Bildirim
orjinal teyp usb ye çevirme 100 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dükkan nerde üstad -
esenler istanbul -
Bende 2004 yaris var toyotaların kasetçalarının çevrilemediği söylendi -
-
2000 model ibiza kasetçalarını usb yada auxa çevirebiliyormusunuz?Ne kadar tutar tahmini ö.mesaj atarsanız gelip yaptırmayı düşünebilirim. -
Aliexpress ten alın kendiniz yapın. -
2005 yarise yaptım çokta güzel oldu.yaklaşık on yıldır sorunsuz kullanıyorum.aliexpresten almış ve kendim takmıştım.Türkiyede uçuk fiyatlar çekiyorlardı o zamanlar.Satıcının ilanında marka model ve yıla göre uyumlu pin sayısı ve tipi yazıyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: drokan
2005 yarise yaptım çokta güzel oldu.yaklaşık on yıldır sorunsuz kullanıyorum.aliexpresten almış ve kendim takmıştım.Türkiyede uçuk fiyatlar çekiyorlardı o zamanlar.Satıcının ilanında marka model ve yıla göre uyumlu pin sayısı ve tipi yazıyordu.
link var mı tşk -
Aracınızda kasetçalar varsa kaset adaptörü almanızı tavsiye ederim. Kablosunu telefon iPod vs. bağlayarak istediğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz.
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/arac-oto-teyp-kaset-adaptoru-mp3-calar-player-256678401
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X