Şimdi Ara

Orjinal XP Teması Hata Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SP3 yüklü bilgisayara tema yüklemeye çalışırken uxtheme_multipatcher orijinal xp temasını işlevsiz hale getirdi ve sorun şimdi düzelmiyor. Ne yapılması gerektiği hakkında bana bilgi verebilecek arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

• Orjinal tema dosyalarını versem işine yarar mı?
    ----
    Ek: Valla kardeş bu saatte cevap bekleyecek halim kalmadı, kusura bakma. Ben sana göndereyim, istersen elindekiyle değiştir, dene bi. Tabi önce değiştireceğin klasörü yedeklemeyi unutma.

http://rap ids hare.de/files/40793422/Resources.rar.html
    C:\Windows içine atıyorsun. Direk resources klasörünü kopyaladığımdan alt klasörlere girmene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 30 Ekim 2008; 5:09:39 >
  • sistem geri yükleme de bir çözüm olabilir.
  • Bu sorun bende de var. Basit vista görünümlü temalar yükledim. Programsız olanlardan. Şimdi xp orjinal temaya nasıl döneceğim bilmiyorum. Yardım edermisiniz arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _@lperen_

Bu sorun bende de var. Basit vista görünümlü temalar yükledim. Programsız olanlardan. Şimdi xp orjinal temaya nasıl döneceğim bilmiyorum. Yardım edermisiniz arkadaşlar...

üstte arkadaşın verdiği linkteki dosyaları indir dediği gibi windows dizinine at olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.