Şimdi Ara

ORJİNAL WİNDOWS 7 ALACAKLAR VARMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Vista ilk çıkacağında da söylemişlerdi; işte vista kırılması imkansız bir işletim sistemi artık herkes orjinal işletim sistemi kullanacak falan, noldu, çıktıktan 2 gün sonra yüzlerce farklı crack yöntemi bulundu...

Birde bi update çılgınlığı sarmış milleti, bu arada benim bulduğum crackte update de yapıyoduu..

Bence hiç para vermeyin indirin internetten bulun crack veya activasyon dosyasını da uygulayıp kullanın. 250 lira ona vereceğime giderim onu okula camiye hayır kurumlarına bağış yaparım...
  • Yok kardeş Millet microsofta bağış yapmak istiyor :D
  • Wİndows 7 RC kullanıyorum. Biliyorsunuz bir yıl sonra bloke olacak. Ama merak ettiğim çıkan orjinaliyle arasında farkv armı? Bana yok gibi geliyor. Ayrıca benim indirdiğin rc yaklaşık 4 gb orjinal olan 2.8 gb yer kaplıyor.

bu arada windows 7 profesyonel sürümünü 3 ay ücretsiz deneyebiliyoruz şuan indiriyorum yüzde 70 lerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster258

Arkadaşlar, Vista ilk çıkacağında da söylemişlerdi; işte vista kırılması imkansız bir işletim sistemi artık herkes orjinal işletim sistemi kullanacak falan, noldu, çıktıktan 2 gün sonra yüzlerce farklı crack yöntemi bulundu...

Birde bi update çılgınlığı sarmış milleti, bu arada benim bulduğum crackte update de yapıyoduu..

Bence hiç para vermeyin indirin internetten bulun crack veya activasyon dosyasını da uygulayıp kullanın. 250 lira ona vereceğime giderim onu okula camiye hayır kurumlarına bağış yaparım...

Emin ol ona vereceğin 250 lira, onu almayıp kaçak kullanarak camiye vereceğin 250 liradan daha hayırlıdır. Bu adamlar emek harcamış, çalışmışlar. Kul hakkı var işin ucunda. Bence isteyen arkadaşlar paraları varsa orjinal almalılar. Emeğe saygı.

• Peki arkadaşım Her programda emek var. Nero, Winamp, Eset Nod32, en basitinden Winrar :) Bunlarada para ver sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asadem

quote:

Arkadaşlar, Vista ilk çıkacağında da söylemişlerdi; işte vista kırılması imkansız bir işletim sistemi artık herkes orjinal işletim sistemi kullanacak falan, noldu, çıktıktan 2 gün sonra yüzlerce farklı crack yöntemi bulundu...

Emin ol ona vereceğin 250 lira, onu almayıp kaçak kullanarak camiye vereceğin 250 liradan daha hayırlıdır. Bu adamlar emek harcamış, çalışmışlar. Kul hakkı var işin ucunda. Bence isteyen arkadaşlar paraları varsa orjinal almalılar. Emeğe saygı.

Peki kaç tane program kullanıyosun yasalara uygun ve lisanslı olarak buraya yazarmısın... Eğer yazarsan, bunların haricinde hiç bir program kullanmıyormusun??

Ayrıca en basitinden müzik indiriyosun, film indiriyosun, bunlara emek harcanmamış mı?? Şimdi söylersin sen hayatımda hiç müzik indirmedim ben:)))

• Herşeyi bir kenara bırakalım. Yan komşum benim 600tl maaşla çalışıp kira vermeye zorlanıyorken, benim 250 bi işletim sistemine yani XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX böyle bir numara için vermem hiç akıl işi değil. İyi düşününde öyle satın alın. He gene ben alıcam Microsoft zor durumda. Ben almassam batacaklar. Çalışanlarının parasını ödeyemez die kaygısı olan vatandaşlara sesleniyorum. En üst sürümünü alınki Daha fazla para verin :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asadem

quote:

Peki kaç tane program kullanıyosun yasalara uygun ve lisanslı olarak buraya yazarmısın... Eğer yazarsan, bunların haricinde hiç bir program kullanmıyormusun??

Ayrıca en basitinden müzik indiriyosun, film indiriyosun, bunlara emek harcanmamış mı?? Şimdi söylersin sen hayatımda hiç müzik indirmedim ben:)))

Kullanıyordum. En azından yeni bilgisayarımı alana kadar. Ama emin ol virüs programı ve spyawere temizleyicisine bile para verdim. Sen demişsin ya camiye veririm daha iyi diye. ben ona cevaben söyledim. Kaçak kullanacak olduktan sonra camiye vermenin pek bir hayırı olmaz diye. Onun dışında ister kullan ister kullanma bu senin bileceğin iş ki biz de kullanıyoruz bazı programları kaçak yollardan. Benim demem hayır sevap meselesinde. Umarım anlamışsındır.

• Yeni bilgisayar alırsın onun üzerinde gelir o ayrı mesele... Ama seçenek olsa free dos ve win7 lisanslı olarak ben free dos seçerdim...

250 lirayı bizim arkamızdan iş çeviren bir millete kazandırmaktansa kaçak kullanırım... Ama siz ben hayır kaçak kullanmak istemiyorum, 250 lira veririm diyosan saygı duyarım... O zaman sana yeni win 7 hayırlı olsun...
  • Ben de bugün vatan'dan 214,6 liraya 5 taksitle home premium aldım. Kutulu lisans bulmak meseleydi aylarca..
  • @coupant iyi yapmışsın,güle güle kullan.
    @tayfunasker;parayı gavura yedirmek ne demek.Yapsın bizim milletimizde bi işletim sistemi,alalım.Bak ABD'ye,kendi işletim sistemlerini kullanıyolar.
    Ayrıca 600 lira maaş alan adam tabi alamaz orj. işletim sistemi.Hatta işletim sistemi değil hiçbir programı orj almaz.Ve de o parayı gidin camiiye bağışlayın şeklinde saçma bi yorum daha önce hiç karşıma çıkmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

ben de aldım orjinal professional

hayırdır nerden aldın?? Vatan Bilgisayar'ın stoklarına bile 31 Ekim'de giriyor..

okuduğum ünide ekim başından beri 10 eurodan satışta

• Yaw milletin derdi sizimi gerdi arkadaslar? Almak isteyen alir.korsan kullanmak isteyen kullanir bundan bize ne? Bende yillarca korsan isletim sistemi kullandim.simdilerde durumum iyi gidicem orjinal alicam.bunu kimse kerizlik veya aa abdye para kazandrmak olarak nitelendiremez.alan benim memnun olan benim.kimse keyfimin kahyasi olamaz.ha diyebilirsin ben okdr para vermem die evet oda senin gorusun bende senn keyfini kahyasi olamam :) bole tartismaya gerek yok ondan ;)
  • quote:

quote:

quote:

hayırdır nerden aldın?? Vatan Bilgisayar'ın stoklarına bile 31 Ekim'de giriyor..

Çok iyiymiş.Yurtdışında hangi ülkede üniversite?Bari 2-3 Key fazladan alsaydın,burda satardın

• quote:

Orijinalden alıntı: OnUr_02

quote:

quote:

quote:

Çok iyiymiş.Yurtdışında hangi ülkede üniversite?Bari 2-3 Key fazladan alsaydın,burda satardın

Avusturya'da...

• quote:

Yeni bilgisayar alırsın onun üzerinde gelir o ayrı mesele... Ama seçenek olsa free dos ve win7 lisanslı olarak ben free dos seçerdim...

250 lirayı bizim arkamızdan iş çeviren bir millete kazandırmaktansa kaçak kullanırım... Ama siz ben hayır kaçak kullanmak istemiyorum, 250 lira veririm diyosan saygı duyarım... O zaman sana yeni win 7 hayırlı olsun...

Türkiye'deki gelir durumu ve dağılımı iyi olmadığından kaçak kullanım var, tüm dünyada var. Microsoft da bunun önüne isteyerek geçmiyor zaten, çünkü böylece pazarı parsellemiş oluyor.

Ben bazı Windowsları kaçak bazılarını orijinal kullandım.

Ancak parayı gavura vereceğime, yok parayı arkadan iş çeviren millete vereceğime, gibi kafalardaysanız
    şu an kullandığınız bilgisayarı, arabayı, cep telefonunu ve daha binlercesini Türkler veya Müslümanlar mı yaptı? HAYIR.

Parayı yine o gavur dediğiniz (ki bir insanı dinsiz ilan etmek, ne size ne de başkasına düşer) milletlere göndermiş olmadınız mı?

Ben onların yaptığına para vermem diyorsanız, sizin kullandığınız her şey çalıntı mal o zaman. Demekki siz cep telefonu, televizyon, bilgisayar ne varsa çalıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLack §hadow§ -- 23 Ekim 2009; 14:14:52 >

• windows 7 de

home basic ile premium arasında ne fark var
  • İsteyen korsan kullanır isteyen orjinal alır kişisel karar kimseyi ilgilendirmezki. Ben orj. alamam maddi durumum el vermez mecburi illegal olarak kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

İsteyen korsan kullanır isteyen orjinal alır kişisel karar kimseyi ilgilendirmezki. Ben orj. alamam maddi durumum el vermez mecburi illegal olarak kullanıyorum.

Cep telefonun varmı arkadaşım.Para verip aldın dimi?Maddi durumun nedeniyle gidip çalmadın dimi?
    Ne farkı var şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunasker

Yazdıgım Mesajlar neden siliniyor? Ben kötü birşeymi anlatıyorum. Millet parasını boşu boşuna Gavur milletine yedirmesin diye uyarıyorum. ama Nafile. Siz biLirsiniz ?

O zaman sen çıkar bir tane işletim sistemi, windows kadar kaliteli olsun seninkini alalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.