Şimdi Ara

Orta Derece Ses sistemi - Honda-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracım . 2004 Honda Civic Tek kapı Sport.

Aracımda bulunan Teyp : Pioneer mvh 350bt.
    Teyp Özellikleri
    http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/MVH-350BT/page.html

Sistemciye Sordugumda.. Önler 16 Arkalar 17cm dedi kolonlar için..

Şimdi; Ben öyle bangır bangır deli gibi dub dub bass vursun bi sistem istemiyorum. Tadında tok ve kulak cırmalamayacak bir ses istiyorum.. Ayrıca anfi de düşünmüyorum..

Sizden Ricam.. Bu olanaklarda ne tür bi sistem, marka model düşünülebilir.. Fiyat limitim 400tL.

1- Mid takarsam fark ne? Hoperlor Takarsam Fark ne?
    2- Anfisiz Kullanım mantıklı mı?
    3- Bunlar için harici bir kablo setine ihtiyacım varmı?

Vakit Ayrıdığınız için teşekkürler ::::

• Güncell... Yardımlarınızı bekliyorum... :(
  • Ve hala güncel :(((
  • silahli S kullanıcısına yanıt
    kimse yazamıyor çünkü 400 liraya orta bir ses sistemi yapamazsın. Anfi alamazsın zaten düşünmüyorum demişin bu durumda component kullamazsın.
    en mantıklısı 2 tane coxial alıp teybine bağlayabilirsin.

Coxial dersen bunların hepsi işini görür bütçen dahilinde
    Hertz
    Hertz Dieci DCX 170.3

Hertz Dieci DCX 165.3

Alpine
    Alpine E Serisi SXE-1725S

Alpine G Serisi SPG-17C2

Rockford Fosgate
    Rockford Fosgate Prime Hoparlörler R165X3

Clarion
    Clarion SRG1723R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerozsoy -- 22 Ağustos 2015; 6:12:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: silahli

Merhaba arkadaşlarım..
    Aracım . 2004 Honda Civic Tek kapı Sport.

Aracımda bulunan Teyp : Pioneer mvh 350bt.
    Teyp Özellikleri
    http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/MVH-350BT/page.html

Sistemciye Sordugumda.. Önler 16 Arkalar 17cm dedi kolonlar için..

Şimdi; Ben öyle bangır bangır deli gibi dub dub bass vursun bi sistem istemiyorum. Tadında tok ve kulak cırmalamayacak bir ses istiyorum.. Ayrıca anfi de düşünmüyorum..

Sizden Ricam.. Bu olanaklarda ne tür bi sistem, marka model düşünülebilir.. Fiyat limitim 400tL.

1- Mid takarsam fark ne? Hoperlor Takarsam Fark ne?
    2- Anfisiz Kullanım mantıklı mı?
    3- Bunlar için harici bir kablo setine ihtiyacım varmı?

Vakit Ayrıdığınız için teşekkürler ::::

amfi olmadan mid takımından düzgün ses alma şansın yok.

amfi aldıktan sonra kalan parayla (400 liradan kalan) bu parayla hem öne hem arkaya mid takımı alamazsın çünkü bunun kablo parası ve montaj parası derken sana pek birşey kalmaz.

ancak şöyle yapabilirsin uygun fiyatlı bir amfi ve önlere güzel bir mid takımı atarsın ileride paran olunca arka kapılarada sonradan alabilirsin.

• silahli S kullanıcısına yanıt
    250 ye mid takımı bul

150 yede koaksiyel bul

al sana 400 tl

anfi ileride almıcaksan 60 rmslik mid takımı 40-50 arası da bi koaksiyel al teybinle gül gibi geçin.ha ileride anfi alacaksan 400 tlnde boşa gider

yani varmısın yokmusun ona karar vermelisin :)

gerçek ve yeterli bi ses sistemi 2.700 tlye yapılabilir. bunun yarısında bi ses için 1.700 de yeter.
    onun da yarısı için artık 1200 tl lik sistem de giriş seviyesi oluyor

anfi şart neden şart dersen bu hoparlörler ekstra güç istiyor teypin bu gücü karşılamıyor ha ses çalar ama verdiğin parayla eş değer ses alamazsın.

mesela ben ses sistemimi 1350 tlye yaptım inan çok para gibi gözükebilir ses sistemi için ama yetmiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 24 Ağustos 2015; 16:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

250 ye mid takımı bul

150 yede koaksiyel bul

al sana 400 tl

anfi ileride almıcaksan 60 rmslik mid takımı 40-50 arası da bi koaksiyel al teybinle gül gibi geçin.ha ileride anfi alacaksan 400 tlnde boşa gider

yani varmısın yokmusun ona karar vermelisin :)

gerçek ve yeterli bi ses sistemi 2.700 tlye yapılabilir. bunun yarısında bi ses için 1.700 de yeter.
    onun da yarısı için artık 1200 tl lik sistem de giriş seviyesi oluyor

anfi şart neden şart dersen bu hoparlörler ekstra güç istiyor teypin bu gücü karşılamıyor ha ses çalar ama verdiğin parayla eş değer ses alamazsın.

mesela ben ses sistemimi 1350 tlye yaptım inan çok para gibi gözükebilir ses sistemi için ama yetmiyor :(

Pick-up aracım için sizden bir öneri almak isterim, arka koltuk arkasına slim bass koymalı amfi vs bağlanmalı belki double-din (yeri mevcut) bir sistem düşünüyorum 2000 gibi bir bütçe var kafamda ön göğüsde 10 cm'lik yuvalar ve arka direklerde 16 cm'lik Panzotlar mevcut kapı içlerinde de gerekli değişimleri uygulayabilirim.

Tek hedef var Tok ses, sesden bağımsız ayrı hareket eden sesin önüne geçen bas ses istemiyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 1 ses sistemi sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • supraa kullanıcısına yanıt
    valla pickup için tavsiye vermek zor bi durum

ama hazır pandizotlardan var fiyat okdarda pahalı değil bi tanıdığımda var hem ön için pandizot yaptırmış hemde arka için eğer sizin kapı için de pandizot yapılabiliyorsa ön tarafada 16 lık mid takımı koyabilirsiniz tek seçeneğinizde silim bas gibi duruyor yer varsa silim basda olur bass bagajda olmadığı için ses size daha yakın gelebilir onun için ön arka dengesinini iyi ayarlamanız gerekiyor 2 bin bütçe ile

2 anfi alabilirsinizi mid tiz takımı ve arka hop için bi anfi bass içinde bi anfi alırsınız.

ön ve arka içinde pandizot yaptırırsınız nereden kime yaptırılıyor bilmiyorum belkide hazır satılıyordur onu bi araştırın isterseniz.
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.