskoca istanbul'da bir tek mağazada -ki buna formanın üretici firması diadora'nın mağazaları da dahil, orjinal sivasspor forması bulamıyorum. yardımcı olabilecek, yönlendirecek arkadaşlar varsa lütfen sessiz kalmasınlar. galatasaray maçı öncesi formayı bulmamı sağlayan herkes en esaslı hayır dualarımı kazanacak ;)
arkadaşım az önce konu dışı bölümünde de aylar öncesinde açılmış,şahsına ait ve aynı konuda bir topic'ine rastladım ve altında gayet tatminkar cevaplar vardı. http://forum.donanimhaber.com/m_21627672/tm.htm açtıgın topici unuttun galiba
yetkililere duyrulur
evet öyle bi talihsizlik olmuş malesef...kader keita dielim napalım
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
ee bu sivassporun ayıbı hemde hatası.istanbulda en çok sivaslı nüfusu var kardeşim açsana 2-3 tane store millet alsın formaları heleki kafaya oynuyosun 2 yıldır.
İstanbul' da store açacak paraları var mı acaba bakalım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme