Bildirim
Örnek Klima Montajları(Klima Alacakların Dikkatine) (39. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
Arkadaşlar, konu ile birebir alakalı değil ama bence çok faydalı bir ürün icat etmişiz, tebrik ediyorum kendilerini.
Klima çarpma derdi sona erdiklimaaparatlari.comWitforms Türkiye Klima Aparatları – Tüm Klima Modellerine Uygun Klima Aparatlarıhttp://klimaaparatlari.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 29 Temmuz 2017; 22:37:2 >
-
Af buyrunuz hort olacak ama,bütün kullanıcılara lazım olacak bir konu. -
Bir sorum olacak. Ben klima aldım evde düz duvar yok uzun. Kolona takacaklar. Ama kolon dar klimanın kenarları boşlukta kalacak. Bir zararı var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakum yapılmazsa ne oluyor? Vakum işlemi kolay mı nasıl yapılıyor? İlk defa klima alanlar nelere dikkat etmeli? Sadece vakum konusuna mı dikkat etmeliyiz, yoksa başka dikkat etmemiz gereken bir konu var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleyelim. -
Arkadaşlar bugün beko müşteri hizmetlerini aradım vakum konusu için kesinlik vakum yapılması gerekiyor yapılmazssa ilk montajda taktırmayıp müşteri hizmetleri ile iletişime geçin dediler bilginiz olsun sizde arayıp bigi alabilirsiniz. -
Merhaba, klima dış ünitesi yatay değil de dikine olarak monte edilebiliyor mu? Veya dikine tasarlanmış modeller var mı? Balkonun içine 58X46x200 lük bir alan ayırmışlar taşınacağım evde. Nasıl bir klima bakmam lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X