Şimdi Ara

Orta Açtığımda Artık Hep Arkaya Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun Ayarlarını Değiştirdiğimden Beri Ortalarıma bi haller oldu
    Formasyonum 4-3-3 ve kanat oyuncumla orta açtığımda ST ye açacağına hep kanata açıyor , kanat nerde olursa olsun hemde ceza sahası dışındayken bile oraya açıyor
    Eski haline getirmek istiyorum ve ayarları değiştirmeme rağmen sorunum çözülmedi
    Nasıl eski haline getirebilirim ortalarımı

• oyun ayararina gir kare'ye bas restart atar ayarlara. ps3 de kare sanirim konsol mu pc mi belirtmemissin ama ekranin asagisinda yazar hangi tusa basman gerektigi.
  • Sakin ol Sampuan kullanıcısına yanıt
    O dediğini yapmıştım, default yaptım bi kaç kere falan ama nafile sanki bug gibi birşey oldu ,
    şuan cross ayarını semi yaptım , kendim ayar veriyorum, yavaş yavaş alışsam da rakiplerim nokta atışı yaparken benim karambole iş yapmam biraz sıkıntı yaratabiliyor.

Default yapmanın dışında önerisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockelnes

O dediğini yapmıştım, default yaptım bi kaç kere falan ama nafile sanki bug gibi birşey oldu ,
    şuan cross ayarını semi yaptım , kendim ayar veriyorum, yavaş yavaş alışsam da rakiplerim nokta atışı yaparken benim karambole iş yapmam biraz sıkıntı yaratabiliyor.

Default yapmanın dışında önerisi olan varmı

bu sorun bendede var suan.. diğer fifa sürümlerinde cross ayarından oluyor aslında o ama hangısnı yapıyorduk hatırlayamadım sımdı onu uygun ayarına getırınce duzelıyordu ama bu fıfa14te hangısını ayarlarsam ayarlıyım yıne duzelmedı. nasıl duzeltcem bılemıyorum.yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım
  • Assisted olunca kafasına göre yolluyor, Semi yapın.
  • Artık semi de oynuyorum el mahkum dağlara taşlara bilgisayar atacağına ben atarım daha iyi, ki alıştım sayılır güzel oluyor daha zevkli sanki böyle
    ama yinede önersi olan varsa lütfen paylaşsın bizlerle aydınlanalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 gündür tık yok çok garip
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.