Şimdi Ara

ORJİNAL WİNDOWS 7 ALACAKLAR VARMI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinal windows için gösterdiğimiz hassasiyeti yerli programlar ve filmler için de gösterebilsek ne güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

orjinal windows için gösterdiğimiz hassasiyeti yerli programlar ve filmler için de gösterebilsek ne güzel olur.

kendi adıma filmler için gösteriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Şuan da alıcaklar acele etmesin, TR de satılan bütün win 7 lerin oem olduğu söyleniyor.Dolaysıla boyle olunca Deskop pc nizden anakart,işlemci veya hdd den herhangi birini değiştirince aktive için sorun yaşıyabilirsiniz.Az beklemekte yarar var.Özelikle öğrenciler için mutlaka kampanya yapacaktır microsoft

Arkadaşım dediğin doğru aslında dediğin gibi şuan bir kaç yer dışında sadece oem satmaya yetkili diğerleri önceden lisans almış microsoftan ondan dolayı satabiliyorlarmış.... Sn. bisquit arkadaşın dediği gibi 31 ekimde tam olarak sürülecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur BEY -- 27 Ekim 2009; 21:46:18 >
  • valla bugün bimekse gittim sordum adamlar bildiğin kutulu içinde 2 dvd içeren türkçe versiyonu satıyolar..kutulu lisans olmuyomu yahu şimdi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Orjinal alıp yükleyen arkadaşlara bir soru;

Media Center'da ek özelliklerde veya başka bir yerinde NTV grubu yayınlarını izleme şansınız oldu mu? Benim Media Center'da bi türlü göremedim. Oysa NTVMSNBC'de haberi bile var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

valla bugün bimekse gittim sordum adamlar bildiğin kutulu içinde 2 dvd içeren türkçe versiyonu satıyolar..kutulu lisans olmuyomu yahu şimdi bu?

kutulu lisans'ın içinde 32 bit ve 64 bit dvd'leri mevcut. OEM Lisans'larda sadece 32 bit veya 64 bit kullanımı var.

Bildiğim kadarıyla home basic; kutulu lisans olsa bile sadece 32 bit veya 64 bit dvd'si veriliyor. Ayrıca 64 bit home basic 8 gb'a kadar ram desteğine sahipken, 64 bit home premium ise 16 gb'a kadar ram desteği veriyor.

64 bit Professional veya Ultimate ise 192 GB'a kadar ram desteğine sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 29 Ekim 2009; 9:21:39 >
  • yok :)
  • şimdi home premium alayım yoksa Professional alayım birde aldık diyelım 2 adet dvd çıkıyormuş biri 32 bit biri 64 bit diyelim
    32 biti evdekı masa üstüne 64 de labtoba yuklıyebilirmisiniz yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekurler
  • dün Gold bilgisayardan box olarak aldım kadıköyden isteyen ordan alabilir stoklarına girmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martell -- 29 Ekim 2009; 10:36:16 >
  • Microsoft İşletim Sistemleri bölümündeki nerdeyse tüm konular Windows 7 ile başlıyor.

Windows 7 yükseltme cd'm bedava gelmeseydi kesin orjinal alırdım..Sanırım buna değer..
  • Bende önümüzdeki hafta 7.95 dolara Windows 7 Ultimate almayı bekliyorum.

Okul sağolsun 312 Dolar indirim yapıyo W7 de
  • 75 TL'ye Windows 7 Home Premium Yükseltme Versiyonunu aldım. Zaten orjinal olan Vista Home Premium üzerine yeni format atarak yükledim.

Orjinal Vs. Korsan olayına gelirsek, bugüne kadar (yaklaşık 10 senedir) hiçbir işletim sistemini korsan kullanmadım ve bundan sonrada imkanım olduğu sürece orjinalden şaşmam. Bilgisayar programcılığı üzerine uğraşmaktayım ve bundan yola çıkarak şunu demek isterim ki emin olun verdiğiniz her kuruş işletim sistemleri için değer arkadaşlar.

Bu arada işin hak ve hukuk yolunu düşünüp hırsızlık yapmak istemeyen arkadaşlara, Ubuntu'nun son versiyonu olan 9.10'u tavsiye ederim. Windows'a gerçekten rakip olacak derecede bir işletim sistemi ve tamamen bedava.
  • Yok ben almayayım,kalsın...

Yok'um diyor...
  • Evt arkadaşlar ubuntuyu kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsalihx

şimdi home premium alayım yoksa Professional alayım birde aldık diyelım 2 adet dvd çıkıyormuş biri 32 bit biri 64 bit diyelim
    32 biti evdekı masa üstüne 64 de labtoba yuklıyebilirmisiniz yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekurler

Home premium 64 bit 16 gb ram destekliyor. Pro 64 bit ise 192 gb ram destekliyor.

İki dvd çıkıyor ama sadece birini kullanabiliyorsunuz. 32 bit olanı birine, 64 bit olanı diğerine yükleme yapamazsınız. Aynı anda ikisini birden etkinleştiremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antidote01

Bende önümüzdeki hafta 7.95 dolara Windows 7 Ultimate almayı bekliyorum.

Okul sağolsun 312 Dolar indirim yapıyo W7 de

ya nasıl bır okul bu anlamadım yaa herkes okullardan yararlanıyıor bızım başımız kel mi ? :S
  • almayı düşünüyorum ama 200 250 lira işletim sistemi için fazla geliyor bana. Param olmadıgından degil fazla geliyor. 100 125 lira olsa gerçekten alırım ama 200 250 lira cok geliyor.

Ayrıca şu anda bile crackı mevcut ne yazıkki...
  • arkdaşlar kutulu almakla oem almak arasındakı fark ne ?
  • kutulu aldığın zaman makinanın parçaları değişse bile kullanabilirsin oem aldığında sadece şu an kullandığın makinada kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martell

kutulu aldığın zaman makinanın parçaları değişse bile kullanabilirsin oem aldığında sadece şu an kullandığın makinada kullanabilirsin.

oem alıp parca degışıklıgı yapınca ne olacak ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.