Şimdi Ara

ORJİNAL xiaomi Piston 2 arıyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette çok piston 2 var fakat orjinalliğinden şüpheleniyorum hep. Bildiğiniz güvendiğiniz satıcılar var mı?yardımcı olursanız sevinirim.

• n11de "semers" isimli satıcıdan 2 gün önce aldım, bugün geldi. orijinal satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_25

n11de "semers" isimli satıcıdan 2 gün önce aldım, bugün geldi. orijinal satıyor.

Hocam cevabın için teşekkür ederim. Güvenilir birini bulamayınca aliexpress'ten sipariş verdim. Toplamda 55 liraya gelecek. Senin söylediğin satıcı kaça satıyordu? Bir de orjinal olduğundan nasıl emin oldun ?
  • system_25 kullanıcısına yanıt
    Baktım 65 liraymış. keşke önceden görseydim, 30 gün beklemek zorunda kalmazdım. 10 lira için değerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

Baktım 65 liraymış. keşke önceden görseydim, 30 gün beklemek zorunda kalmazdım. 10 lira için değerdi.

Ürün kargo dahil 65 lira.
    Sallamatik ile daha da uyguna geldi.
    Youtubedaki fake piston2 videolarini inceledim.
    Gelen kulaklık barkodu, qr kodu vs. Orijinal.
    Zaten ses kalitesi o kadar iyi ki orijinal olup olmadığını hissettiriyor. Lg g2 nin kendi kulakligini satmistim, piston2 gerçekten kaliteli bir kulaklık ve verilen paranın hakkini fazlasıyla veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı satıcı Sanalpazar'da 59 TL'ye satıyor.Anlık ve günlük indirimleri birleştirerek 39 TL'ye alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. keşke daha önce yazışmış olsaydık. Sağlık olsun.
    Sizden başka bir kulaklık konusunda yarıdm isteyebilir miyim ? Kardeşime çengelli bir kulaklık arıyorum. 10-20 lira arası. Fiyatına göre güzel bir kulaklık ve satıcı linki paylaşabilir misinizx ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı yerden bende aldım gelince goruslerimi yazarım 59 tl kargon onlardan,35 tl yede vardı baska yerde ama guvenemedim acıkcası.
  • Evet bugun aldım acıkcası baslar istedigim gibi degil birde kahverengi kutunun yapıskan bandı acılmıstı artık sonradan paketmi oluyor karton kutu yada deneyipdemi yolladılar bilemiyorum elimdeki muzik calara takınca sesler catlıyor ama o cihaza hangi kulaklık girse o sekilde :) cok yuksek sesi var normal volunde sorun yok birde koku gelmedi zarzor karekodu okuttum cince sevinen bebelerin oldugu bir sayfa geldi :)
    En ufak kaucugu taktım sıkıca oturdu kulagıma dısardan ses zor geliyor ama benim 10 tl lik kulaklıgım var ondaki bas daha guzel volum yuksek ayrıca, bunda dusuk kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 5 Şubat 2015; 0:49:45 >
  • forumda semers adlı kullanıcı hakkında açılmış bir konu var ona göz gezdirip sorun değil diyorsanız satın alın. sonradan sıkıntı olmasın

http://forum.donanimhaber.com/m_101966450/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_25

quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

Ürün kargo dahil 65 lira.
    Sallamatik ile daha da uyguna geldi.
    Youtubedaki fake piston2 videolarini inceledim.
    Gelen kulaklık barkodu, qr kodu vs. Orijinal.
    Zaten ses kalitesi o kadar iyi ki orijinal olup olmadığını hissettiriyor. Lg g2 nin kendi kulakligini satmistim, piston2 gerçekten kaliteli bir kulaklık ve verilen paranın hakkini fazlasıyla veriyor.

Hocam bende LG G2 Telefon kullanıcısıyım,Telefonun kendi kulaklığını kullanıyorum.Yaklaşık bir ay önce xiaomi Piston 2 kulaklık almışsınız rica etsem iki kulakılı arasında bir karşılaştırma yaparmısınız? bende bir kulaklık arayışındayım ama fiyatı 50 tl civarı olan bir kulaklık olmalı fazla veremem. iki kulaklık arasında çok fark yoksa başka bir kulaklık arayışına gireyim.
    Birde telefonununda hangi müzik player ı kullanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simka_3 -- 19 Şubat 2015; 12:27:54 >

• Elimde orjinal xiaomi piston 2 kulaklık var. Kargodan dün geldi. Ancak silver renk istememe rağmen beyaz geldiği için aldığım fiyata veriyorum. Kargo bana aittir. İncelemek istersenizhttp://forum.donanimhaber.com/m_102898620/f_//tm.htm#102898620
  • Bu kulaklıkları yeni aldım bende, ses gayet rafine, diğer kulaklığım olan sennheiser cx 300 II den bas ve tiz dengesi olarak daha çok hoşuma gitti. Daha önceden bu kulaklığı alsaydım sennheiseri sanırım almazdım. Sennheiser sesi güzel veriyor fakat bu daha dengeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Bu kulaklıkları yeni aldım bende, ses gayet rafine, diğer kulaklığım olan sennheiser cx 300 II den bas ve tiz dengesi olarak daha çok hoşuma gitti. Daha önceden bu kulaklığı alsaydım sennheiseri sanırım almazdım. Sennheiser sesi güzel veriyor fakat bu daha dengeli.

Hocam siz nerden aldınız kulaklığı?
  • simka_3 kullanıcısına yanıt
    Piyasada sahteleri varmis, birde kutusunu acip bir defa deneyip koysa ben o kulakligi kullanamam. sahibindende saticilar vardi ama satici hakkinda yorum sayisi az olunca guvenemedim hepsi buradadan aldim. Daha cok verdim ama kafam rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.