bence devam etmelisin ben izliyorum 2. sezon 7. bölümü bekliyorum olaylar sonradan açılıyor ben bile takip etmekte zorlanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Limbik Sistemi
bence devam etmelisin ben izliyorum 2. sezon 7. bölümü bekliyorum olaylar sonradan açılıyor ben bile takip etmekte zorlanıyorum
Fringe tadında bilimkurgu varsa oruçta devam edebilirim.
Oliver_
kullanıcısına yanıt
bende fringe i bitirince içimde boşluk oldu onun gibi iddaalı olamaz ama bence izlenir the vampire diaries the walking dead filan izleyebilirsin istersen onlarda güzel
Güzel tavsiye ederim
quote:
bende fringe i bitirince içimde boşluk oldu onun gibi iddaalı olamaz ama bence izlenir the vampire diaries the walking dead filan izleyebilirsin istersen onlarda güzel
TWD yi bitirdi. TVD son 2 sezon çok bozdu. Yaza adam gibi dizi bulamıyorum. En iyisi Orphan Black'e tekrar bakayım.
Oliver_
kullanıcısına yanıt
tvd biraz bozdu ama sanırım 6. sezon baya iyi olucak bende zar zor dayanarak izledim orphan şuan çok heyecanlı gidiyor bozmaz inşallah
quote:
tvd biraz bozdu ama sanırım 6. sezon baya iyi olucak bende zar zor dayanarak izledim orphan şuan çok heyecanlı gidiyor bozmaz inşallah
Şu finaller bitsin başlayayım o zaman.
Oliver_
kullanıcısına yanıt
başla başla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme