Şimdi Ara

Orjinal Vista Anahatarı ile kopya xp kurabilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 gün önce Hp530 notebook aldım ürün vista basic fakat bunu xp ye dönüştürmek istiyorum xp kopyası mevcut fakat orjinal vista keyi ile yada başka bir xp keyi ile üzerine kurulum yapabilirmiyim. Yapabilirsem nasıl yaparım? Biraz bilgi verebilirmisniz yada hiç uğraşmayıp servise mi götüreyim servisde vista yı xp ye çevirmek gibi bir hizmeti sağlarmı?

• Kopya windowsta wista keyini kullanamazsın. Fakat şu an kopya xp'lerin çoğunda kendinden keyi var. eğer key bulamazsan internetten "legal xp" diye arattır oradan key bulabilirsin.
  • peki aygıtların xp drıverlerini yüklemek gibi bi durumu çıkarmı ortaya yani xp yi kurmam yeticekmi sorunsuz kullanabilmem için
  • ARKADAŞIM O ŞİFREYİ XP DE KULLANAMAZSIN
    O ŞİFRE AYRI O AYRIDIR
    XP İÇİN KULLACAKSAN LEGAL XP PROGRAMI VAR ONU KULLANABİLİRSİN
    DRİVERLARA GELİNCE BİZİM EMRE HOCANINDA LAP TOPU HP XP YÜKLEDİ
    DRİVERLARINI BULAMIYO ŞİMDİ
    VİSTAYA UYUMLU OLARAK ÇIKIYO BUNUN DRİVER LARI
  • bildiğim kadarıyla vista ultimate ve vista bussinesin alt versiyon desteği var. eğer bu işletim sistemlerinden varsa bulduğunuz bir orjinal cd ile yükleme yapıp elinizdeki ürünün şifresini giriyorsunuz. bir sorun olursa microsoft destek hattını arayın yardım ederler. ben bunu oradan öğrendim. ama şifre meselesini tam hatırlamıyorum ama vista basic, home ve premiumda bu olanak yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.