Şimdi Ara

ORJİNAL WİNDOWS 7 ALACAKLAR VARMI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfunasker

Yazdıgım Mesajlar neden siliniyor? Ben kötü birşeymi anlatıyorum. Millet parasını boşu boşuna Gavur milletine yedirmesin diye uyarıyorum. ama Nafile. Siz biLirsiniz ?

İşte büyük bir cahillik, bir yobazlık örneği.
  • Biraz önce Beyoğlu Darty'den home premium satın almış bulunuyorum.
  • içinden 2 cd çıkıyor değilmi

64 bit kurup daha sonra 32 bite dönüş şansımız varmı veya tersi... ( kutulu ürünlerde ...)
  • ben de okulum sayesinde win7 pro yu orjinal ücretsiz kullanıyorum.

erasmus sağolsun
  • arkadaslar bende almayı dusunuyorum ama cok para malum ogrencıyız. ama mıcrosoft turkıyeyı maıl yagmuruna tutsak ve su aıle pakedı olanı burda da satsalar 200 lıraya 3 kısı nasıplensek olmas mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

İsteyen korsan kullanır isteyen orjinal alır kişisel karar kimseyi ilgilendirmezki. Ben orj. alamam maddi durumum el vermez mecburi illegal olarak kullanıyorum.

Cep telefonun varmı arkadaşım.Para verip aldın dimi?Maddi durumun nedeniyle gidip çalmadın dimi?
    Ne farkı var şimdi?

Cep telefonum yok arkadaşdan aldım idareden 1208 nokia onun ile idare ediyorum yine bu özelliklerde alıcam ama önümüzdeki ay değil ondan sonraki ay inş. oda 2.el alırım, ama yazılıma neden para vereyim aldığım 850 milyonla ki yol parası içinde 4 kişiye bakıyorum evde tek çalışanım şuan gidipde işletim sistemine o kadar para vermek benim için aşırı lükse girer acırım ben o paraya. Çok fazla kişininde para verip orjinal yazılım alacağını sanmıyorum. Fiyatını uygun tutarlar bir iki ay beklerim yine orj. alırım sonuçta daha stabil bir işletim sistemim olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southsayer -- 24 Ekim 2009; 2:18:29 >

• Öğrenci adamız şu an için para ile alamam.
    Bilgisayarımda kullanıyorum elbette
  • itiraf ediyorum hayatımda ilk kez bir işletim sistemine para verdim...
  • Ultimate yada Home Premium İngilizce bulabilen var mı? Bir kaç yeri aradım yoktu.
  • tok açın halinden anlamaz boşuna tartışmayın bu mevzuları...
  • Lisanslı kullanmak ile korsan kullanmanın farkı ne ?

Veya Lisanslı olanın sahip olabildiği ama korsanın sahip olamadığı bir özellik var mı?
  • bu tayfunasker kardeşimizin yaşı kaç acaba?? çok basit ve cahilce konuşuyor da...

gevur muhabbetine gelince.. o kdr gevur antipatisi varsa otur Pardus kullan.. Türkler yaptı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 24 Ekim 2009; 4:36:12 >
  • arkadaslar bende orginal vista kullaniyorum. windows 7 ye gecmek istiyorum. vistadan 7 ye yukseltsemher zaman vistanin uzerinemi yuklemem lazim. microsft un turkce sitesinde yukseltme yapmak istiyorum. ama ingilizce siteye geciyor. turkce yukseltme yapabilirmiyiz.
    birde vindows 7 RC nerden indirebilirim. denemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

arkadaslar bende orginal vista kullaniyorum. windows 7 ye gecmek istiyorum. vistadan 7 ye yukseltsemher zaman vistanin uzerinemi yuklemem lazim. microsft un turkce sitesinde yukseltme yapmak istiyorum. ama ingilizce siteye geciyor. turkce yukseltme yapabilirmiyiz.
    birde vindows 7 RC nerden indirebilirim. denemek istiyorum

türkçe yükseltme paketleri de gelecek.. o zaman yaparsınız..

Windows 7 RC'yi indirmenize gerek yok.. Windows 7 RTM sürümü yani piyasaya çıkan sürüm zaten mevcut internette.. torrent sitelerinde bulabilirsiniz..
  • korsanı savunmak bence saçma, ha ben de kullanıyor muyum genelde kullanıyorum ama 200 lira param olmadığından değil, elimde istediğim seçeneği bedava kullanmak denemek varken parayı verip bir işletim sistemine mahkum kalmamak için, sonuçta ben o kadarparayı verirsem win7 kullanmam gerekiyor, vistada da aynı şekilde indirdim kurdum denedim sonra da gerek yok dedim xp ye geçtim, zaten hepsini bıraktım nerdeyse herkeste artık notebook var, e notebook alırken zaten birçoğumuz lisansa para verdik ve lisanslı windowsumuz var o notebookta kullansak da kullanmasak da, bir şekilde lisanslı windowsa sahibiz, neyse sonuçta bizim korsan alışkanlığımız parasızlıktan değil tüm lisanslı ürünlere aynanda sahip olabilme isteğinden ve elimizin altındaki imkanlardan
  • bu fiyatlara kesinlikle mümkün değil. alınmaz ama bir şekilde kullanılabilir.
  • Selam arkadaşlar bende dün home premium aldım fakat bir sorundan dolayı microsoft türkiyeyi aradım ve bana verilen cevap ise türkiyede sadece OEM ürünleri satışa verilmiştir satılan kutulu ürünler için satan yerlere geri bildirimlerde bulunucaklarmış benden ürün resimlerini istediler bakalım bu işin sonu nereye varacak...
  • yahu ne ilginç canlılar var şu dünyada,hala,lisanslı programa para vermeyi,lisanlı program alanları tuhaf gören,sadece kendilerini arif sanan düşünce özürlüler var,bu arif arkadaşlar,o methettikleri, crackleri kendilerimi yapmışlarda kullanıyorlar acaba,lamer bile olamazlar,şu dünyada,kalkar konuşurlar

madem o kadar paran değerli,bedava linux var ne kasıyonki microsoftta, zeka küpü
  • Fazla takmayın en geç bir ay sonra çıkar crack dosyası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Selam arkadaşlar bende dün home premium aldım fakat bir sorundan dolayı microsoft türkiyeyi aradım ve bana verilen cevap ise türkiyede sadece OEM ürünleri satışa verilmiştir satılan kutulu ürünler için satan yerlere geri bildirimlerde bulunucaklarmış benden ürün resimlerini istediler bakalım bu işin sonu nereye varacak...

nası yahu bu garip bir şey yane..daha önce vistayı box ve yükseltme olarak ayrı ayrı satıyolardı ya? madem satmayhı planlamıyolar ne diye türkçesini yapıp dvdye basmışlarki ozmn?aldığın muhakkak orjinaldir ama öyle demeleri bir garip doğrusu..

hem 32 bit hem 64bit dvdsi çıktı dimi içinden?

bide nerden ne kdra aldın? izmirde teknosalarda bulamıyorum..ama başkada yere bakmadım daha...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.