Beşiktaşlı taraftarlar, tedavisi devam eden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için hastane önünde toplandı.
Seba'nın tedavi gördüğü Koç Vakfı Amerikan Hastanesi önünde toplanan yaklaşık 30 taraftar, hastane girişine çiçek bırakırken, Beşiktaş bayrağı ve "Bu taraftar sana minnettar, başkanların başkanı" yazılı afişler astı. Bu arada Seba'yı ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman hastaneden çıkarken, Beşiktaşlı taraftarlar Başkan Orman'a sırtlarını dönerek protesto etti. Fikret Orman arabaya binip ayrıldığında ise taraftarlar alkışladı.
Bu arada Başkan Fikret Orman yaptığı kısa açıklamada, tedavisi devam eden Süleyman Seba'nın durumunun daha iyiye gittiğini söylerken, Süleyman Seba'nın yeğeni ve siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu da, "Şu anda başkanımız yoğun bakımda. Temennimiz, arzumuz, inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşması. Bütün taraftarların dualarını bekliyor" ifadesini kullandı.
DHA
Stadta da devamını bekliyoruz.Birilerine buranın dingonun ahırı olmadığını göstermemiz gerekiyor
Kardeş seni stada götürmüyorlar mı? Malum karneler de alındı. Erciyes maçını kaçırma bence.
quote:
Birilerine buranın dingonun ahırı olmadığını göstermemiz gerekiyor
protesto gerekçelerini merak ettim... böylesine önemli bi protesto sırf transfer yapılmadı veya sezer ile eneramo niye alındı mantığıyla yapılmaz herhalde. sırt dönmek büyük bi protesto. akılsız taraftar kesimimiz demirören'e bize 6. veya 7. senesinde bu kadar ses çıkarmaya başladı. gerekçelerini bi sormak isterdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
protesto gerekçelerini merak ettim... böylesine önemli bi protesto sırf transfer yapılmadı veya sezer ile eneramo niye alındı mantığıyla yapılmaz herhalde. sırt dönmek büyük bi protesto. akılsız taraftar kesimimiz demirören'e bize 6. veya 7. senesinde bu kadar ses çıkarmaya başladı. gerekçelerini bi sormak isterdim.
Dingo'nun oğlu,ahırın başına geçip,amcasının kumar borçlarını ödeyerek,çiftliği kurtamaya çalışmış da bizim mi haberimiz yok?
Ha,öyleyse şöyle bir teori oluşturalım,Dingo'nun oğlu çiftlik işleriyle uğraşmadığından tecrübesizdir.Çocuk okul okumakla uğraştığından, çiftlikte çok vakit geçirememiştir.Çocuğa biraz nefes aldırmak,süre vermek lazım.İşini gücünü,okulunu bırakmış çabalıyor sonuçta.
quote:
Orijinalden alıntı: Runaway
Dingo'nun oğlu,ahırın başına geçip,amcasının kumar borçlarını ödeyerek,çiftliği kurtamaya çalışmış da bizim mi haberimiz yok?
Ha,öyleyse şöyle bir teori oluşturalım,Dingo'nun oğlu çiftlik işleriyle uğraşmadığından tecrübesizdir.Çocuk okul okumakla uğraştığından, çiftlikte çok vakit geçirememiştir.Çocuğa biraz nefes aldırmak,süre vermek lazım.İşini gücünü,okulunu bırakmış çabalıyor sonuçta.
Alıntıları Göster
Beyler bu nihat olsun zalimkurt olsun, bir iki üye daha var gerçi, neden her fırsatta Beşiktaş Başkanına giydiriyorlar? Pek öyle bilgim yok ama stad projesi olsun, sponsorluklar olsun geleceğe yönelik temel atıyor gibi geliyor bana kendi bilgim dahilinde. Olay Ronaldinho'nun gelmemesi mi?
quote:
Alıntıları Göster
bunlar gibilerine olmayan parayla borç yaparak işi bitme noktasına gelmiş yıldızlar alıp, o borçları ödemeyip takımı borçlandıran ve "biz yıldız almıştık" diyen; tek icraati bu olan bi yönetim lazım. çünkü beşiktaşlılık denen şeyin kalitesi fena halde düşmüş durumda. taraftar at gözlüğü takmayı bırakın artık kör olmuş, sadece futbol a takımına kim geliyo kim gidiyo ona bakıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
Beyler bu nihat olsun zalimkurt olsun, bir iki üye daha var gerçi, neden her fırsatta Beşiktaş Başkanına giydiriyorlar? Pek öyle bilgim yok ama stad projesi olsun, sponsorluklar olsun geleceğe yönelik temel atıyor gibi geliyor bana kendi bilgim dahilinde. Olay Ronaldinho'nun gelmemesi mi?
Bunların atası patos. Babadan oğula nesil bunlar.
quote:
Alıntıları Göster
Dingo'nun ahırı ha? Beşiktaş'ı soyup soğana çeviren, babasının çiftliği gibi kullanan Demirören'e zırlamadınız bu kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
bunlar gibilerine olmayan parayla borç yaparak işi bitme noktasına gelmiş yıldızlar alıp, o borçları ödemeyip takımı borçlandıran ve "biz yıldız almıştık" diyen; tek icraati bu olan bi yönetim lazım. çünkü beşiktaşlılık denen şeyin kalitesi fena halde düşmüş durumda. taraftar at gözlüğü takmayı bırakın artık kör olmuş, sadece futbol a takımına kim geliyo kim gidiyo ona bakıyor...
Alıntıları Göster
Adalı yüzünden 100 yıllık çınarın ismi kirlensin, onun üyüzünden 2 sene avrupadan ihraç edil ama bazı zıpçıktılar çıkıp yönetime laf etsin.
Tribünden abilerde yazmış faceye istifa yazmışlar falan birine sordum abi ne oldu ne kaçırdık diye gözününün üstunde kaş var yazdi stadi illa traftara yaptiricaklar falan yazmışlar anlamadim ortalik kayniyor
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
quote:
Bunların atası patos. Babadan oğula nesil bunlar.
patos en azından Çinin yüzölçümüyle domatesin kırmızı rengini karşılaştırıp S.İnanın futbolunu eleştirirken bunlar durup dururken yönetime sallıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: u.r.k.
Adalı yüzünden 100 yıllık çınarın ismi kirlensin, onun üyüzünden 2 sene avrupadan ihraç edil ama bazı zıpçıktılar çıkıp yönetime laf etsin.
Kendinden önceki yönetimin milyonluk borçlarını kapatıp kulübü iyileştirdiği için bu kin kusmalar her ortamda kıymet bilmezler var doğal...
Zalimkurt klasigi. Gereksizsin
quote:
Gelecek ? Tükriye'de geleceği düşünen taraftar profili ? Malesef hocam..
quote:
Orijinalden alıntı: zalimkurt
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Size Demirören'ler, koskoca kulübü batacak hale getirenler müstahak. Kulübün alnına leke süren, Avrupa'ya gitmemizi engelleyen Adalı'lar müstahak. Bugün hala Demirören yönetiminin ödemediği borçlar yüzünden basketbol şubesine transfer yasağı geliyor. Ulan beyinsizler hiç bir şey bilmeden salak salak işler yapmaktan başka ne biliyorsunuz? Öteki de geliyor buraya konu açıyor. Sen git Adalı'nın koynunda yat oğlum. Sinirlendirdiler yine gece gece ya.
Ben başkanın bir yanlışını görmedim. Adam sadece stad ve sponsorlar ile ilgileniyor ve bunlarda oldukça başarılı şekilde ilerliyor. Başkanın hatası demeyelim de eksikliği yönetim kurulunda başlıyor. Zamansizliktan yada kafasında kurduğu isimleri toplayamadigindan abuk subuk adamları göreve getirmiş durumda hiçbir işi beceremeyen isimler burda toplanmislar. Transfer vs ile ilgili işleri başkan düşünmek yada kovalamak istemiyor bunun için Önder Özen i getirdi ama adamı rahat bırakan yokki her yöneticiden ayrı bir ses çıkıyor Beşiktaş in ismiyle parasıyla kendi kafalarına göre onu alicam bununla anlaştım şudur budur kendi reklamlarını yapıyorlar. Inanmiyorum ki gelecek seçimlerde Fikret Orman bırakmaz tekrar aday olursa bu çürük yumurtaların hiçbirisi olmayacaktır yada başkan stadı bitirdikten ve kafası rahatladıktan sonra bu işlerle de kendisi ilgilenecek ve herhangi bir sıkıntı yasamayacagizdir