Şimdi Ara

Orta Fiyatlı AGP Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

P4 2.00 GHZ işlemci

512 MB RDRAM

64 MB Asus V9180 Ekran kartı

max. 125 ytl ye kadar agp ekran kartı arıyorum karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

• PAlit 7600GS Sonic AGP 8X veya 7600GT AGP 8X.
  • başka önerisi olan yokmu ?? yorumlarınız benim için önemli...
  • bulursan 7600gs ama hemen hemen 2.el bulman imkansız 0 fiyatıda seni aşıyo.X1600 pro ikinci el bulmasıda zor o da işini görür.Olmadı 7300gt al palit 140 lira civarı 0 fiyatı
  • işlemcin yeni oyunlarda darboğaz olur ,her ne kadar ram in RD de olsa düşük..Bu sebeple oyunlardan istediğin keyfi alamıyacağına göre 2.el 6600 GT al,üstüne parada kalır sana..Kasma daha üstü için..
  • GEnelde palit üzerine düşünceler var ama ati nin de güzel kartları ama benim sisteme uygun olnlar var mı?
  • bence sen komple değiştir sistemi.. uğraşıp durursun, onu yükselteceğim bunu yükselteceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

bence sen komple değiştir sistemi.. uğraşıp durursun, onu yükselteceğim bunu yükselteceğim.

Evet doğru Sölüyorsun önce sistemi değiştiriyim sonra alırım ekran kartını...
  • Merhaba

Ekran kartları ile ilgili özellik ve fiyat bilgilerine aşağıdaki link' ten ulaşabilirsiniz.

http://www.aktaselektronik.com/main/sub_categories.asp?cat_ID=5
  • ati 9800se(256 mb),ati 9600xt bravo edition(256),ati x9550 kartlardan birini düğşünüyorum 2. el olarak.Agp 8x hepsi de.Hangisini önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.